This version of the page http://www.estaholding.com/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-19. The original page over time could change.
ЕСТА Холдинг – Новини

Новини

Молоді архітектори запропонували своє бачення арт-простору на Андріївському узвозі

26.02.2013

Підбито підсумки молодіжного архітектурного конкурсу, оголошеного компанією ЕСТА Холдинг у межах студентського фестивалю DASFEST.  


Громадсько-експертна рада визначила концепцію майбутнього центру на місці фабрики "Юність"

07.02.2013

Громадська палата ради зі створення культурного простору на території фабрики "Юність" прийняла рішення про функціональне призначення культурного простору на місці колишньої фабрики  


Компанія ЕСТА Холдинг розпочала третій етап проекту "Реконструкція Київського ЦУМу"

04.02.2013

Компанія ЕСТА Холдинг перейшла до наступного етапу підготовчих робіт за проектом "Реконструкція Київського ЦУМу з реставрацією головних фасадів" – демонтажу будівлі ЦУМу.


Компанія ЕСТА Холдинг відреставрувала ковані сходи на Замкову гору

22.01.2013

У суботу, 19 січня, компанія ЕСТА Холдинг відкрила відреставровані сходи на Замкову гору. Ремонт сходів було проведено в межах програми розвитку пішохідної інфраструктури Андріївського узвозу, запропонованої компанією навесні минулого року.  


Завершено польові археологічні дослідження на ділянці фабрики «Юність»

19.12.2012

Інститутом археології НАН України було завершено основні польові археологічні дослідження на місці колишньої фабрики «Юність».


Група ЕСТА відкриває комплекс «Пушкінський»

15.11.2012

Група ЕСТА завершила будівництво багатофункціонального комплексу «Пушкінський» у м. Донецьку. Комплекс, що складається з двох будівель: 24-поверхової будівлі з окремим 5-поверховим стилобатом, розташований безпосередньо поруч із центральною площею ім. Леніна. Загальна площа будівлі складає – 48 804,7 кв. м, із них – 25 942 кв. м офісної площі. Крім того, на цокольному поверсі Комплексу відкриється «Пушкінський Пасаж» – сучасна торгова зона у форматі «стрит-ритейл».


Анонс: Молоді архітектори запропонують своє бачення культурного простору на Андріївському узвозі

12.11.2012

13 листопада компанія ЕСТА Холдинг оголосить конкурс для молодих архітекторів на тему: "Архітектурна концепція культурного простору на Андріївському узвозі" в межах III Міжнародного фестивалю Дизайну архітектурного середовища – DAS FEST


Компанія ЕСТА Холдинг розпочала другий етап підготовчих робіт по реконструкції Київського ЦУМу

30.10.2012

Компанія ЕСТА Холдинг розпочала другий етап підготовчих робіт за проектом "Реконструкція Київського ЦУМу з реставрацією головних фасадів".


ЕСТА Холдинг розпочинає проект із розвитку пішохідної інфраструктури Андріївського Узвозу

24.10.2012

Компанія ЕСТА Холдинг перейшла до першого етапу програми розвитку пішохідної інфраструктури Андріївського Узвозу.


Проект ЦУМу отримав позитивну оцінку членів Консультаційної ради

11.10.2012

У представленому проекті компанія прийняла рішення про збереження в незмінному вигляді і детальну реставрацію наявних фасадів будівлі.  


Сторінки: