This version of the page http://www.ukrdzi.com/tovarni-dovidki (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-03-01. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

виставкова діяльність

Відділ організації виставкової діяльності та бізнес-конференцій запрошує до співпраці в контексті організації виставок, тематичних експозицій, торговельних місій, конференцій, панельних дискусій, прес-конференцій, бізнес-форумiв, програм b2b метчмейкiнгу, круглих столів, ділових зустрічей.

Більше інформації
 
Новини

09.02.2013
Експортери плоского прокату оголосили березневі ціни
Європейські та близькосхідні покупці плоского прокату отримали нові пропозиції українських і російських постачальників щодо г/к рулону березневого виробництва.
01.02.2013
Експортери продовжують підвищувати ціни на плоский прокат
Активізація покупців і новий рівень цін на готовий плоский прокат дозволяє українським експортерам слябів розраховувати на зміцнення котирувань в Чорноморському регіоні.
Всі новини
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Виставки та конференції