This version of the page http://www.kiyavia.com/ua/index.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-31. The original page over time could change.
Авіаквитки, бронювання авіаквитків, квитки на літак - КИЙ АВIА
Online консультант

Забронювати авіаквиток Забронювати готель Забронювати тур Моє бронювання
Тип перельоту:





Більше параметрів Продовжити




Спеціальні пропозиції:
Київ Мюнхен 2218 UAH Полетіли Київ Відень 2913 UAH Полетіли
Київ Дубаї 3520 UAH Полетіли Київ Нью-Йорк 5934 UAH Полетіли
 

Новини

27 Березня
Короткі тури в Європу

«КИЙ АВІА» запрошує в автобусні тури до Європи. Вас чекають захоплюючі поїздки в Австрію, Німеччину, Польщу, Угорщину, Словаччину, Чехію.


22 Березня
Загальні збори акціонерів ПАТ „КИЙ АВІА”

ПАТ „Київське агентство повітряних сполучень „КИЙ АВІА” повідомляє, про проведення річних Загальних зборів акціонерів, які відбудуться 24 квітня 2013 року о 11.00 годині за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 2 у приміщені конференц-залу


20 Лютого
АВТОБУСНІ ТУРИ НА ТРАВНЕВІ СВЯТА

«КИЙ АВІА» запрошує в автобусні тури на травневі свята. Вас чекають захоплюючі поїздки в Австрію, Італію, Німеччину, Польщу, Угорщину, Францію, Чехію.


Новини авіакомпаній

20 Березня
Спеціальна пропозиція авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України"

«КИЙ АВІА» пропонує квитки авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України" з Києва, Дніпропетровська та Львова до Відня, Мюнхена, Варшави, Женеви, Лондона, Парижу, Дубаїв, Афін, Тель-Авіву, Лондону, Риму, Франкфурту, Берліну за спеціальними тарифами.


18 Березня
Нові рейси авіакомпанії «Wizz Air»

Авіакомпанія «Wizz Air» буде виконувати нові рейси за маршрутами Донецьк - Кутаїсі і Харків - Кутаїсі відповідно з 23 квітня 2013 року і 1 липня 2013 року.


18 Березня
Авіакомпанія Lufthansa відновлює виконання рейсу за маршрутом Мюнхен - Одеса – Мюнхен

Авіакомпанія Lufthansa з 31 березня 2013 року відновлює виконання регулярного рейсу за маршрутом Мюнхен - Одеса – Мюнхен.


Авіаквитки

З давніх часів людей приваблювали далекі та невідомі країни. Тому вони, за будь-яку ціну, намагались взнати якомога більше про них. Це було можливо тільки за умови відвідування тієї чи іншої країни. Ще з античних часів до нас дійшли різноманітні описи подорожей світом. >>>