This version of the page http://imi.org.ua/analytics (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-12. The original page over time could change.
Аналітика | Інститут Масової Інформації
EN UA
Моніторинг | Наші партнери | Підписатись
Вільний інтернет – запорука української свободи. Сьогодні Всесвітній день боротьби з цензурою в інтернеті
12 Березень, 11:06
Вільний інтернет – запорука української свободи, - пише журналіст-експерт ІМІ Роман Кабачій в блозі на сайті телеканалу "ТВі". 
читати повний звіт »
Експорт лукашизму
11 Березень, 13:54
Влада перейшла до нових форм залякування непокірних журналістів – непомірними штрафами, - пише для інтернет-видання "Українська правда" Роман Кабачій. 
читати повний звіт »
Жіноча тематика в «оголеному вигляді»
7 Березень, 18:17
8 березня для України - день тюльпанів, привітань та солодких тістечок. Проте спосіб святкування жіночого дня в країні завжди відгонив спробою лише підкреслити нерівність, яка існує в соціальних взаєминах, та, як з'ясувалося, в інформаційному просторі.
 
читати повний звіт »
Кожен третій — незбалансований
6 Березень, 10:44
У 2012 році стандарту балансу думок та інформації дотримувались лише в 72% суспільно важливих публікацій. Моніторинг загальнонаціональних видань ІМІ.
 
читати повний звіт »
Фокус із «Фокусом» як дзеркало української журналістики
26 Лютий, 11:51
Безпросвітні лінощі немилосердно косять журналістські лави, а його величність «копі пейст» підкорює все нові й нові вершини в українському інформаційному просторі. Яскравою ілюстрацією цього стало висвітлення «скандалу» довкола «вилучення» з продажу останнього числа тижневика «Фокус». 

Перша інформація про відкликання накладу просочилася в інтернет ще у п‘ятницю.

читати повний звіт »
Сімейний УНІАН
21 Лютий, 11:03
Інфопростір України втратив ще одне потужне джерело якісної інформації. Чи отримала його Банкова? - пише Роман Кабачій в блозі на "Лівому березі".
 
Україна знов на слуху в міжнародних новинах. Приводом цього разу стали проблеми одного з найбільших інформаційних агентств – УНІАН. Ще донедавна можна було стверджувати, що цей сегмент медіа-життя в нашій країні був на межі якщо не гордості, то пристойності.
 
читати повний звіт »
Інформація в українських ЗМІ: оперативна, точна, але неповна
20 Лютий, 22:38

Журналістика як діяльність, спрямована на забезпечення суспільства інформацією, повинна не лише реалізовуватися відповідно до загальноприйнятих етичних норм, а й керуватися професійними стандартами, фаховими нормами подачі інформації.

Саме дотримання стандартів журналістики убезпечує читачів від неякісних публікації, тимчасом як ігнорування стандартів часто дозволяє розпізнати матеріали з ознаками замовності – приховану рекламу.

читати повний звіт »
"Джинсою" припудрена "сім'я"
14 Лютий, 10:52
Головна "родина" країни зайнялася власним іміджем. "Сім’я", яка постійно нарощує контроль за країною, насправді має системну проблему – вона цілковито і повністю базується на головному "родинному" стовпі – Вікторові Януковичу, - пишуть Вікторія Сюмар та Роман Кабачій в "Українській правді".
читати повний звіт »
Контрольований хаос брехні. Прецедент "ведмедів Власенка"
13 Лютий, 12:55
Історія з "ведмедями Власенка" засвідчила, що в Україну може прийти тотальний, спровокований владою хаос в інфопросторі, - пише Роман Кабачій у своєму блозі на сайті ТВі. Дехто вважає, що влада не зробила висновків зі своєї, фактично невдалої участі в парламентських виборах.
читати повний звіт »
Pussi Riot і Україна: меседжі від «Сегодня»
11 Лютий, 12:38
читати повний звіт »
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • в кінець »
Проект існує за підтримки:
Відродження