This version of the page http://www.factor.ua/structure/vsfactor/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-26. The original page over time could change.
Видавничий будинок «Фактор» - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Підприємства
Видавничий будинок «Фактор»
Періодичні видання
Професійна література
Інтернет проекти
Видавництво «Пелікан»
Аудиторська фірма «Фактор-Аудит»
Друкарня «Фактор-Друк»
Служба передплати і кур’єрської доставки «Фактор-Преса»
Торговельний центр «Фактор»
Міжнародна академія бізнес освіти
Нові напрямки бізнесу
Робота у корпорації

Видавничий будинок «Фактор»

Видавничий будинок «Фактор» входить до числа лідерів на ринку економічної та правової літератури за асортиментом і якістю продукції, що випускається.
Періодичні видання, книги, електронні продукти та інтернет-проекти Видавничого дому стали незамінними помічниками для фахівців у всіх куточках України.

Ми прагнемо до того, щоб максимально повно та оперативно забезпечувати нашого читача професійною інформацією, необхідної для успішного бізнесу, і робимо все, щоб наші періодичні видання в максимальному ступені відповідали найвищим вимогам.
Широкий асортимент періодичних видань і чітка орієнтація на споживача дозволяє задовольняти як потреби нових свій трудовий шлях, так і вишукані вимоги професіоналів своєї справи.

Докладніше про періодику...>>>

Сьогодні видавничий будинок «Фактор» випускає понад 200 найменувань спеціалізованої літератури загальним тиражем понад 850 тисяч примірників, стрімко нарощуючи темпи зростання.
Наші книги користуються постійно зростаючим попитом у бухгалтерів-практиків, аудиторів, керівників, підприємців, працівників бюджетних організацій, юристів, фінансових менеджерів, кадрових працівників, студентів і викладачів вищих навчальних закладів.

Докладніше про літературу...>>>

Видавничий дім «Фактор» крокує в ногу з часом і пропонує своїм читачам не тільки друковані видання, а й електронні продукти. Головні переваги електронних продуктів - економія робочого простору і часу, зручність пошуку і оперативність подачі матеріалів.

Докладніше про інтернет сайти...>>>

Авторський колектив Видавничого будинку «Фактор» формується з висококласних фахівців, бухгалтерів та аудиторів, юристів, економістів, які мають великий практичний досвід.

 

  • Періодичні видання
  • Професійна література
  • Інтернет проекти



Сайти корпорації «Фактор»:

ВБ «Фактор» щорічно видає понад 185 найменувань нормативно-правової та методичної літератури загальним тиражем 750 тис. примірників

Сьогодні у корпорації успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.
Copyright © 2004–2013 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2013 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09