This version of the page http://www.vodolaga.com/mdpi-vodolaga.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-11. The original page over time could change.
Новая Водолага - Нововодолазька МДПі
Нововодолазька МДПі
Подписаться на этот канал RSS

Уникнення подвійного оподаткування фізичною особою – підприємцем

Під час нарахування (виплати) фізичній особі – підприємцю доходу від здійснення нею підприємницької діяльності, суб’єкт господарювання чи самозайнята особа, які нараховують (виплачують) такий дохід, не утримують податок на доходи у цієї фізичної особи.
Подробнее...

Тимчасова митна декларація є підставою для формування податкового кредиту з ПДВ

При ввезенні товарів на митну територію України формування податкового кредиту з податку на додану вартість проводиться на підставі митної декларації. Така декларація підтверджує сплату податку та повинна бути оформлена відповідно до вимог законодавства.

Подробнее...

Відповідальність за неправомірне застосування податкової соціальної пільги несе платник податку

Нагадаємо, податкова соціальна пільга може надаватися платнику податку на доходи фізичних осіб виключно за одним місцем нарахування (виплати) заробітної плати. Якщо платник податку подав заяви про застосування ПСП у кілька місць отримання доходу, такий платник втрачає право на її отримання.

Подробнее...

20 березня закінчується строк сплати авансових внесків платниками єдиного податку І та ІІ груп

Авансові внески для фізичних осіб–підприємців - платників єдиного податку першої і другої груп нараховуються органами державної податкової служби. Підставою для нарахування авансових внесків таким платникам єдиного податку є заява платника щодо розміру обраної ставки єдиного податку, заява щодо періоду щорічної відпустки та/або заява щодо терміну тимчасової втрати працездатності.

Подробнее...

При ввезенні автомобіля на митну територію України власник повинен пред`явити сертифікат відповідності

При переїзді на постійне місце проживання в Україну власник автомобіля (фізична особа) повинен письмово задекларувати ввезення такого ТЗ та провести його митне оформлення. При цьому сплачується ввізне мито за повними ставками Митного тарифу України, акцизний податок і податок на додану вартість.

Подробнее...

Про туристичний збір

Платниками туристичного збору є громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які прибувають на територію адміністративно-територіальної одиниці, на якій діє рішення сільської, селищної та міської ради про встановлення туристичного збору, та отримують послуги з тимчасового проживання (ночівлі).

Подробнее...
  •  Первая 
  •  Предыдущая 
  •  Следующая 
  •  Последняя 
Страница 1 из 102
Наверх