Скористайтеся спеціальною пропозицією «РАННЄ БРОНЮВАННЯ»  – заощадите  10% від вартості путівки. Детально в розділі «АКЦІЇ». У "Квітці полонини" наразі СЕЗОН НАЙНИЖЧИХ ЦІН.

 Щиро вітаємо Вас на оновленому  офіційному сайті санаторію "КВІТКА ПОЛОНИНИ" (ТОВ "Сузір'я") – неодноразового лауреату рейтингу "Кращі підприємства України" в номінації "санаторно-курортні послуги"

Лікування

У комплексному лікуванні  використовуються безпосередньо із свердловин три типи мінеральних вод: "Лужанська-4", "Лужанська-7", "Поляна квасова".
В оздоровниці широкий спектр показань для лікування: від гастроентерологічних до захворювань нирок та сечовивідної системи, цукрового діабету, порушення обміну речовин, опорно-рухового апарату, супутніх захворювань суглобів, периферійної нервової системи,  серцево-судинної системи тощо.

Дивіться відеопрезентацію

Проживання

Сьогодні в корпусах „Сузір’я” та „Квітка полонини” готові прийняти одночасно понад 400 чоловік.

Сучасні комфортабельні номери задовольнять найвибагливіших клієнтів. Для відпочиваючих обладнано кімнати зі всіма зручностями.

В номерах є кабельне телебачення, холодильники, кондиціонери, гаряча та холодна вода цілодобово. В кожному номері передбачено також праску, прасувальну дошку, фен, електрочайник тощо.

Дивіться відеопрезентацію

Дозвілля

Ми раді запропонувати Вам культурно-розважальні заходи на будь-який смак:

пішохідні прогулянки в гори, вечори відпочинку, дискотеки, концерти, спортивні заходи, ігровий майданчик для дітей, басейн, більярд, Інтернет-кафе, WI-FI, бібліотека, кінні прогулянки, риболовля,  гірськолижний витяг, льодовий каток, екскурсії культурно-історичними місцями Закарпаття та багато інших цікавих заходів.

Дивіться відеопрезентацію

Новини

В «пекельній кухні» на Уклині гран-прі дісталось «Квітці полонині» 

На міжсанаторному конкурсі на кращого кухаря і офіціанта санаторно-курортних закладів профспілок Закарпаття безсумнівними переможцями названо працівників санаторію «Квітка полонини» – кулінарну майстриню Вікторію Тенкач та спеца з обслуговування Мар’яну Соскиду.

у санаторії «Квітка полонини» створили ще один екскурсійний об’єкт безпосередньо в оздоровниці - найсправжнісінький історико-краєзнавчий музей з гарною назвою «Лужанська долина».

Тепер у «Квітці полонини» можна дихати на повні груди не тільки чистим гірським повітрям, а й – сіллю. До величезного переліку лікувально-оздоровчих процедур в санаторії додали ще одну – галотерапію.