This version of the page http://vbusk.com/main (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-09. The original page over time could change.
Новини Буська - Новини Буська та Львова - Воля народу

Новини Буська та Львова - Воля народу

 RU 
Випуск №

[2013-02-19 10:05:25] Роман Якщо громада зібралась 10 лютого, ...

[2013-02-16 05:24:20] Hunter Жидовське НКВД знищило в 30-х-40-ж ...

[2013-01-29 22:01:13] 777 тягнибока в призиденти! ...

[2013-01-28 12:29:05] НЕ НОВОСТЬ Как говориться "С миру по ...

[2013-01-28 12:09:39] Споживач газу Аналогічна сітуація ! Тількі з ...

Огляд
То скарб найдорожчий, криниця бездонна пізнання віків
У Міжнародний день рідної мови у Буській районній бібліотеці відбулося свято "Променій, рідна мово", в якому взяли участь заступники голови РДА Євген Кичурчак та райради Богдан Гринишин, керівник відділу культури Людмила Ціхоцька, учні Буської першої школи, бібліотекарі, працівники культури, члени Асоціації інвалідів. Вели урочистість Леся Вовк та Леся Цюпка. Бібліотекарі підготували книжкову виставку "Книги – мовні скарби", де чільне місце зайняли Біблія, Шевченків "Кобзар", "Русалка Дністровая" "Руської трійці", "Енеїда" І.Котляревського тощо.
Про тиждень рідної мови на Бущині
В освітніх закладах району під час тижня з відзначення Міжнародного дня рідної мови проводили тематичні лінійки, виховні години, конкурси знавців рідної мови, випускали стіннівки та оформляли плакати на мовну тематику.


Партнери




Недвижимость в Украине на одном сайте!

Покупка готового бизнеса - верное решение об инвестировании своих сбережений.


Реклама Ukr.net

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер:

Купити Chery на Avtosale.ua - це швидко і зручно.
Продаж квитків в кінотеатри України на KINOafisha.ua.
Детальна погода в Україні від Sinoptik.ua.
Музика на Play.ukr.net.
Найсвіжіші вакансії Львову на JOB.ukr.net.

Новини Буська

"Воля народу" - Буська районна газета, громадсько-політичний повноколірний тижневик.

На сторінках газети відображаються актуальні новини Бущини та Львівщини. Читачі газети та порталу Новини Буська та Львова "Воля народу" зможуть знайти для себе цікаву інформацію про життя нашого мальовничого куточку України, прочитати новини економіки, поради юристів та фінансистів, ознайомитися з актуальними політичними подіями Буського району та Львівщини.

"Воля народу" - актуальні новини Західної України .

 ЗАПРОШУЄМО ПРИЄДНУВАТИСЯ ДО КОМЕНТУВАННЯ НОВИН В КОМЕНТАРЯХ, ДО ГРУП В ВКОНТАКТЕ, ФЕЙСБУК.

БАЖАЮЧІ МОЖУТЬ БУТИ НЕЗАЛЕЖНИМИ ДОПИСУВАЧАМИ ПОРТАЛУ. ЗА БІЛЬШ ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ЗА КОНТАКТАМИ РЕДАКЦІЇ АБО БЕЗПОСЕРЕДНЬО В АДМІНІСТРАЦІЮ ПОРТАЛУ!

Популярні статті
» Партія регіонів перейшла в наступ (2413 переглядів)
» Під прицілом – банківські картки (986 переглядів)
» Трагедія у Куткорі на Бущині (491 переглядів)
» Секрет довголіття – у праці й оптимізмі (162 переглядів)
» Епідпоріг перетнули! (148 переглядів)
Статті з останнього випуску
Новини економіки
Депутати Львівської обласної ради готові оголосити надзвичайну ситуацію на дорогах
Там, де дороги роками не ремонтували, ситуація не владнається сама собою. Після зими, яка приготувала різкі перепади температури та високу вологість, асфальт буквально зникає з наших автошляхів – покриття безжально руйнується, а погані дороги пере...
Новини культури
То скарб найдорожчий, криниця бездонна пізнання віків
У Міжнародний день рідної мови у Буській районній бібліотеці відбулося свято "Променій, рідна мово", в якому взяли участь заступники голови РДА Євген Кичурчак та райради Богдан Гринишин, керівник відділу культури Людмила Ціхоцька, учні Буської пе...
Новини культури
Про тиждень рідної мови на Бущині
В освітніх закладах району під час тижня з відзначення Міжнародного дня рідної мови проводили тематичні лінійки, виховні години, конкурси знавців рідної мови, випускали стіннівки та оформляли плакати на мовну тематику.
Новини культури
7 березня в Буську виступатиме Валерій Кириченко
Коли людина кожною гранню душі відкрита до сонця, до краси, коли струни серця торкаються найсокровенніших почуттів – народжується пісня, що окрилює, заворожує, зцілює і зігріває. Ось такий Божий дар має відомий нині співак, голос, якого називають ...
Новини культури
Цьогоріч ми відзначаємо 199 річницю від дня народження Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка
З цієї нагоди у сільських, селищних народних домах та школах, як повідомила керівник відділу культури Людмила Ціхоцька, відбудеться низка заходів.
Новини культури
Ти не будь малоросом, сину мій!
У кожного народу є своя мова. Якщо вона вмирає, зникає з лиця землі й народ – її творець. Тому проблема збереження та захисту рідної мови сьогодні стоїть особливо гостро, бо тепер, як ніколи, наша мова зазнає неймовірних утисків та принижень.
Політика
Оптимізація без оптимізму
В Україні останнім часом масово закривають лікарні, поліклініки, пологові будинки, амбулаторії, ФАПи. Одним словом, скорочують ліжкомісця, що вимагає реформа охорони здоров'я. Власне, сьогодні в країні відбувається реформа первинної ланки та трива...
Духовне життя
Допомогти зі встановленням сигналізації на храм з іконостасом Рутковича зголосився лише один депутат
Богдан Козак – єдиний з депутатів, хто допоміг встановити охоронну сигналізацію у церкві села Волиця-Деревлянська Буського району.
Життєві історії
Вісімдесят третю весну зустрічає цьогоріч мешканець Красного Григорій Тимофійович Рибачок
Його голос звучав у стінах Львівського оперного театру, численних закладів культури, а ім'я закарбоване в енциклопедичному виданні "Історія міст і сіл УРСР. Львівська область (Київ, 1968 рік).
Цікаво знати
Здоровими бути бажають всі діти!
Сьогодні комп'ютер і телевізор прикували дітей до диванів, крісел і стільців, а на фізичну культуру в середній школі відводиться не більше 2 годин на тиждень. Тому до здорового способу життя малюків потрібно привчати ще зі садочків.
Спортивні новини
13-14 лютого у Львові відбувся V дитячий турнір з футболу "Галицька Зима"
Організатори визначили серед кращих гравців команди Буської ДЮСШ Артура Романика (на знімку вгорі) і наго­родили його пам'ятною футбольною статуеткою.
Спортивні новини
Перший чемпіон Буського району з футзалу – андріївський "Сокіл"
Фінальна частина першості Буського району з футзалу серед команд КФК сезону 2013 р. принесла такі результати: Буськ - Красне 4 : 2, Андріївка - "УНМ смт.Красне" 4 : 1, Буськ - УНМ 5 : 3, Андріївка - Красне 1 : 3, Красне - УНМ 7 : 1, Буськ -...
Спортивні новини
У Бориславі відбувся міжнародний турнір з боксу "Кубок Гладіатора"
Нещодавно у Бориславі відбувся міжнародний турнір з боксу "Кубок Гладіатора", у якому взяли участь спортсмени з Угорщини, Словенії, Польщі, Румунії та України.
МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ :

Мапа сайту Лінки Контакти
  страхование жизни Выбор врача-ортодонта Осторожно, аллергия Все о самостоятельных занятиях йогой Выбор тренера - важен