This version of the page http://pon.org.ua/dosvid/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-02. The original page over time could change.
Досвід » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Березень 2013    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Головна » Досвід

Розвиток сучасної профспілкової освіти: міжнародна науково-практична конференція
24 січня 2013
    24 січня 2013 року в Навчально-методичному центрі профспілок розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція з питань розвитку сучасної профспілкової освіти.
    У представницькому заході планується участь керівників та спеціалістів Федерації профспілок України, всеукраїнських галузевих профспілок, територіальних профоб'єднань, а також представників профспілкових навчальних закладів та викладачів системи профспілкової освіти з Російської Федерації, Республіки Білорусь та більшості регіонів України.
Категорія: Новини, Навчання Детальніше
 
Соціальні умови співробітників та студентів КНУ імені Тараса Шевченка
21 січня 2013
    Виконуючи план роботи Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка на 2012-2013 навчальний рік здійснено аналіз стану соціальних умов осіб, які працюють і навчаються у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.


Категорія: Досвід, Новини з регіонів Детальніше
 
Освіта в сільській місцевості: кризові тенденції та шляхи їх подолання: узагальнена книга
25 грудня 2012
    Подаємо для інформування та використання у роботі науково-практичне видання за матеріалами парламентських слухань у Верховній Раді України, що відбулися 14 березня 2012 року.
    Книга «Освіта в сільській місцевості: кризові тенденції та шляхи їх подолання» містить виступи учасників слухань, а також документи та інформативно-аналітичні, довідкові матеріали із зазначеного питання.
Категорія: Новини, Методичні матеріали Детальніше
 
Вирішення трудових спорів: новий підхід для України
7 грудня 2012
    В рамках реалізації шведсько-українського проекту у сфері вирішення трудових спорів 5 грудня 2012 року у м. Києві відбувся інтерактивний семінар-практикум «Вирішення трудових спорів в Україні: розробка нової моделі для України».
    В роботі семінару брали участь представники Національної служби посередництва і примирення, Федерації профспілок України, Федерації роботодавців України, Конфедерації вільних профспілок України, шведські та українські експерти.
Категорія: Новини, Правовий захист, Досвід Детальніше
 
Новий вимір компоненту масово-інформаційних відносин: роль профспілок
26 листопада 2012
    Оперативне інформування спілчан про діяльність профспілок, формування позитивного іміджу профспілок у суспільстві сприяє організаційному зміцненню Федерації профспілок України та її членських організацій. І відчуваючи усю важливість питання діяльності профспілкових медіа Федерація профспілок України провела дводенне навчання відповідальних за інформаційну роботу в членських організаціях.
    Семінар відбувся 22-23 листопада у м. Ірпінь, Київської області і зібрав понад 50 представників від всеукраїнських галузевих профспілок та територіальних профоб’єднань.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Професійне навчання та підготовка кадрів: досвід європейських профспілок
24 жовтня 2012
    23 жовтня 2012 року Федерація профспілок України спільно з Європейським фондом освіти провели круглий стіл з питань професійної освіти та підготовки кадрів.
    Відкриваючи засідання круглого столу, заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк наголосив, що цей захід є своєрідною презентацією досвіду участі європейських профспілок у вирішенні багатьох проблем у системі профнавчання.
Категорія: Новини, Досвід Детальніше
 
Сучасний семінар – презентації, досвід та комунікативна складова
15 жовтня 2012
    Відстоювання інтересів спілчан, соціальний діалог у вищих навчальних закладах та установах освіти, організаційна робота, психологічні аспекти ведення переговорів, інформаційна складова та правові аспекти діяльності освітянської Профспілки – ось далеко неповний перелік питань, що розглядалися на семінарі заступників голів та фахівців з питань соціально-економічного захисту 9-12 жовтня у м. Судак АР Крим.
    Усі чотири дні навчань були насиченими, поєднували лекційно-аудиторну роботу, практичні елементи із змістовним дозвіллям.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Розпочав роботу семінар заступників голів та фахівців з питань соціально-економічного захисту
9 жовтня 2012
     9 жовтня 2012 року у м.Судак Автономної Республіки Крим розпочав свою роботу семінар заступників голів та фахівців з питань соціально-економічного захисту Кримської республіканської, обласних, Київської та Севастопольської міських організацій Профспілки працівників освіти і науки України. У його роботі беруть участь 42 особи.
Категорія: Новини, Досвід, Навчання Детальніше
 
Дошкільна освіта: аналітичний зріз Профспілки
27 вересня 2012
    Дошкільна освіта нині перебуває в стадії відновлення та оновлення. До неї прикута увага вищого керівництва держави, науковців, практиків – усіх освітян і громадян України.
    Свідченням підвищення авторитету першої ланки загальної системи освіти стало проведення І Всеукраїнського з’їзду педагогічних працівників дошкільної освіти, який засвідчив значення дошкільної освіти як першої ланки загальної системи освіти, що задає старт подальшому успішному становленню особистості. Ухвалена з’їздом резолюція підтвердила готовність освітян розв’язати нагальні проблеми кадрового, наукового, програмно-методичного забезпечення дошкільної освіти.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення, Методичні матеріали Детальніше
 
ІІІ Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера
26 вересня 2012
    Днями завершив свою роботу проект Центрального комітету профспілки працівників освіти і науки України, Асоціації правозахисних організаторів студентів України «Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера», яка цьогоріч об’єднала 59 профспілкових організацій студентів ВНЗ з 23 регіонів України.
    Приймаючою стороною Школи виступила первинна профспілкова організація студентів Херсонського державного університету, співорганізаторами стала первинна профспілкова організація студентів Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова.
Категорія: Новини, Студентські питання, Огляди і конкурси, Всеукраїнські, Навчання Детальніше
 

 
Інтернет-конференція: відповіді на запитання спілчан

 Подаємо розгорнуті відповіді і щиро сподіваємося, що вони допоможуть вирішити проблемні питання роботи освітян України.
Угоди та колективні договори реєструємо по-новому
Проблеми фінансування санаторіїв-профілакторіїв ВНЗ – звернення президії ЦК Профспілки
Слухання законопроектів «Про вищу освіту» у профільному комітеті Парламенту
Звернення ЦК Профспілки з питання фінансування галузі освіти на 2013 рік
Парламентський комітет підтримав зміни до основного закону профспілок

 
Як часто Ви відвідуєте сайт ЦК Профспілки?

1 раз в день
кілька разів на день
2-3 рази в тиждень
1 раз на 2 тижні
раз у місяць
 



Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2012