This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/RRS_Limited_Edition (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-09. The original page over time could change.
Ексклюзивний випуск Range Rover Sport: Limited Edition Black, Limited Edition Silver та Limited Edition Platinum / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

Ексклюзивний випуск Range Rover Sport: Limited Edition Black, Limited Edition Silver та Limited Edition Platinum

Land Rover представляє на українському ринку ексклюзивний випуск моделі Range Rover Sport Limited Edition Black, Limited Edition Silver та Limited Edition Platinum з особливими елементами дизайну екстер’єру та інтер’єру. Для українського ринку доступна обмежена кількість унікальних автомобілів, які вже представлені у офіційного дилера Land Rover "Віннер Автомотів".

Range Rover Sport Limited Edition представлено в трьох версіях: Black та Silver з 3-літровим дизельним двигуном TDV6 та Platinum з 5-літровим бензиновим двигуном V8 Supercharged.

Модифікація Silver SE V6 вирізняється особливим оздобленням інтер’єру та 20 дюймовими легкосплавними дисками Style 9.

Версія Black HSE V6 пропонує прихильникам Range Rover Sport пакет Sport Design Pack – решітка радіатора та повітрозбірники кольору Gloss Black та окантовка решітки Noble, оздоблення салону шкірою Oxford преміум класу з контрастним швом, а також стильні 20 дюймові 5-спицеві легкосплавні диски Gloss Black.

Platinum Supercharged V8 оснащено пакетом опцій Supercharged, який включає систему камер кругового огляду, розширений пакет оздоблення салону шкірою та 20 дюймові 5-спицеві легкосплавні колісні диски Style 7.

До стандартної комплектації кожної з версій входить пакет «Холодний клімат», система дистанційного прогріву двигуна та кермо з підігрівом.

Range Rover Sport – унікальна модель у своєму сегменті преміум позашляховиків, яка пропонує власнику неперевершений рівень розкоші, вражаючі позашляхові якості та динамічні характеристики. Модель поєднує чудову керованість та інноваційні рішення, такі як система адаптації до дорожних умов Terrain Response, система плавного старту на похилій поверхні Gradient Release Control та функція компенсації прискорення на схилі Gradient Acceleration Control. Range Rover Sport – найкращий вибір у сегменті для умов українського клімату.

Про вартість кожного ексклюзивного випуску Range Rover Sport дізнайтесь у консульнатів з продажу. Детальніше про автомобілі Land Rover http://landrover.winnerauto.ua/lr/

Автоцентр "Віннер Автомотів" чекає на Вас!

Адреса: пр-т Московський, 24 д
Київ, 04655, Україна
тел.: 499 99 94

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д