This version of the page http://dzyga.com/ethnoclub/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-14. The original page over time could change.
Новини клубу - Етноклуб Набутків Новини клубу - Етноклуб Набутків - Етноклуб Набутків
Новини клубу
Про клуб
Програма роботи
Анкета

В Етноклубі проект "Saraswati"

12 березня, вівторок, о 20:00 в Етноклубі Набутків відбудеться презентація експериментального музичного проекту Надзеї Ількевич з Мінська - "Saraswati". Проект поєднує в собі елементи класичної індійської музики, напрямів ембієнту та  чіл-ауту, а також експериментальну літературну складову - вірші Валерії Сабірової (Москва). Літературно-музична частина буде представлена публіці вперше.

Детальніше...
 

"Fidel Trio Quartet"

5 березня, вівторок, о 20:00 у Етноклубі Набутків відбудеться концерт "Fidel Trio Quartet".
Детальніше...
 

Свято-Діяння Лютої Макітри з шаленим гуртом "Йорий Клоц"

26 лютого, вівторок, о 20:00 на Етноклубі Набутків відбудеться Друге, щорічне Свято-Діяння Лютої Макітри з шаленим гуртом "Йорий Клоц".
Детальніше...
 

«Вечір в Бандуристані» Юліян Китастий та друзі

5 лютого, вівторок, о 20.00 у Етноклубі відбудеться концерт Юліяна Китастого "Вечір в Бандуристані". В програмі  звучатиме музика від глибокої старовини та кобзарської традиції до сучасних новаторських експериментів та імпровізації.

До Нью-Йоркського бандуриста Юліяна Китастого приєднаються музиколог - композитор Данило Перцов (середньовічна лютня і духові інструменти) з Києва і метр сучасної імпровізаційної музики Юрій Яремчук (саксофон, бас кларнет) зі Львова.

Детальніше...
 

Гурт Vita Norda в Етноклубі

29 січня, вівторок, о 20.00 у Етноклубі відбудеться концерт львівського гурту Vita Norda. В програмі традиційна музика Швеції та Ірландії.
Детальніше...
 

В Етноклубі «Nameless»

Разом з найстарішим з нині існуючих в Україні психоделічних колективів ми  поринемо в музичні експерименти та естетику 60-х.
22 січня, у вівторок, о 20.00 у Етноклубі концерт тернопільського гурту „Nameless".

Детальніше...
 

Очікування Миколая з Cherry Band

18 грудня вівторок, о 20.00 у Етноклубі концерт етногурту Cherry Band!
Детальніше...
 

"ЧАЙНА МЕЛОДІЯ" вечір з китайськими музикантами у Етноклубі

27 листопада, вівторок, о 20.00 у Етноклубі вечір з китайськими музикантами "ЧАЙНА МЕЛОДІЯ".
У нас буде нагода почути традиційні китайські інструменти, відчути силу безперервної 5-ти тисячолітньої музичної традиції та дізнатися якими є у сучасному Китаї академічна музика чи оперний спів.
Для нас гратимуть студенти Київської Академії ім. Чайковського.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 8 з 100