This version of the page http://www.komo.ua/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-07. The original page over time could change.
ТМ КОМО
ТзОВ “ТД  “Західна молочна група” засноване у 2002 році. Торгові марки: КОМО, Звягель.

Компанія представляє інтереси наступних заводів: ВАТ “Дубномолоко”, ВАТ “Бродівський завод сухого знежиреного молока”, ДП "Новоград-Волинський сиркомбінат".

Детальніше
Тестування сирів в Росії
Тестування сирів в Росії – КОМО на другому місці
14.09.2011

ТМ КОМО розпочала випуск фасованих сирів в бар’єрній плівці BDF (CRYOVAC)
На сьогоднішній день, компанія Sealed Air (виробник харчової упаковки CRYOVAC), є безумовним світовим лідером та надійним партнером ТМ КОМО.
Система упаковки фасованого сиру в термоусадкову  плівку BDF, з терміном придатності від 2 до 6 міс., володіє безліччю переваг, забезпечує збереження усіх властивостей справжнього сиру: смак, колір, запах, консистенція.
Застосування даної плівки, робить сир КОМО привабливим для споживача, добре презентуючись на полицях торгових точок.
2.09.2011

ТМ КОМО виводить на ринок абсолютну новинку
ТМ КОМО виводить на ринок абсолютну новинку: сир «Старий Голландець», нарізаний тонкими скибками та фасований у жорсткий прозорий лоток. Виготовлений з відбірної сировини за старовинним рецептом, сир «Старий Голландець» має насичений смак та солодкий, злегка фруктовий аромат. Зріз сиру ідеально рівний, без дірок. Секрет отримання такої високої якості полягає в технології тривалого дозрівання сиру в спеціальному покритті, що не тільки убезпечує продукт від надмірного всихання, а сирну кірку – від механічних пошкоджень, але й перешкоджає росту дріжджових грибків та цвілі. Сир «Старий Голландець» від ТМ КОМО стане вишуканим, оригінальним, справді нетрадиційним доповненням до Вашого столу.
1.11.2010

В асортименті представлені нові види продукції
В асортименті представлені нові види продукції - тверді сири "Російський класичний" зі смаком і ароматом волоських горіхів.
16.09.2010

ТзОВ “ТД “Західна молочна група” провела ребрендинг ТМ КОМО
Як повідомили у прес-центрі компанії, оновлення дизайну упаковки для сиру ТМ КОМО - один із етапів масштабного проекту, кінцевою метою якого є створення національного бренду-лідера.

Як відзначив директор з маркетингу Олег Кіндер, головна мета зміни дизайну – стимулювання уваги споживачів до якісних сирів КОМО.

Нова айдентика відображає головну концепцію бренду - натуральність продукції та майстерність людей, що її виготовляють. Тестування нового дизайну показало, що упаковка дуже подобається не тільки поціновувачам торгової марки, але й споживачам конкурентних марок, які із задоволенням спробують новинку.

А якість сирів КОМО дає впевненість у тому, що коло шанувальників продукції буде постійно зростати.

Крім оновлення дизайну існуючої упаковки компанія планує представити ще ряд продуктових новинок, які будуть анонсовані найближчим часом.
21.07.2010

© 2010 КОМО. Всі права застережено .

Стабилизаторы напряжения . дилеры митсубиши в санкт-петербурге, на 110км.ру. . фото бора бора , делитесь впечатлениями. . Концерн Медведь производство вентиляторов . цены на трубы стальные. . стрела экскаватора Cleanup услуги www.bee-agency.ru,профессиональная уборка помещений в Москве, подбор домработниц
Аренда Одесса - домики в одессе - аренда недвижимости
Нужна подсветка потолка? светодиодная лента с доставкой по России поможет подсветить Ваш интерьер.

/