This version of the page http://ufi.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-16. The original page over time could change.
Головна

ufi.com.ua

Репортаж

 

У рік фінального турніру Кубку Світу ФІФА 2014 у Бразилії™ ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» відзначить своє 20-річчя!

07.03.2013

24 лютого 2014 року ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» відзначить своє 20-річчя. З нагоди підготовки до святкування ювілею, правлінням ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» 7 березня 2013 року прийнято рішення про проведення низки заходів, в межах яких буде представлена ця подія. Та перш ніж поділитися своїми планами, варто згадати знакові досягнення з 20-річної історії ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл».

Новатор у сфері футбольного маркетингу

Сьогодні складно уявити матч національної збірної команди України з футболу без ефективної та масштабної рекламно-інформаційної підтримки. Борди та афіші у містах проведення матчів, анонси та гучні заголовки у пресі, ролики на радіо та телеканалах – вболівальник вчасно поінформований щодо усіх ігор «синьо-жовтих». А про те, що якийсь із матчів національної команди не транслюватиметься по телебаченню не може бути навіть мови. Це – сьогодення. А на початку діяльності маркетингова та рекламна підтримка національного футболу з боку ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» зводилася до формату «каса – квиток – стадіон». І саме «Україна Футбол Інтернешнл», отримавши вже в перший день свого створення статус ексклюзивного комерційного партнера Федерації футболу України, розпочала активну роботу з реалізації телевізійних, рекламних та інших комерційних прав на національну збірну.

Так, товариство вперше на території СНД організувало «подвійне ТВ-виробництво» телевізійного сигналу під час домашнього матчу кваліфікаційного турніру Чемпіонату Світу 1998 році між національними збірними командами України та Німеччини. А зараз «Україна Футбол Інтернешнл» успішно співпрацює більш ніж з 50 телевізійними каналами в усьому світі: у Німеччині – з ARD, SAT1, ZDF, DFS; в Італії - RAI; у Франції – TF1; у Росії – з ОРТ,РТР, НТВ, 7ТВ, REN-TV; в Англії – з ВВС і т.д..

ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» є безпосереднім організатором матчів за участю національної, молодіжної та інших збірних команд України з футболу, турнірів В.М. Баннікова та В.В. Лобановського, фіналу Кубку України. Саме «Україна Футбол Інтернешнл» регулює усі питання, щодо визначення стадіонів, інформаційного та рекламного забезпечення матчів, телевізійних трансляцій, реалізації комерційних прав, фінансування авіа перельотів, учбово-тренувальних зборів за участю національної збірної команди України і т.п..

Знаковим етапом для ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» стала робота по організації учбово-тренувальних зборів для національної збірної команди України під час її підготовки до фінального турніру Кубку Світу ФІФА 2006 у Німеччині та фінального турніру УЄФА Євро 2012 в Україні та Польщі. Незабутні враження залишилися від співпраці з Федерацією футболу України по підготовці самого фінального турніру УЄФА Євро 2012 в Україні та Польщі. Зокрема, товариство взяло активну участь у підготовці заявки до УЄФА та провело масштабну промо-кампанію, з низкою соціальних заходів та інтерактивних проектів, націлених на формування та закріплення позитивного іміджу країни.

Тож, розпочавши свою діяльність, фактично, без жодних прикладів та підказок, наразі ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» сміливо можна назвати одним з найдосвідченіших професіоналів сучасного ринку спортивного маркетингу.

З найкращою командою – найкращі бренди


Ще одним важливим напрямком в діяльності ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» є забезпечення фінансової підтримки збірних команд України з футболу. Так, завдяки професійній діяльності компанії, до фінансування програм, пов’язаних з розвитком тих чи інших футбольних проектів, було залучено більше ніж сто брендів, серед яких як провідні вітчизняні торгівельні марки «Рогань», «Укртелеком», «Міжнародні Авіалінії України» «Нафтогаз України», «Мягков», «Златогор», «Олімп», «Старий Друже», Чернігівське, Київстар, Епіцентр, так і представники міжнародного бізнесу Coca Cola, Samsung, JVC, Mazda, Lotto, Puma, adidas, McDonalds, Nemiroff, UMC (тепер вже МТС), Нівея, Хенкель, Церезіт, Княжа Вієнна Іншуранс Груп, Торговий дім «НІКО».

До того ж, слід відзначити, що надавши авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» статус «Офіційного авіаперевізника національних збірних команд України з футболу», ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл сприяло здійсненню близько 50 чартерних авіарейсів для національної, молодіжної та інших збірних команд України з футболу.

У 2008 році ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» і Федерація футболу України сформували та затвердили концепцію «Команда найкращих брендів». Суть концепції – в об'єднанні зусиль найкращих брендів, що працюють на ринку України, для отримання необхідної фінансової та моральної підтримки національної збірної країни на її шляху до Євро-2012. На етапі підготовки до турніру УЄФА «Євро-2012» до «Команди найкращих брендів» увійшли: ВАТ «Укртелеком», АТЗТ «Міжнародні Авіалінії України», компанія «Торговий дім «НІКО», УСК «Княжа Вієнна Іншуранс Груп», торгові марки «Ceresit», «ТНК» «Чернігівське пиво» та «Arber».

Наразі, виборюючи право участі національної збірної команди України з футболу у фінальному турнірі Кубку Світу ФІФА 2014 у Бразилії™, ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» продовжує співпрацювати з надійними партнерами та залучає нових спонсорів. Так, на початку 2013 року до Команди долучилося ТОВ «Епіцентр К», і керівництво компанії одразу мотивувало національну збірну вагомим призовим фондом у разі виходу до фінального турніру Кубку Світу 2014, що відбудеться у Бразилії.

20 років – наше спільне досягнення!

Професіоналізм співробітників ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» сприяв реалізації ряду важливих соціальних проектів. Так, у 2002 році саме після того, як Олександр Пономарьов почав виконувати гімн України перед матчами збірної, Верховна Рада офіційно затвердила текст національного гімну. До цього статус «офіційної» мала лише мелодія українського гімну. А акція «Гімн та прапор в українських серцях» сприяла піднесенню патріотичного духу українського вболівальника! В межах цієї акції, під час виконання гімну, стадіони Києва, Львова, Донецька, Одеси та інших міст України, здіймали «синьо-жовтий» прапор, тим самим – єднаючись навколо головної команди країни. А коли верхній сектор «Олімпійського» одягнув блакитні накидки, а нижній – жовті, Україна вперше в історії держави, об’єдналася на стадіоні під найбільшим прапором.


20-річчя, ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» - знаковий рубіж в історії українського футболу. Адже товариство діяло та розвивалося невід’ємно від історії розвитку футболу в Україні. І щоб нагадати вболівальникам, якими були ці 20 років становлення, «Україна Футбол Інтернешнл» з нагоди ювілею, реалізує телевізійний проект «Цікаві факти про національну збірну команду України з футболу» на 24 каналі та ще декілька цікавих телевізійних проектів.

Також, в межах підготовки до святкування 20-річчя, ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» спільно з громадською організацією «Футбольний клуб «Зоря»» Білозір’я, вже започаткували та провели Всеукраїнський футбольний турнір серед аматорських команд і команд майстрів «UFI & Zorya - Cup». Турнір проходив у лютому на Черкащині і переможцем стала команда ІІ футбольної ліги «Славутич». Наступного року команди-суперники мають шанс відібрати кубок переможця у черкащан, адже турнір «UFI & Zorya - Cup» має статус щорічного.

Ще один футбольний турнір «Кубок УФІ – 20 років». Позмагатися в ньому матимуть змогу спонсори та партнери національних збірних. Під егідою ПрАТ «Україна Футбол Інтернешнл» у турнірі зіграють спонсори, представники ЗМІ та інші друзі «Україна Футбол Інтернешнл». А жіночі колективи отримають змогу поборотися за першість у турнірі з настільного футболу.

У планах «Україна Футбол Інтернешнл» - ще безліч приємних бонусів та подарунків. Та найкращим подарунком для самої компанії, та й для мільйонів українців, стане участь національної збірної команди України з футболу у фінальному турнірі Кубку Світу ФІФА 2014 у Бразилії™.

Вболіваймо разом за Україну!