Land Rover

  • DEFENDER

    Від 336 250 грн. Докладніше
  • FREELANDER 2

    Від 322 800 грн. Докладніше
  • DISCOVERY 4

    Від 594 903 грн. Докладніше
  • RANGE ROVER EVOQUE

    Від 443 849 грн. Докладніше
  • RANGE ROVER SPORT

    Від 734 576 грн. Докладніше
  • НОВИЙ RANGE ROVER

    Від 1 060 479 грн. Докладніше

«Віннер Автомотів»

Новини дилера

Про дилерський центр Новини дилера Спеціальні пропозиції Сервісний центр дилера Карти ТО Контакти

«Подорож Discovery» Land Rover зібрала 1 мільйон фунтів стерлінгів для проекту Федерації Червоного Хреста та Червоного Напівмісяця (IFRC)

03 ЛИПНЯ 2012

«Подорожі Discovery» Land Rover зібрала 1 мільйон фунтів стерлінгів для проекту Федерації Червоного Хреста та Червоного Напівмісяця (IFRC) з очищення води та покращення санітарних умов в Уганді.

Марк Камерон, Директор з розвитку бренду Land Rover у світі, передав чек Марку Остаріті, Директору по збору коштів британської філії Червоного Хреста, на фестивалі швидкості у Гудвуді, де Land Rover святкуватиме успішне завершення «Подорожі Discovery».

Це надзвичайне досягнення є на сьогодні найамбітнішим проектом Land Rover по збору коштів для покращення санітарних умов та очищення води в Уганді. IFRC є світовим гуманітарним партнером Land Rover і цей проект є частиною трирічної світової ініціативи «Допомога слабозахищеному населенню по всьому світу». Ініціатива, розпочата у 2010 році, надає додаткову підтримку програмам IFRC більше ніж у 15 країнах по всьому світу.

50-денна «Подорож Discovery» з Бірмінгема до Пекіна стала найбільш легендарною та найамбітнішою сучасною сухопутною подорожжю та святкуванням виготовлення 1 000 000-ного Land Rover Discovery – автомобіля з найбільшими можливостями та найбільш універсального SUV.

Передаючи чек, Джон Едвардз, Глобальний бренд-директор Land Rover, говорить: «Land Rover щасливий з того, що нам вдалося досягти мети та зібрати 1 000 000 фунтів стерлінгів на підтримку IFRC – організації, з якою ми є партнерами починаючи з 1954 року. »

«Це просто дивовижне досягнення і я би хотів висловити свою вдячність «родині Land Rover», яка приєдналася до проекту, включаючи дилерів, співробітників, партнерів у всьому світі. »

«Просто неймовірно, що звичайне право на чисту воду, те що ми звикли приймати кожного дня як належне, є найпоширенішою причиною хвороб та смерті. Зібрані кошти підуть на проект по очищенню води та покращення санітарних умов в Уганді, і тим самим допоможе більше ніж 45 000 людей та внесе значні зміни у їх рівень життя. »

Голі Амері, Заступник генерального секретаря, Відділу гуманітарних цінностей та дипломатії IFRC, говорить: «Ми вдячні Land Rover за підтримку, яка допоможе дістатися багатьох знедолених людей в Уганді, що потребують чистої води та кращих санітарних умов. Уганда є однією з найбільш постраждалих країн від браку чистої води. »

Під час долання 10 000 миль доріг та бездоріжжя 13 країн, експедиція розказала незвичайні історії.

Від лавин у долині Аоста (Женева) до супроводу ескортом поліції до Площі Героїв (Будапешт), потім до міста-привида Прип’ять у Чорнобилі та прихистку підводних човнів на Чорному морі (Балаклава). Ексклюзивний тур по Кремлю (Москва), проїзд по пустелі в Узбекистані, зустріч з верблюдами в пустелі Голбі в Дунхуангу, а потім зупинка біля Великої Стіни і нарешті прибуття на Пекінський автосалон у Китаї. Без жодної подряпини, але вкрита брудом поїздки, подорож на мільйон добігла до завершення.

Мільйонний Land Rover Discovery представлено на експозиції фестивалю швидкості в Гудвуді (29 червня – 1 липня), де Land Rover святкує завершення «Подорожі Discovery» на стенді, який відображає завод JLR та тематику експедиції.

  • 01 БЕРЕЗНЯ 2013
  • Спеціальна пропозиція на Range Rover Sport

    Зі знижкою до 70 000 грн!

  • Докладніше
  • 01 БЕРЕЗНЯ 2013
  • LAND ROVER ПРЕДСТАВЛЯЄ НОВИЙ ТЕСТОВИЙ АВТОМОБІЛЬ ELECTRIC DEFENDER НА ЖЕНЕВСЬКОМУ АВТОСАЛОНІ

  • Докладніше
  • 01 БЕРЕЗНЯ 2013
  • Rand Rover Evoque зі знижкою до 60 000 грн!

    З 01 по 31 березня 2013 року у "Віннер Автомотів" Rand Rover Evoque зі знижкою до 60 000 грн

  • Докладніше
Автомобілі
Defender
Freelander 2
Range Rover Evoque
Discovery 4
Range Rover Sport
Новий Range Rover
Брошури
Фінанси
Кредит
Страхування
Контакти
Власникам
Гарантія та підтримка
Сервіс і технічне обслуговування
Журнал Land Rover Onelife
Корисні поради від Land Rover
Аксесуари
Merchandise
Bluetooth®
Навчальні відеоматеріали
Про Land Rover
Новини Land Rover
Сталий розвиток
Спадщина

Швидкі посилання
Абсолютно новий Range Rover
Ваша думка має значення
Замовити тест-драйв
Замовити брошуру
Знайти дилера
Підписатися на новини
Віннер Автомотів
Про дилерський центр
Новини дилера
Спеціальні пропозиції
Сервісний центр дилера
Карти ТО
Контакти