This version of the page http://www.kiyavia.com/ua/charternye-perevozki.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-06. The original page over time could change.
Чартерні перевезення
Online консультант
Підписатися на розсилку

Чартерні перевезення


Бізнес авіація, чартерні перевезення

ТОВ "КИЙ АВІА КАРГО" пропонує послуги з організації пасажирських чартерних рейсів, чартерних програм і бізнес рейсів по Україні і всьому світу, з широким спектром послуг і сервісу. Ми допоможемо підібрати для чартерного рейсу літак, найбільш оптимальний у використанні для певної кількості пасажирів, маршруту та якості обслуговування, з урахуванням передбачуваного Вами на ці цілі бюджету.

Вартість авіаперевезення визначається в процесі ретельного обговорення всіх деталей запланованого рейсу.

Ви зможете вибрати той вид послуг, який дійсно необхідний для організації корпоративної перевезення з обмеженим бюджетом, строгим харчуванням і бізнес-салоном або індивідуальний переліт на літаку з ексклюзивним інтер'єром і харчуванням.

Компанія має в своєму розпорядженні велику базу даних доступності приватних бізнес літаків для задоволення будь-яких вимог.

Співробітники «КИЙ АВІА КАРГО» допоможуть Вам підібрати і модель літака, що застосовується в бізнес авіації і час вильоту.

Одним з основних і найважливіших принципів роботи нашої компанії є конфіденційність інформації про Клієнта.

Замовлення літака позбавляє від прив'язки до розкладу регулярних авіарейсів. Час вильоту підбирається індивідуально. Можна вибрати повітряне судно будь-якої місткості і класу. Кожен орендований літак обладнаний всім необхідним для проведення на борту ділових переговорів і зустрічей.

Крім разового замовлення «КИЙ АВІА КАРГО» може запропонувати своїм клієнтам орендувати літак на довгостроковій основі. Після прибуття можлива організація трансферу з аеропорту в готель або до місця бізнес-зустрічі.

КИЙ АВІА КАРГО займається питаннями замовлення VIP залів у всіх аеропортах України, бронювання готелів, замовлення автомобіля для трансферу як до / з аеропорту, так і оренди автомобіля по місту. Організація індивідуального кейтерінгу і додаткового обслуговування на борту літака також входить до переліку супутніх послуг.

 Контактна інформація ТОВ "КИЙ АВІА КАРГО": 
Україна, м. Київ, проспект Перемоги, 2
+38  (044) 490-49-12
+38  (067) 509-81-58
E-mail: Grinko@kiyavia.com