This version of the page http://bdpu.org/computer_technologies.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-23. The original page over time could change.
Бердянський державний педагогічний університет | Факультет освітніх інженерно-педагогічних технологій
Головна → Факультет освітніх інженерно-педагогічних технологій


НАВІҐАЦІЯ
  • Новини
  • Навчальні плани
  • Institute of educational engineering and pedagogical technologies
  • Кафедра "Компютерні технології в управлінні та навчанні"
  • Кафедра інформатики та програмної інженерії
  • Кафедра "Фундаментальних та інженерно-педагогічних дисциплін"
  • Кафедра професійної освіти
  • Розклад ФОІПТ

Факультет освітніх інженерно-педагогічних технологій



 


 


 

 

Деканат

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чуприна Ганна Петрівна

Заступник декана

з навчально-методичної роботи

кандидат педагогічних наук, доцент

 

 

Хоменко Віталій Григорович

Декан факультету

кандидат технічних наук, професор

 

 

Бардус Ірина Олександрівна

Заступник декана

з наукової роботи та міжнародної діяльності

старший викладач

 

 

 

 

 

 

 

 

Чернілецька Вікторія Василівна

Секретар факультету

 

 

Алєксєєва Ганна Миколаївна

Заступник декана з виховної роботи

Старший викладач

 

 

Тіткова Ольга В'ячеславівна

Завідувач методичним кабінетом

 


Зараз на факультеті навчаються понад 500 студентів денної та заочної форм навчання.

Всі спеціальності факультету освітніх інженерно-педагогічних технологій мають четвертий рівень акредитації.

Підготовка фахівців на факультеті здійснюється за освітньо-кваліфікаційними рівнями: бакалавр, спеціаліст, магістр на денній та заочній формах навчання за напрямами підготовки:

  • 6.010104, 7.01010401, 8.01010401 Професійна освіта (Комп’ютерні технології). Комп’ютерні технології в управлінні та навчанні;
  • 6.010104, 7.01010401 Професійна освіта (Комп’ютерні технології). Комп’ютерні системи та мережі;
  • 6.010104, 7.01010401 Професійна освіта (Комп’ютерні технології). Обробка та захист інформації в комп’ютерних системах та мережах.

 

Випускники освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр за напрямами підготовки:

  • Професійна освіта (Комп’ютерні технології). Комп’ютерні технології в управлінні та навчанні, Професійна освіта (Комп’ютерні технології). Обробка та захист інформації в комп’ютерних системах та мережах отримують кваліфікаціютехнік-програміст, викладач практичного навчання в галузі комп’ютерних технологій;
  • Професійна освіта (Комп’ютерні технології). Комп’ютерні системи та мережітехнічний фахівець в галузі обчислювальної техніки, викладач практичного навчання в галузі комп'ютерних систем.

 

Випускники освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст за спеціалізаціями:

  • Компютерні технології в управлінні та навчанні, Обробка та захист інформації в компютерних системах та мережах отримують кваліфікаціюінженер-педагог-викладач дисциплін фахової підготовки в галузі автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій;
  • Компютерні системи та мережіінженер-педагог-викладач дисциплін фахової підготовки в галузі радіотехніки, електромеханіки та приладів.

 

Випускники освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за спеціальністю:

  • Професійна освіта (Комп’ютерні технології) отримують кваліфікаціюінженер комп'ютерних технологій, педагог, дослідник в галузі комп'ютерних технологій.

Випускники факультету по закінченню навчання мають змогу працювати у сферах виробництва або освіти на посадах:

  • Начальник відділу автоматизованих систем керування виробництвом;
  • Фахівець з програмного забезпечення;
  • Аналітик комп’ютерних систем;
  • Аналітик з комп’ютерних комунікацій;
  • Інженер комп’ютерних систем;
  • Інженер з програмного забезпечення комп’ютерів;
  • Конструктор комп’ютерних систем;
  • Інженер-програміст;
  • Системний програміст;
  • Інженер з автоматизованих систем керування виробництвом;
  • Викладач вищого навчального закладу І-ІІ рівня акредитації;
  • Викладач професійно-технічного навчального-виховного закладу.

Навчально-виховний процес факультету забезпечується чотирма фаховими кафедрами:

  • кафедрою професійної педагогіки та методики професійного навчання (завідувач – доцент, канд. пед. наук, В. І. Жигірь);
  • кафедрою комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні (завідувач – професор, канд. тех. наук, В. Г. Хоменко);
  • кафедрою інформатики та програмної інженерії (завідувач ‑ професор, д. тех. наук, В. І. Межуєв);
  • кафедрою фундаментальних та інженерно-педагогічних дисциплін (завідувач – доцент, канд. тех. наук, О. В. Антоненко).

 

Факультет забезпечений необхідною матеріально-технічною базою, що створює всі умови для здійснення повноцінного навчального процесу на належному рівні. У розпорядженні студентів сучасні комп’ютерні кабінети, комп’ютеризований методичний кабінет, навчальні лабораторії: лабораторія мікропроцесорної техніки, лабораторія комп’ютерних систем та мереж, лабораторія розробки баз даних, лабораторія інженерної та комп’ютерної графіки, лабораторія Web-дизайну.

 

 

На факультеті створені необхідні умови для фізичного та духовного розвитку студентів, працює студентське самоврядування. Студенти активно займаються науково-дослідною роботою у проблемних групах та наукових гуртках, беруть участь у міжнародних та всеукраїнських студентських науково-практичних конференціях та олімпіадах.

Факультет дотримується стратегічного курсу інтеграції в світову систему освіти. Укладено договори про довготривалу наукову співпрацю з Інститутом системних досліджень Open License Society Research Institute for Systematic Systems Development Methodologies (Лювен, Бельгія), Габровським технічним університетом (Болгарія), Таганрозьким державним педагогічним інститутом (Росія), Педагогічним інститутом Південного федерального університету (Росія), Невіномиським державним гуманітарно-технічним інститутом (Росія), Тверським державним університетом (Росія). На сьогодні до викладання теоретичних курсів залучаються професори і доктори наук з провідних вищих навчальних закладів: Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського (ХАІ), Української інженерно-педагогічної академії (м. Харків), Харківського політехнічного університету, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Академії житлово-комунального господарства (м. Київ).

 

Розширюються напрями наукового співробітництва із закордонними партнерами. За підтримки Open License Society студентами здійснюються дослідження з теоретичної розробки та практичного впровадження новітніх методологій моделювання інформаційних систем. Спілкування зі студентами інших ВНЗ, дає неоціненний досвід та широкий спектр знань у галузі програмування, комп'ютерних систем і мереж, найсучасніших інформаційних технологій. Активно практикується навчання та стажування студентів та викладачів у Бельгії, Болгарії, Германії, США.

Свідченням вагомості науково-педагогічних розвідок викладачів стали проведені факультетом конференції: Всеукраїнська науково-практична конференція "Інформатика та комп’ютерна підтримка навчальних дисциплін у середній і вищий школі” (23 – 26 червня 2004 року, м. Бердянськ), Міжнародна конференція „Проблеми прийняття рішень в умовах невизначеності” (12–17 вересня 2005 року, м. Бердянськ), Міжнародна конференція «Теоретичні та прикладні аспекти побудови програмних систем» (4–9 вересня 2007), міжнародна школа-семінар із системної інженерії (10–14 вересня 2007 року, м. Бердянськ), Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Інформаційно-телекомунікаційні технології в системі освіти» (17–18 вересня 2008 року, м. Бердянськ), Всеукраїнська наукова конференція "Проблеми та перспективи розвитку інженерно-педагогічної освіти" (23–24 березня 2010 року, м. Бердянськ).

 

Кожен викладач факультету бачить у студентові майбутнього фахівця, який володіє ґрунтовними знаннями, має розвинені здібності, досконалі професійні уміння, професійну самосвідомість, володіє навичками самонавчання та самовдосконалення. Докладається  чимало зусиль на протязі навчального процесу, щоб кожним студентом, можна було пишатися.

Інтенсивний творчий процес навчання, наукова робота, захоплююче і насичене студентське життя починаються у Вас з моменту зарахування до нашого факультету.

Реалізація студентських талантів у студентської Раді, команді КВК, вокальних та танцювальних колективах, спортивних секціях. Поїздки вихідного дня до інших міст із відвідування культурно-розважальних закладів (ковзанок, театрів, кінотеатрів, цирку, екскурсій тощо).

 


РІЧНА ОПЛАТА ЗА НАВЧАННЯ ЗА 2012-2013 НАВЧАЛЬНИЙ РІК:

Денна форма – 6300 грн;

Заочна форма – від 3260 грн.

Магістратура – 6300 грн.

Заочна форма магістратури – від 5680 грн.

 

Діяльність факультету спрямована на реалізацію соціального замовлення суспільства щодо підготовки інженерно-педагогічних кадрів.

Завантажити відео

 

Контактна інформація:

Адреса: м. Бердянськ, вул. Шмідта, 4, корпус 1-А

тел. (06153) 4-70-77

e-mail: ioipt_bdpu@ukr.net

БМВ серии 5 бампера, пороги, реснички недорого . Разнообразные часы наручные.