This version of the page http://home.finance.ua/ukr/articles/ctg (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-04-02. The original page over time could change.
Програми для мобільного телефону, програми та клієнти для Домашніх Фінансів | Home.Finance.UA
ukrrus
forum.finance.ua Індекси FUDI  

Вхід
E-MAIL ПАРОЛЬ Забув пароль Зареєструватися

Статьи

  • Всi статтi(5)
  • Планування сімейного бюджету(0)
  • Як економити гроші?(5)
  • Як заробити гроші?(0)
  • Переваги системи Домашні Фінанси(0)
/Всi статтi
  • Як економити на ЖКГ? Коли в звичайний день з крана тече вода, дме з вікна або ви знову забули на ніч вимкнути світло на кухні, це не так змушує задуматися про витрати на ЖКГ, як квитанції за комунальні послуги. Ось тоді виникає бажання дізнатися, як же можна заощадити на комунальних платежах. Основними статтями витрат у квитанції за послуги ЖКГ є вода та опалення. Електрика, як правило, оплачується окремим рахунком безпосередньо місцевим міськенерго, постачальнику електроенергії. Ми пропонуємо ознайомитися з простими способами економії води і тепла в квартирі.
  • Як економити електроенергію? Як мінімум раз на місяць в кожному будинку згадують про забуте світло у ванній, про комп'ютер, що працює цілодобово, про старий ненажерливий холодильник тощо. І після оплати рахунку за електрику на порядку денному постає питання - як економити електроенергію і, відповідно, гроші. Ми не пропонуємо нелегальні способи економії електрики в побуті, тому що це протизаконно. Крім того, досвідчений електротехнік завжди розкриє будь-який нечесний спосіб економії електроенергії. Скористайтеся простішими і менш витратними способами економії електроенергії вдома.
  • Як економити газ? У приватному будинку і в квартирі газ в основному використовується для приготування їжі, підігріву води та опалення. Враховуючи кліматичні умови в нашій країні, витрати на оплату газу становлять більшу частку сімейного бюджету. Беручи до уваги, що вартість газу для населення неухильно зростає - питання про економію газу стає дуже актуальним, тому що це дозволить значно зекономити сімейний бюджет. Можна вкласти певну суму в облаштування будинку, щоб надалі заощадити на газі. Але в деяких випадках можна просто зменшити споживання газу.
  • Як економити бензин і дизельне паливо? Кожен заїзд на заправку передбачає схуднення вашого бюджету на 200-300 і більше гривень, після кількох таких заправок виникає питання: як же можна заощадити паливо? Якщо машина для вас незамінний засіб пересування і відмовитися від неї не можна, скористайтеся нашими порадами, як економити бензин, а, отже, і сімейний бюджет. Звичайно, найрозумніше рішення для економії палива - вибрати економну машину. Але якщо у вас вже є автомобіль і змінювати ви його не плануєте, то скористайтеся корисними рекомендаціями.
  • Як економити на продуктах харчування? Майже половина сімейного бюджету середньостатистичної сім'ї залишається в супермаркетах, на ринках і в продуктових магазинах поруч з домом. Як вийти з супермаркету з грошима в гаманці? Як навчитися економити на продуктах, не відмовляючи собі у повноцінному здоровому харчуванні. Здавалося б, це неможливо, але все-таки є декілька способів економії на їжі, завдяки яким можна заощадити до 30% сімейного бюджету на місяць.


Підраховуй свої можливості,
порівнюй їх зі своїми потребами,
розраховуй та корегуй витрати та доходи
разом із Домашніми Фінансами