This version of the page http://www.dyvosvit.com/?p=366 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-02. The original page over time could change.
Агенція "Дивосвіт" » Табір «Різдвяна подорож»
Корисна інформація

Табір «Різдвяна подорож»

Дорогі друзі!

Запрошуємо Вас в наш зимовий відпочинковий табір «Різдвяна подорож», що проходить за підтримки ВБФ «Дитячий світ».

Місце і дати проведення табору: таборовий комплекс поблизу селища Верхньовисоцьке, Турківського району Львівської області, за 7 км від траси Київ-Чоп, за 49 км від м. Сколе та 150 км від Львова. Розташований у двохповерховому цегляному будинку на території 0,5 га в екологічно чистій місцевості. Поруч протікає гірська річка, біля якої знаходиться ігровий майданчик.

Вдале місце розташування табору передбачає велику кількість зручних і безпечних маршрутів для мандрівок: туристичні траси по головному карпатському хребту до о. Синьовир, в Горгани та Чорногору, до г. Говерли та Пікуй; є автобусні та залізничні маршрути до палацу Шерборна, Мукачівського та Ужгородського замків. Неподалік табору знаходяться відомі історичні місця: г. Маківка (Меморіал Українських Січових Стрільців); с. Тухля (пам’ятник Захару Беркуту, криниця Івана Франка), фортеця «Тустань», Скелі Довбуша тощо. Тут є де покататися на гірських і бігових лижах — від простого варіанту (біля таборового комплексу) до туристично-гірськолижних комплексів «Плай»,  «Тисовець» чи гірськолижного курорту Славське.

Дати проведення табору: з 1 по 11 січня 2012 р.

Завдяки підтримці спонсора, передбачена знижка вартості участі у таборі. Таким чином, вартість путівки на відпочинок у таборі складає 1600 грн. за особу, враховуючи вартість триразового харчування, екскурсій, прокату гірськолижного спорядження, страховки та таборових відзначок.

Умови перебування в таборі: таборовий комплекс являє собою новозбудовану двоповерхову будівлю. На першому поверсі знаходяться велика зала, в якій діти проводять вільний час, кухня, душові кімнати та санвузли. Чотиримісні спальні кімнати знаходяться на 2-му поверсі. Сучасний ремонт, пластикові вікна, якісна сантехніка, тепла підлога на 1-му поверсі та дерев’яна на другому забезпечать максимальний комфорт для таборовиків.

Заходи безпеки у таборі: табір знаходиться на огородженій території. Проводиться цілодобове чергування. Доступ на територію стороннім особам заборонено. У таборі діє розпорядок дня, а за його межі діти можуть вийти лише у супроводі виховника. Неподалік розташовані заклади медичної допомоги та охорони правопорядку.

Програма відпочинку передбачає катання на лижах і сноубордах на гірськолижному комплексі «Плай», мандрівку Карпатами, різдвяний Святвечір і вертеп, снігові ігри і забави, екскурсії до водоспаду та до Мукачівського замку.

Харчування у таборі: передбачене триразове харчування. До раціону входять м’ясні і рибні страви, суп і борщ, чай з карпатських трав, компот, квас, какао, солодощі. Їжа готується з врахуванням можливості надання додаткових порцій (добавки).

Необхідні документи та спорядження: туристичний рюкзак або сумка, змінне взуття та ін.

Для реєстрації на табір необхідно до 10-го грудня зголоситись по телефону або електронною поштою та внести часткову оплату на бронювання квитків.  Повна оплата до 20 грудня.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел. 050 3321222 до Зої Бургонської.