This version of the page http://otb.com.ua/olha-kravchenko (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-22. The original page over time could change.
Ольга Кравченко | ОТБ – Харківська обласна державна телерадіокомпанія








  • Березень




    Дитині потрібна допомога!




    ПРЕЗЕНТАЦІЯ ОТБ


Ольга Кравченко

Редактор і ведуча програми «Лабіринт»

 

Член Національної спілки журналістів України.

Маю повну вищу освіту.

За фахом – філолог, викладач української мови та літератури.

В телекомпанії працюю з 1992 року; 10 років – керівником молодіжних програм, з 2003 – керівником ТГ громадсько-політичних програм.

Особливо близькою для мене стала інформаційно-публіцистична програма «Молодіжний канал», яку я 10 років видавала в ефір як редактор і ведуча. Серед інших програм були: «Прямий зв’язок», «Трибуна депутата», «Призначається зустріч», «Міськвиконком повідомляє», «Прошу слова», «Відверта розмова».

«Щоб ведучий телевізійної програми сприймався і, врешті, став «Обличчям каналу» – у кожного свої критерії. Та я чітко переконана, що для глядачів важлива природність образу. Бо ТБ – це рентген. Будь таким, як ти є, без фальші, бо фальш завжди відчувається на інтуїтивному рівні.

Я хочу, щоб мене в кадрі асоціювали з правдою, безкомпромісністю і здоровим патріотизмом. Тому і пропоную такі проекти, які не шкодять національній ідеї.

І від журналіста, на екрані, хочеться більшого усвідомлення того, що політика – не є основою життя і помітного переходу на теми соціалки, культури, правової освіти і духовної – це, як мінімум, гуманно, як максимум – професійно.»

Серед нагород: диплом фестивалю «Кришталеві джерела». Численні грамоти ХОДА, Міністерства праці та соціальної політики, Держкомтелерадіо України та інші.

  • Погода
    Погода у Харкові

    вологість:

    тиск:

    вітер:

    Погода у Києві

    вологість:

    тиск:

    вітер:

  • Українське телебачення і радіомовлення (УТР)

     

     

     
    Урядовий портал
     

     
    Верховна Рада України

     
    Державний комітет телебачення і радіомовлення

     
    Національна Рада України з питань телебачення і радіомовлення

     
    Харківська обласна державна адміністрація

     
    Харківська обласна рада

     
    Харківська міська рада