This version of the page http://tu.ua/ua/welcome (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-21. The original page over time could change.
TU.UA

Заявка на перевезення

Україна, Одеса
Лідерсовський бульвар, 5
офіс 6


048
785 13 13




Решта новини

У наш час експедирування — одна з найбільш затребуваних послуг.

Професійне експедирування — це сукупність відразу декількох видів послуг. Одна з них, наприклад, — вибір транспорту і маршруту для перевезення. Також велике значення мають митно-брокерські послуги.

Як не помилитися у виборі компанії, яка надає такі послуги? Перш за все, вибираючи компанію експедитора, важливо звернути увагу на її досвід. Крім того, про кваліфікацію компанії побічно свідчить спектр пропонованих нею послуг. Професійні компанії, як правило, не лише організовують перевезення, але пропонують свою допомогу і в оформленні документів.


На думку експертів, одна з найскладніших частин транспортування вантажів — їх експедирування в портах. В основному, складність полягає у величезній кількості всіляких паперів і дозволів, які потрібно вчасно оформити. Професійні експедитори компанії перевізника повинні взяти на себе оформлення всіх відповідних документів в порту. Тут важливо звернути увагу на те, як давно компанія працює з конкретним портом. Якщо фірма співпрацює з портом не один рік, то, швидше за все, всі Ваші документи будуть оформлені у строк, не віднімаючи у Вас зайвий час і нерви.


Компанія «Трейн Укрейн» має тривалий досвід роботи з портами України, в тому числі з портами міст Одеса та Іллічівськ.


«Трейн Укрейн» працює в умовах жорсткої конкуренції на ринку експедиторських послуг. Компанія прагне до того, щоб її клієнти завжди залишалися задоволеними результатами співпраці.


Перевалка в портах Автоперевезення Морські контейнерні
перевезення Залізничні
перевезення Митні
послуги