This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/service/zapchastyny (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-12. The original page over time could change.
Запасні частини / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини
Кафе та дитяча кімната Оціни наш сервіс Сервіс автомобілів Ford Сервіс автомобілів Land Rover и Range Rover Сервіс автомобілів Volvo Сервіс автомобілів Porsche Сезонне зберігання шин! Запис до сервiс центру Запасні частини Запчастини оптом
Запис до сервiс центру



 
Сервіс та запчастини

Запасні частини

Вже 20 років компанія «Віннер Автомотів» працює на автомобільному ринку. Якщо Ви шукаєте надійність, якість, зручність у обслуговуванні – ми до Ваших послуг.

Ми пропонуємо оригінальні запчастини для автомобілів Ford, Land Rover,Volvo та Porsche. Лише запчаснити від виробника ідеально підходять до Вашого автомобіля та не завдадуть йому шкоди.  

Професійні консультанти нададуть повну та необхідну інформацію швидко та зручно.

В наших магазинах завжди в наявності товарів більше ніж 12000 найменувань:

Оригінальні запасні частини
Авто аксесуари
Електронні та механічні охоронні системи
Авто шини
Автокосметика
Інше

При купівлі запасних частин та установці в сервісному центрі «Віннер Автомотів», надається гарантія на запчастини та роботи терміном на 1 рік.

У разі необхідності ми можемо замовити для Вас будь-яку запасну частину зі складу в Європі. Термін поставки : 10 – 21 днів.

Для клієнтів "Віннер Авттомотів"діє постійна програма лояльності.

Для СТО, Інтернет магазинів, Центрів кузовного ремонту діє спеціальна програма оптового продажу. Ми зацікавлені в налагодженні довготривалого співробітництва з продажу запасних частин та аксесуарів

Інформацію про наявність та вартість запчастин Ви можете отримати у наших фахівців за тел. 496-7-496 (внутр.1473,1474,1477)
e-mail: partsr1@winnerauto.ua 

 

Запит на наявнiсть запчастин:
Модель 
Рiк 
VIN 

Ваше iм'я *
E-mail *
Телефон 
*- Поля обов'язковi для заповнення
   

м.Київ
пр-т Московський, 24д