This version of the page http://www.aerosvit.ua/ukr/onlservredir/six_new.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-19. The original page over time could change.
6 інноваційних онлайн послуг від авіакомпанії "АероСвіт" у 2012 році
Ваш регiон Україна
Мова сайту Українська
Вхід для агентів
Зворотній зв'язок FAQ Пошук
 
закрити
Платіжні карточки:
Готівкою NEW!:
Оплата онлайн:
  • Переліт
  • Реєстрація
  • Мої замовлення


Онлайн продаж авіаквитків на сайті авіакомпанії тимчасово призупинено.

Пасажири, що мають електронні квитки на регулярні рейси авіакомпанії «Аеросвіт», можуть зареєструватися самостійно, користуючись послугою Веб-реєстрації. Перевірити можливість он-лайн реєстрації на Вашому маршруті, а також ознайомитися з умовами та обмеженнями відносно користування послугою Ви маєте змогу у розділі «Детальніше». Веб-реєстрація починається за 20 годин і закінчується за 2 години 40 хвилин до вильоту.

«Я ознайомлений з переліком предметів та речовин, заборонених та обмежених до перевезення, розміщеними на сайті Авіакомпанії: Заборонені предмети та речовини, Додаткові обмеження

У разі виявлення, під час контролю на безпеку, у вашому багажі (ручної поклажі) перерахованих предметів вони будуть вилучені з багажу, конфісковані і утилізовані.

Я ознайомлений з iнформацією в меню "Детальніше" щодо особливостей й обмежень сервісу "Веб-реєстрація"

ЗареєструватиДетальніше
Номер бронювання
Прізвище пасажира

Вхiд учасникам "Меридiан"
  • Акції
  • Україна
  • Підписатися
Всі пропозиції
Всі пропозиції
Новини:
SMS інформер:
Для того щоб видалити номер з бази пiдписки введiть його повторно
Номер телефону вказуйте у мiжнародному форматi. Наприклад +380XXYYYYYYY

6 інноваційних онлайн послуг від авіакомпанії "АероСвіт" у 2012 році



Старий рік підходить до кінця. Це час підведення підсумків і оцінки наших досягнень. І ми, оглядаючись назад, згадуємо наші знаменні події.

1. Впровадження послуги Seat ID, яка дозволяє пасажирам авіакомпанії "АероСвіт" вже на етапі бронювання і онлайн покупки квитка отримати інформацію про пасажирів, що подорожують рейсом, і встановити з ними контакт в популярних соціальних мережах.

2. Удосконалення системи купівлі квитків на корпоративному сайті www.aerosvit.com. Компанія спростила процедуру оплати квитка, скоротивши кількість операцій, необхідних для її завершення.

3. Відкриття можливості оплати перевезення з використанням QR-code (двомірного штрих-коду з графічним кодуванням інформації), який легко розпізнається за допомогою мобільного телефону, надання нового механізму оплати авіаквитків, заброньованих на корпоративному сайті авіакомпанії, - по рахунку у відділенні будь-якого банку на території України або в кіосках самообслуговування ПриватБанку.

4. Суперпопулярна акційна пропозиція "АероСвіту" - надання безкоштовного квитка на разовий проїзд швидкісним потягом "Аероекспрес", що курсує між московським аеропортом і центром російської столиці.

5. Розширення набору опцій для оплати квитка, заброньованого он-лайн, з 3-денної відстрочкою - послуга PayLater. Вона передбачає можливість оплатити перевезення, заброньованого на Інтернет-сайті компанії, протягом 72 годин з моменту оформлення замовлення. Раніше процедура бронювання квитків на сайті "АероСвіту" повинна була неодмінно завершитися Інтернет-оплатою, інакше інформація про бронювання не зберігалася.

6. Численні конкурси та акції, що проводяться на сторінках в Facebook і на корпоративному сайті авіакомпанії. Нагородні квитки отримали 8 учасників змагань.

Дякуємо за вибір авіакомпанії "АероСвіт". Приємного Вам польоту!

Підписатись на розсилку Зворотній зв'язок Регіональні представництва Правила перевезень
Контакт-центр у Києві
0 800 509 800
799
© 2006-2010 Авіакомпанія Аеросвіт
Розроблено NewAgeLab
Гидравлическая тележка рокла с весами Качественные воднодисперсионные лаки для полиграфии Перламутровые пигменты Volor от компании APG Качественная смывка для краски для полиграфии