This version of the page http://www.zaukrainu.org/articles/1579 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-18. The original page over time could change.
Кириленко звернувся до Генерального прокурора з вимогою порушити кримінальну справу по факту фальсифікації програми ЗНО з історії України. | Офіційний сайт партії "За Україну!"
Кириленко звернувся до Генерального прокурора з вимогою порушити кримінальну справу по факту фальсифікації програми ЗНО з історії України.

 Народний депутат України В’ячеслав Кириленко направив офіційне звернення до Генерального прокурора В. Пшонки з вимогою порушити кримінальну справу по факту фальсифікації  цьогорічної програми зовнішнього незалежного оцінювання з історії України.

Як стало відомо широкій громадськості завдяки публікації члена робочої групи Міносвіти з розробки програми ЗНО з історії України професора Олени Пометун, розроблена цією робочою групою програма була сфальсифікована. В результаті фальсифікації з програми були вилучені прізвища відомих постатей української історії, діяльність яких була скерована на формування національної самосвідомості українського народу та здобуття ним Української Держави.

«Характер змін, що внесені фальсифікаторами, говорить не лише про їх політичну спрямованість, а і прямо вказує, що метою фальсифікаторів є підведення до думки про нібито хибність вибору українського народу жити у власній незалежній державі. Зрозуміло, що такі масштабні фальсифікації не могли відбутися без відповідних вказівок міністра Табачника», - заявив В’ячеслав Кириленко.


ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ
Кириленко : «За Україну!» буде брати участь у виборах Київського міського голови та виборах до Київської міської Ради.
ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ ЗМІ
Кириленко: якщо негайно не зупинити нелегальні археологічні розкопки, то дуже скоро ми і наші нащадки втратимо навіть теоретичну можливість досліджувати і вивчати історію рідної землі.
Голова парламентського Комітету з питань культури і духовності В’ячеслав Кириленко вимагає від Міністра закордонних справ України невідкладно направити офіційну ноту до МЗС Росії щодо провокаційного сюжету про Тараса Шевченка на російському телеканалі «Оренбург»
Кириленко: «Справа Власенка – це вкрай загрозливий сигнал для євроінтеграції України»
Народного депутата України Олега Медуницю обрали головою Сумської обласної організації партії „За Україну!”
«Конституційний Cуд України вкотре продемонстрував політичну заангажованість»
В’ячеслав Кириленко: КМДА та Уряд гальмують вирішення питання встановлення у Києві пам’ятника Борису Гмирі та створення Мистецького центру його імені
Кириленко: «Святкувати в Україні 400-річчя дому Романових - це означає схвалювати політику соціального і національного гноблення українського народу»
Чиновники порушують мовні права українців. Все нахабніше.
ГОЛОВНЕ
Кириленко : «За Україну!» буде брати участь у виборах Київського міського голови та виборах до Київської міської Ради.
Сьогодні відбулася Конференція Київської міської організації партії «За Україну!»
1  |  2  |  3  |  4  |  5
В'ячеслав Кириленко в Твітері
Регіональні представництва
Архів
Вступити в партію
Написати листа