This version of the page http://vbusk.com/svjato.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-09. The original page over time could change.
Святкуємо разом - Новини Буська та Львова - Воля народу

Новини Буська та Львова - Воля народу

 RU 
Випуск №

[2013-02-19 10:05:25] Роман Якщо громада зібралась 10 лютого, ...

[2013-02-16 05:24:20] Hunter Жидовське НКВД знищило в 30-х-40-ж ...

[2013-01-29 22:01:13] 777 тягнибока в призиденти! ...

[2013-01-28 12:29:05] НЕ НОВОСТЬ Как говориться "С миру по ...

[2013-01-28 12:09:39] Споживач газу Аналогічна сітуація ! Тількі з ...

Огляд
То скарб найдорожчий, криниця бездонна пізнання віків
У Міжнародний день рідної мови у Буській районній бібліотеці відбулося свято "Променій, рідна мово", в якому взяли участь заступники голови РДА Євген Кичурчак та райради Богдан Гринишин, керівник відділу культури Людмила Ціхоцька, учні Буської першої школи, бібліотекарі, працівники культури, члени Асоціації інвалідів. Вели урочистість Леся Вовк та Леся Цюпка. Бібліотекарі підготували книжкову виставку "Книги – мовні скарби", де чільне місце зайняли Біблія, Шевченків "Кобзар", "Русалка Дністровая" "Руської трійці", "Енеїда" І.Котляревського тощо.
Про тиждень рідної мови на Бущині
В освітніх закладах району під час тижня з відзначення Міжнародного дня рідної мови проводили тематичні лінійки, виховні години, конкурси знавців рідної мови, випускали стіннівки та оформляли плакати на мовну тематику.


Партнери




Недвижимость в Украине на одном сайте!

Покупка готового бизнеса - верное решение об инвестировании своих сбережений.


Реклама Ukr.net

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Купити Chery на Avtosale.ua - це швидко і зручно.
Продаж квитків в кінотеатри України на KINOafisha.ua.
Детальна погода в Україні від Sinoptik.ua.
Музика на Play.ukr.net.
Найсвіжіші вакансії Львову на JOB.ukr.net.

Новини Буська » Святкуємо разом
Святкуємо разом
»
Розпорядок зустрічей до 199-ї річниці 7 березня від дня на­родження Та­раса Шев­ченка в Буську
У четвер, 7 березня, о 14.00 год. в РНД розпочнеться уро­чиста академія, приурочена 199 річ­ниці від дня на­родження Та­раса Шев­ченка. Ор­гані­за­тори, а це тради­ційно освітяни ра­йону, обіцяють ори­гінальне дій­ство, яке сподо­ба­­єть­ся глядачам.
»
До "Чародійки" – за перевтіленням
Люди завжди прагнуть бути красивими, тому за перукарськими послугами звертаються регулярно – від найменших до найстарших.
»
Серця двох
14 лютого ми звертаємось до теми кохання, бо це надзвичайний день – День Святого Валентина. Його вважають єдиним святим – покровителем всіх закоханих. Саме кохання, любов – джерело творчого натхнення багатьох поколінь.
»
Що святкуємо 23 лютого? Історичне тло: 95 років тому
Якби хтось зараз запитав тих, хто святкує цей день, — а які, власне, реальні події послужили причиною для встановлення цього свята, впевнений, що понад 90 відсотків взагалі не відповіли б на це запитання. А хтось би сказав, що цього дня 1918 р. Червона армія зупинила німців під Псковом.
»
Різдвяне диво для гумнищан на Бущині
Недільної днини, напередодні Старого Нового року гумнищани поспішали до сільського храму культури, – тут на сцені творилось Різдвяне диво.
»
Злука – берімось за руки!
З нагоди 94 річниці Дня Соборності у Буській музичній школі відбувся святковий концерт.
»
У Народному домі с.Яблунівка відбувся святковий новорічний концерт, який організувала та провела директор Оксана Піджарко
З Новим роком сельчан вітали Дзідзьо, баба Палажка та баба Параска, звучали вірші, колядки.
»
Огляд вертепів відбувся в Буську
Прикро, що представники ні районної, ні міської влади не знайшли того дня вільної хвилини, щоб завітати на свято.
»
Конкурс «Четверта влада»
У Львівській обласній раді відбулося підбиття підсумків Регіональної програми підтримки місцевих засобів масової інформації на 2012 рік та нагородження переможців конкурсу «Четверта влада».
»
Миколай, Миколай, ти до нас завітай
У неділю, 16 грудня, в Красненському Народному домі було людно, адже до нас завітав святий Миколай з величезним мішком подарунків.
»
О, хто, хто Миколая любить…
Той день стане незабутнім для всіх, хто був у Топорівській ЗОШ. Адже сюди завітав святий Миколай, щоб сповнити Божу волю, слухняним дітям зробити дарунки від їхнього земляка, випускника цієї школи, великого мецената Володимира Кожана.
»
У ніч на Андрія
Ніч на Андрія – одна з найтаємніших та найколоритніших у році.
»
Людям з особливими потребами присвячуємо
У п'ятницю, 14 грудня, згуртуються члени Буської РАІ в затишному актовому залі музичної школи, яка вже не один рік дарує гарну можливість спільноті людей з особливими потребами збиратись у майже родинному великому колі, аби поділитись досягненнями, обговорити проблеми, накреслити плани на майбутнє і підтримати один одного.
»
Рік Водяної Змії вже на порозі
Новий рік – одне із найяскравіших і світлих свят, яке хочеться відзначити весело і оригінально, щоб було не так, як торік. Багато сімей традиційно зустрічають його вдома, серед рідних і близьких. Але такий варіант не завжди влаштовує молодих, особливо тих, у кого ще немає сім'ї/
»
Такі вечорниці лише у нас в Надбужжі
Вже другий рік поспіль 9 грудня працівники культури нашого району збираються на "Українські вечорниці", які з давніх-давен були і залишаються улюбленими зимовими вечірніми розвагами. Того дня в приміщенні Буського районного Народного дому на вечорницях панували веселощі, спів та жарт.
»
Святкуйте мільйонерами!
Ще зовсім недавно найвідоміша та найпопулярніша гра країни "Лото-Забава" відзначала день народження святковою акцією, як ось знову вона дала можливість своїм шанувальникам виграти на новорічні свята великі і дуже великі гроші.
»
Заради інтересів громади
Завтра представники органів місцевого самоврядування відзначатимуть своє професійне свято. А ми напередодні завітали в Олеську селищну раду, де головою ось уже третій рік Анатолій Триндюк.
»
16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв'язку.
З цієї нагоди вітаємо з професійним святом журналістський колектив Буського радіо та працівників цеху електрозв'язку №1.
»
Минулої неділі в Палаці культури відбувся І обласний фестиваль-конкурс духових оркестрів ім.Богдана Сапелюка
Минулої неділі у Львові в Палаці культури ім.Гната Хоткевича відбувся І обласний фестиваль-конкурс духових оркестрів ім.Богдана Сапелюка. Участь у ньому взяло понад 15 колективів, які представляли музичні заклади Львова та районні народні доми.
»
1 листопада, у Буському районному Народному домі відбулася урочиста академія з нагоди 94 річниці утворення Західно-української Народної Республіки
У четвер, 1 листопада, у Буському районному Народному домі відбулася урочиста академія з нагоди 94 річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки, якій судилось прожити недовго, але її проголошення не було випадковістю, а втіленням вікового прагнення українців жити у незалежній Україні.
»
31 жовтня в Європі відзначають Міжнародний день ощадності
Започаткований у 1988 році в Мілані
»
Громада села Переволочна урочисто відзначила свято Покрови Пресвятої Богородиці
День села – 518 років від першої письмової згадки та 70-річчя створення Української Повстанської Армії.
»
У пам’яті народу, присвячений 70 річниці УПА в Олеському ліцеї
Під такою назвою в Олеському професійному ліцеї відбувся тематично-просвітницький захід, присвячений 70 річниці УПА.
»
У селі Топорові відбулося урочисте свято, приурочене 70-річчю УПА
До нашої школи прибули учні Заводської та Тур'янської ЗОШ І-ІІІ ст. Всі дружньо йшли маршем до могили борцям за волю України, виконуючи пісню "Гей, на півночі, на Волині".
»
З днем народження, Буськ!
Упродовж двох днів княжий Буськ відзначав 915 річницю з часу літописної згадки. Маємо усі підстави вважати, що наше місто набагато древніше,і це додає ще більшої гордості за мальовничий куточок України, в якому живуть люди, котрі йменують себе бужанами (бущанами). Тому й святкування вдалось гучним, бо ж ювілеї бувають різні.
МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ :

Мапа сайту Лінки Контакти
  страхование жизни Выбор врача-ортодонта Осторожно, аллергия Все о самостоятельных занятиях йогой Выбор тренера - важен