This version of the page http://vbusk.com/polityka.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-09. The original page over time could change.
Політика - Новини Буська та Львова - Воля народу

Новини Буська та Львова - Воля народу

 RU 
Випуск №

[2013-02-19 10:05:25] Роман Якщо громада зібралась 10 лютого, ...

[2013-02-16 05:24:20] Hunter Жидовське НКВД знищило в 30-х-40-ж ...

[2013-01-29 22:01:13] 777 тягнибока в призиденти! ...

[2013-01-28 12:29:05] НЕ НОВОСТЬ Как говориться "С миру по ...

[2013-01-28 12:09:39] Споживач газу Аналогічна сітуація ! Тількі з ...

Огляд
То скарб найдорожчий, криниця бездонна пізнання віків
У Міжнародний день рідної мови у Буській районній бібліотеці відбулося свято "Променій, рідна мово", в якому взяли участь заступники голови РДА Євген Кичурчак та райради Богдан Гринишин, керівник відділу культури Людмила Ціхоцька, учні Буської першої школи, бібліотекарі, працівники культури, члени Асоціації інвалідів. Вели урочистість Леся Вовк та Леся Цюпка. Бібліотекарі підготували книжкову виставку "Книги – мовні скарби", де чільне місце зайняли Біблія, Шевченків "Кобзар", "Русалка Дністровая" "Руської трійці", "Енеїда" І.Котляревського тощо.
Про тиждень рідної мови на Бущині
В освітніх закладах району під час тижня з відзначення Міжнародного дня рідної мови проводили тематичні лінійки, виховні години, конкурси знавців рідної мови, випускали стіннівки та оформляли плакати на мовну тематику.


Партнери




Недвижимость в Украине на одном сайте!

Покупка готового бизнеса - верное решение об инвестировании своих сбережений.


Реклама Ukr.net

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Купити Chery на Avtosale.ua - це швидко і зручно.
Продаж квитків в кінотеатри України на KINOafisha.ua.
Детальна погода в Україні від Sinoptik.ua.
Музика на Play.ukr.net.
Найсвіжіші вакансії Львову на JOB.ukr.net.

Новини Буська » Політика
Політика
»
Оптимізація без оптимізму
В Україні останнім часом масово закривають лікарні, поліклініки, пологові будинки, амбулаторії, ФАПи. Одним словом, скорочують ліжкомісця, що вимагає реформа охорони здоров'я. Власне, сьогодні в країні відбувається реформа первинної ланки та триває підготовка до вторинної, а це торкається стаціонарів медичних закладів. За словами нинішніх можновладців, такі дії і заходи мають поліпшити їх роботу.
»
Хоча коштів бракує – планувати треба, як і звітувати
Розгляду довжелезного списку питань – а їх було 26 – ХХІ сесії Буської райради, яка відбулася минулого четверга, 14 лютого, передувала не менш довга, півгодинна так звана розминка, в якій депутат Богдан Глова розповів своїм колегам про кілька проблемних питань.
»
Говорили складно – питання залишились
На перший погляд, його організація та проведення бездоганні: і показ фільму, і виступи науковців разом з представниками компанії Chevron, зокрема і голови представництва цієї компанії в Україні Пітера Кларка. Проте усі виступи, які тривали від 10 до 17 години, базувалися навколо єдиного: яке це велике благо – сланцевий газ.
»
В Буську формується нова спостережна комісія
Повторно повідомляємо про формування нового складу спостережної комісії Буської районної державної адміністрації.
»
Землею Бущини розпоряджається адміністрація
Буська районна державна адміністрація повідомляє, що з прийняттям Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності" від 06.09.2012р. № 5245-VI з 1 січня 2013 року змінилися повноваження органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо передачі земельних ділянок у власність або користування.
»
На Львівщині запрацювала "гаряча лінія" Львівського обласного контактного центру
Новий call-центр є складовою Національної системи опрацювання звернень до органів виконавчої влади.
»
Про скликання ХХІ сесії Буської районної ради VІ скликання
Скликати ХХІ сесію Буської районної ради VІ скликання 14 лютого 2013 року об 11 годині в приміщенні сесійного залу Буської районної ради.
»
Менше обіцянок – більше конкретних справ
Вже чотири роки діє Закон "Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків". Але про власні приватизовані квадратні метри, зокрема в нашому місті, 50 бущан, які проживають в гуртожитках, що на вул.Надсяння, лише мріють. Тож про те, яким для них буде 2013 рік та чого варто очікувати людям, у розмові з міським головою Ростиславом Сліпцем.
»
Рішення приймає той, хто відповідає
Голова РДА Володимир Сай на позачерговому засіданні комісії ТЕБ і НС підвів підсумки проведеної роботи під час надзвичайної ситуації, яка виникла у Буському районі, зокрема на трасі Київ-Чоп, в період з 15 по 18 грудня.
»
Iрина Сех провела прийом громадян у Буську
Народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех провела особистий прийом громадян в м.Буськ. У прийомі взяли участь депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Володимир Чехут, заступник голови Буської районної ради свободівець Богдан Гринишин, депутати районної і міської рад.
»
Успіх держав у сучасному світі залежить від рівня довіри між її громадянами
Для мене перемога опозиції на цих виборах стала символом консолідації українців навколо європейських демократичних цінностей. З'явилася надія розпрощатися із авторитарними бандитськими олігархічними кланами. Згодом обов'язково народиться довіра до справжніх політиків, які уже стоять на порозі виконання своїх обов'язків.
»
Співфінансування проектів – з обласного бюджету
Цього року за ініціативою Львівської обласної ради продовжать діяти запроваджені в минулі роки програми підтримки органів місцевого самоврядування та ініціатив громад на умовах співфінансування.
»
Підтримаймо кооперативний рух на селі
З такою пропозицією до районних ЗМІ звернувся голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк на урочистому підведенні підсумків Регіональної програми підтримки ЗМІ, що відбулось 26 грудня у Львівській облраді.
»
Працювати з повною віддачею - про звіт голови Буської районної ради Володимира Замроза
Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні" (ст.55), представляю звіт голови районної ради за грудень 2011 року – грудень 2012 року, у якому коротко зупинюсь на основних аспектах роботи ради та перспективних завданнях на майбутнє.
»
Про скликання ХХ сесії Буської районної ради VІ скликання
Розпорядження голови Буської районної ради від 17 грудня № 123
»
Про зустріч Богдана Козака з виборцями Бущини
Хоч парламентські вибори закінчились, проте виборці сподіваються на те, що ті політичні сили та депутати, за яких проголосувала бузецька громада, активно продовжать робити добрі справи та допомагати своїм виборцям.
»
У Бущині проживає багато жінок, котрі удостоєні Почесного звання "Мати-героїня"
Як повідомили у райдержадміністрації, з 2008 року нагороду отримали 434 жінки. А минулого тижня цей список поповнився, – ще десятьох матерів, котрі народили і виховали 5 і більше дітей, урочисто вітали у сесійній залі з присвоєнням цього високого звання.
»
Українців закликають до об’єднання
Іціативна група «Першого грудня» представила «Українську хартію вільної людини», в якій запропонувала ціннісну відповідь на головні виклики, які постають перед Україною і кожним її громадянином.
»
Якби "хитріших" ми зупиняли ще на світлофорах, – ми б сьогодні жили в іншій країні
У Німеччині ви не встигнете перебігти вулицю на червоне світло світлофора – як всі, хто чекає "зеленого", почнуть наввипередки телефонувати в поліцію – "чому ми чекаємо, дотримуючись правил, а він виявився хитрішим за інших?". І це – практичне втілення демократичного принципу рівності і найкраща гарантія його дотримання. Якби таких "хитріших" ми зупиняли ще на світлофорах, – ми б сьогодні жили в іншій країні.
»
Влада затягує питання створення у палаці графів Бадені історико-краєзнавчого музею Буського району
Доки триває переписка, створюються комісії, палац Бадені та прилеглі будівлі руйнуються, розкрадаються (оскільки охорони немає), заростають бур'янами. Громада міста Буська зневірилася в тому, що питання вирішиться позитивно, і керівництво нашої держави прислухається до думок і прохання народу.
»
Фальстарт об'єднаної опозиції
Не знаю, як кому, а мені ріже слух і око та "Об'єднана опозиція". Бо ж у тому об'єднанні, окрім "Батьківщини", лише низка політичних партій-аутсайдерів, діяльність яких практично зведена до нуля – НРУ, ПРП, "НС", "ЗаУ" тощо. Особливо тепер, коли парламентські вибори завершено, об'єднаною опозицією мали б називатись парламентське і позапарламентське об'єднання, до якого, окрім зазначених політсил, мали б увійти і УДАР, і "Свобода". Це дрібниці, скажете? Але з таких дрібниць нечесності, нещирості та подвійних стандартів і складається недовіра до політичної сили імені Юлії Тимошенко.
»
Акт обстеження технічного стану палацу графа Бадені в м.Буськ
Комісія встановила, що покрівля палацу в окремих місцях пошкоджена, відсутні водостічні труби та ринви, в результаті чого відбувається руйнація стін та карнизу будівлі, видніються значні відлущування цегляної кладки стін на глибину до 0,15 м. Приміщення не опалюється.
»
Богдана Павлівна Горох - і вислухає, і порадить
Цьогоріч з нагоди Дня місцевого самоврядування за сумлінну працю, високий професіоналізм та активну громадянську позицію Львівська обласна рада нагородила грамотою головного спеціаліста загального відділу Буської районної ради Богдану Павлівну ГОРОХ.
»
Рятівне коло для влади
Якось дуже негативно поставився український політикум до прийняття закону про референдум.
»
Якби ми вчились так, як треба…
Від референдуму 1 грудня нас віддаляє вже 21 рік – ціле покоління молодих українців виросло відтоді у незалежній державі.


«« 1 2 » »

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ :

Мапа сайту Лінки Контакти
  страхование жизни Выбор врача-ортодонта Осторожно, аллергия Все о самостоятельных занятиях йогой Выбор тренера - важен