This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/company/about_us (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-09. The original page over time could change.
Менеджмент / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія
Про компанію Менеджмент Місія та цінності Податковий статус
Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Компанія

Менеджмент

Директор Олександр Смирнов

Закінчив Національний Авіаційний Університет, має вищу технічну освіту, інженер за фахом. Ще навчаючись в Університеті, почав працювати консультантом з продажу автомобілів Ford в автосалоні СП "Віннер Київ".
Олександр дуже наполегливо підвищував свої професійні навички та незабаром був визнаний кращим консультантом. Після 1 року роботи в компанії зацікавився позицією керівника відділу по роботі з корпоративними клієнтами і, пройшовши конкурсний відбір та співбесіду з генеральним директором, обійняв цю посаду. Складним завданням було розбудувати відділ, підвищити продажі та завоювати долю ринку, але після чотирьох років наполегливої праці показники продажів Ford корпоративним клієнтам було збільшено в 8 разів. Компанія здобула 11,2% долі ринку корпоративних продажів у Києві за результатами 2007 року.
В березні 2007 року, пропрацювавши в компанії 5-ть років, з них 4-ри на посаді керівника відділу, Олександр здобув посаду директора з продажу автомобілів Ford, Volvo, Land Rover , Jaguar та корпоративних продажів Ford. У 2007 та 2008 роках автомобільна індустрія України досягла найвищих висот і компанія «Віннер Автомотів» мала максимальні продажі у своїй історії, але з жовтня 2008 року з початком всесвітньої кризи головним завданням було гідно та професійно розставити пріоритети, зменшити витрати і максимально сфокусуватись на тому, що тяжкою працею та наполегливістю потрібно пережити складні часи.
У травні 2011 року в компанії відбулися певні структурні зміни та Олександр отримав пропозицію продовжити справу свого керівника і наставника Петра Рондяка, який очолював компанію з 2002 року на посаді директора Віннер Автомотів. Нова посада для Олександра Смирнова – це цікавий виклик, безліч ідей та, як завжди, дуже багато роботи.

Фінансовий директор Павло Шмаров

Закінчив економічний факультет Національного гірничого університету України. Має більш ніж семирічний досвід керівництва фінансовими підрозділами компаній та холдингів.
Прийшов на посаду фінансового директора компанії «Віннер Автомотів» в жовтні 2008 року.
«Компанія «Віннер Автомотів» зацікавила мене як лідер ринку. Перший досвід взаємодії з керівниками компанії, характер завдань, які мені було поставлено, запевнив мене в тому, що лідерство компанії визначається професіоналізмом її команди. Час мого приходу в компанію збігся з початком фінансової кризи в нашій країні, але я, зі свого боку, бачу в цій ситуації можливість реально використати в повній мірі інструменти управління витратами, запасами, дебіторською та кредиторською заборгованостями тощо, актуальність яких різко зросла, та, завдяки залученню в цей процес більшої кількості менеджерів, забезпечити перемогу компанії в період випробувань».

Директор з маркетингу та реклами Євгенія Ткаченко

2002 року закінчила Київський національний економічний університет, має ступінь магістру з управління міжнародним бізнесом. Під час навчання у магістратурі Євгенія проходила стажування в Німеччині. Вивчала іноземні мови у Великобританії. На сьогодні досконало володіє англійською та німецькою мовами.
Свою кар`єру у сфері реклами Євгенія почала в іноземній рекламно-виробничій компанії на посаді менеджера зовнішньоекономічної діяльності. Мала нагоду працювати зі всесвітньовідомими транснаціональними компаніями. Після цього вдало продовжила свою діяльність у мережевій рекламній агенції спочатку на посаді account manager, а згодом account director. Одним із основних клієнтів, яких вела Євгенія, була велика автомобільна компанія.
Взагалі-то автомобілі у житті Євгенії займають не останнє місце. Вона за кермом вже більше 10 років і відзначається активним стилем керування, не притаманним жіночій статі. Автомобіль – це не лише засіб пересування, а й велике захоплення та відчуття свободи.
Тому, ще працюючи в агенції, Євгенія із задоволенням відповідала за розробку рекламних кампаній саме для автомобільної індустрії. Хобі стало приємною роботою.
Логічним наступним кроком стала пропозиція від «Віннер Автомотів». Євгенію запросили на посаду керівника відділу маркетингу та реклами.
У Євгенії вже є багато досягнень на цій посаді: розробка нового фірмового стилю автоцентру «Віннер Автомотів» та нового сучасного сайту компанії. І це тільки початок.
А поза роботою Євгенія захоплюється плаванням, подорожує, катається на лижах, скутерах та в захваті від активного відпочинку.

Директор з персоналу Юлія Авдєєва

В 1994 році закінчила Київський Університет Шевченка за спеціальністю викладач та перекладач польської та сербо-хорватської мов. Під час навчання пройшла стажування (з відзнакою) у найпрестижніших навчальних закладах Польщі – Краківському Ягеллонському Університеті та Католицькому Університеті м. Люблін. Під час іннагурацій представляла українських студентів на міжнародних навчаннях. Мови завжди були її захопленням. В подальшому Юлія вдосконалювала англійському мову, навчаючись у різних мовних школах, та оволоділа певним рівнем німецької мови. Розпочала свою кар`єру в Міністерстві освіти Києва на посаді перекладача. Під час офіційних візитів дипломатичних представників України та Польщі здобула гарний досвід у перекладацькій діяльності. Після цього вдало продовжила свою роботу на посаді помічника голів правлінь – з початку ДАК «Хліб України», а згодом у Держрезерві України.
На початку 2003 року Юлія приєдналась до команди Віннер в Україні на посаді асистента Генерального директора «Віннер Автомотів». Розуміючи, що люди – це основний здобуток компанії, та, прагнучи зробити якнайбільше для компанії в цьому напрямку, у 2008 році Юлія перейшла на посаду фахівця з персоналу. В липні 2009 року Юлія отримала пропозицію обійняти посаду директора з персоналу «Віннер Автомотів», що є для неї чудовою нагодою вдало використати свій досвід та проявити організаторські здібності у якості керівника.
У вільний час Юлія із задоволенням подорожує, щоразу відвідуючи нові, невідомі для неї куточки світу. Також вона має спортивні захоплення – це художня гімнастика та гірські лижі.

Директор відділення післяпродажного обслуговування Андрій Філіпеня

Закінчив Національний Технічний Університет «КПІ» в 2005 році та отримав диплом інженера-механіка. В 2010 році завершив навчання в Steinbeis University Berlin SHB IBR та отримав ступінь MBA Global Master of Business Administration.
Кар‘єру в автомобільному бізнесі почав з посади слюсаря з ремонту автомобілів, деякий час працював приймальником на сервісі вантажних автомобілів, після чого очолив відділ гарантії. В 2003 році був запрошений на роботу до офіційного партнера MAN Nutzfahrzeuge AG де очолював відділ сервісу та займався розвитком дилерської мережі обслуговування вантажних автомобілів.
В компанію «Віннер Автомотів» прийшов на початку 2005 року на посаду керівника відділу сервісу Ленд Ровер, Вольво, Ягуар. За час роботи в компанії «Віннер Автомотів» очолювані відділи в декілька разів збільшили об‘єми з продажу робіт та запасних частин. В березні 2012 року отримав пропозицію від керівництва компанії очолити відділення післяпродажного обслуговування.

З будь-яких питань загального характеру звертайтесь за адресою info@winnerauto.ua

м.Київ
пр-т Московський, 24д