This version of the page http://kmcs.com.ua/programm.php?id_news=6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-17. The original page over time could change.
Почни власну справу. Київський міський центр сім’ї «Родинний дім»


Дата: 2011-08-21 11:31:00


Почни власну справу

Програма підвищення обізнаності жінок, які знаходяться в декретній відпустці, молодих сімейних пар, що бажають відкрити власну справу і зацікавлених осіб, а також допомога в адаптації до нових умов ринку праці.

Програма реалізується в рамках діяльності відділу з гендерних питань
Мета:

  • соціалізація жінок після декретної відпустки, а також жінок, що не мають постійної роботи і бажають відкрити власну справу

Завдання:

  • поглиблення знань з менеджменту, психології, економіки, юриспруденції, а також формування таких якостей особистості як креативність, гнучкість мислення, вольові якості, кмітливість, уміння долати труднощі в процесі досягнення поставлених цілей при відкритті власної справи.

Програма стартувала з метою адаптації жінок, які перебувають в декретній відпустці, однак зараз, маючи певну історію реалізації та змін, програма відкрита для бажаючих розпочати власну справу та для людей, які відчувають дефіцит знань, інформації та практичного досвіду у сфері підприємництва. В якості викладачів, тренерів в програму залучаються справжні фахівці, які мають безпосередньо практичний досвід діяльності та власну історію успіху.

Також Київський міський центр сім’ї “Родинний дім» організовує зустрічі випусників програми з теперішніми учасниками задля практичної мотивації та демонстрації потенціалу, реалізація якого стає можливою в результаті навчання, яке організовується для них.

Програма дає можливість реалізувати свою мрію і зробити звичайне захоплення основною діяльністю, способом заробітку!
Щоб стати учасником навчальної програми, зателефонуйте нам за номером 422-10-69!




Всі програми

Останні новини

Презентація програми «Почни власну справу»
Презентація програми «Почни власну справу» відбулась 13 лютого 2013 року в приміщенні Київського міського центру сім’ї «Родинний дім»
докладніше >
Майстер-класи для батьків
Щовівторка та щочетверга в КМЦС «Родинний дім» проходять майстер-класи для батьків з метою надання практичної допомоги в психолого
докладніше >
Сімейні цінності
9 лютого 2013 року в приміщенні КМЦС «Родинний дім» в рамках міської програми «Школа життя» розпочались заняття для батьків
докладніше >


Фотогалерея

переглянути всі фотогалереї


Контактна інформація:

Телефон:
(044) 422-10-69

Адрес:
м. Київ, вул. Салютна, 11А

Час работи:
пн-чт: 09:00-18:00;
пт: 09:00-16:45;
сб-нд: вихідний.