This version of the page http://www.korsa.ua/ua/korsa-biznes-obekt (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-22. The original page over time could change.
Бізнес об'єкт

Корса бізнес об'єкт

Якщо ви будуєте ресторан або автозаправку, готель або офіс, то, звичайно ж, вам знадобиться надійний партнер, який гідно виконає послуги з виробництва та встановлення вікон, офісних перегородок, фасадів, внутрішніх і зовнішніх дверей.

Наша компанія спеціалізується на комплексних рішеннях для Бізнес-об'єктів, починаючи від найпростіших, і закінчуючи самими складними. За останні роки ми засклили безліч таких об'єктів, а готель "Варшава" у місті Львів виграв конкурс компанії REHAU, як кращий бізнес-об'єкт, засклений в 2011 році, і тепер бере участь в міжнародному конкурсі.

Весь наш досвід по склінню, професіоналізм наших фахівців підтверджує якість технічних і дизайнерських рішень для вашого об ’ єкту, а також найкраще виконання всіх ваших побажань.


У нас ви зможете надійно інвестувати в дійсно якісні вироби. А завдяки їх енергозберігаючим функцій, ви зможете ще й заощаджувати на опаленні взимку і кондиціонування влітку. Таким чином, витрати на скління з лишком окупаються протягом 10-15 років експлуатації!

В пропозицію для Бізнес-об'єктів від нашої компанії входить:

  • Скління фасадів теплим і холодним алюмінієм, спеціальними металопластиковими системами.
  • Виготовлення вхідних дверей: на фотоелементах, карусельних, маятникових.
  • Виготовлення внутрішніх дверей з різними системами замків, в залежності від необхідного рівня безпеки.
  • Виготовлення і установка офісних перегородок із пластику й алюмінію.
  • Установка додаткових комплектуючих: ролети, жалюзі.
  • Антивандальні перегородки.

Там, де потрібний особливий дизайн, ми пропонуємо декоративний профіль і склопакети, нестандартні рішення у різних стилях.

На всі конструкції компанія КОРСА надає необхідні документи і сертифікати, а також гарантію 10 років.