This version of the page http://www.tavriagames.com/denkonstituts2012/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-14. The original page over time could change.
День Конституції 2012

День Конституції 2012

28 червня з нагоди шістнадцятої річниці ухвалення Конституції України пройшла низка офіційних заходів за участю керівництва міста і держави.У рамках програми святкування представники влади взяли участь у покладанні квітів до пам’ятників видатних українських державотворців – Тараса Шевченка та Михайла Грушевського.
     Але  основне дійство - святковий концерт «День Конституції України. Вітаємо по-європейськи!» - пройшов на Майдані Незалежності.

    Головна сцена офіційної фан-зони міста Києва привітала не лише громадян України, а й іноземних гостей. Цього року стало можливим зробити  державне свято України інтернаціональним, оскільки долучитися до нього змогли всі гості столичної фан-зони.

 

     Усіх, хто завітав на головну площу країни, привітали зірки української сцени – популярні гурти «Козак сістем», «ТіК», «Мед Хедс», а також відомий музикант, громадський та культурний діяч Олег Скрипка. «Молодь, усміхнені обличчя, світлі очі! Чудово, що це свято потрапило в рамки Євро-2012. Ми підтримуємо футбол і підтримуємо Україну. І якщо ми самі, українці, будемо слухати, пропагувати, любити, співати, поважати українські пісні, то й нас, українців, теж будуть поважати», - поділився враженнями Олег Скрипка.

     Ведучі святкового вечора Лідія Таран і Юрій Кот вели діалог з гостями українською, польською, англійською мовами, розважаючи публіку між виходами артистів.

 

      До програми концерту були включені відомі європейські хіти оброблені в українському фольк-стилі, а також іноземні пісні українською мовою. Як зазначив представник організатора Сергій Ковальчук , «головне завдання  -  подарувати людям свято, показати сучасне обличчя України і відкрити Україну не тільки з футбольної або кулінарної сторони, але ще й музичної».

 

      Святковий концерт до Дня Конституції додав українським та іноземним вболівальникам сили та наснаги перед другим півфіналом Євро-2012.