This version of the page http://day.ogo.ua/383/398.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-17. The original page over time could change.
Робимо валентинки власноруч | day.ogo.ua
Робимо валентинки власноруч
Поділитися |
Кохання літає у повітрі, і хочеться обов'язково зробити щось приємне своїй половинці або зізнатись у коханні. До речі, день святого Валентина - прекрасна дата для цього! Кажуть, що признання на день Валентина точно знайде відклик у серці найнедоступнішої красуні або красеня ;) Тож не зволікаймо - а допоможуть нам у цьому маленькі і прості валентинки.

 

Валентинка - неодмінний атрибут свята. Спочатку валентинками називали любовні листи з підписом "From your Valentine" ("від твого Валентина" - навіть, якщо тебе звуть зовсім не так :)) або "Be my Valentine" ("будь моїм Валентином" - навіть, якщо твоє кохання не Валентин, а Саша), а потім валентинками стали називать всі маленькі тематичні подаруночки.

Обов'язкова деталь таких подаруночків - сердечко.
Його можна зробити з будь-чого - із паперу, із тканини, із бісера або навіть із квітів.

Ось нам кілька простих майстер-класів з виготовлення валентинок :)

Об'ємна листівка-валентинка :)

Простенька, але дуже симпатична листівочка.

Матеріали:
- папір. Для внутрішньої сторони листівки можна взяти звичайний білий або кольоровий папір. Для зовнішньої сторони можна трохи заморочитись і знайти прикольний дизайнерський папір - він є не тільки різних кольорів, але й різних фактур, можливе також нанесення якихось малюночків-візеруночків. У будь-якому арт-магазині можна знайти цілу купу такого добра - головне (за моїм особистим досвідом) - не розгубитись і не закупити все одразу :)
- ножиці або тонке лезо
- канцелярський клей
Вперед!

1. Роздрукуйте картинку-основу для листівки і сердечко.
2. Роздивляємось головну картинку. На ній є три типа ліній: суцільна, пунктир та пунктир із крапками.
3.Тонким лезом або манюкірними ножицями робимо прорізи по суцільній лінії. УВАГА! Не можна починати розріз від краю листівки, треба примудритись і дуже акуратно прорізати папір, не зачіпаючи країв. І ріжемо тільки по суцільній лінії.
4. Акуратно вирізаємо сердечко.
5. Навіщо нам потрібні пунктирні лінії? За ними ми акуратно "видавлюємо" силуети і надаємо картинці об'єму.
6. Сердечко наклеюємо на дитячі ручки.
7. Тепер беремо папір, який ми вибрали для зовнішньої сторони листівки і акуратно наклеюємо на нього об'ємну серединку.
Готово!

 

Сердешна фоторамка


Так приємно бачити свої фотки у красивій рамочці! А рамка у формі серця - те що треба для фоток із своєю половинкою! Зробити таку рамочку - дуже просто!

Матеріали:
- цупкий картон, бажано - червоного кольору, але можна взяти і білий.
- червоні нитки - чим вони будуть товщі, тим простіше буде зробити рамочку.
- бісер, пайєтки або стрази. Можна взяти навіть прикольні гудзики у формі сердечок. Важливо! Ці прикраси мають трохи відізнятись за кольором від ниток.

Як робити?
1. Вирізати із картону сердечко. Ось тут лежить кілька сердечок різного розміру - вибирайте, яке сподобається :)
2. Акуратно обмотати сердечко червоними нитками так, щоб не було видно картону. Якщо вмієш плести гачком - цей пункт буде суперпростим :)
3. Прикрась (наклей, приший - в залежності від того, чим саме будеш прикрашати) сердечко.
4. Зроби петлю і закріпи її зверху сердечка - як на фото.
5. Візьми найкрасивішу фотографію, де ви разом, приклади її ззаду до рамки. Ти можеш просто приклеїти фото або вставити його між нитками. Якщо по сторонах рамки виступають краї фото - акуратно обріж їх ножицями.
Готово!

 

Беремо на допомогу бісер  


Гаряче серце можна прикріпити на мобільний телефон або прикрасити ним своє робоче місце вдома. Так приємно, коли сердечко твого коханого - завжди перед очима...

Матеріали:
1. Проволока - товщина її залежить від того, яка дірочка у бісері. Краще купувати проволоку і бісер одночасно, аби мати змогу примірити - чи пройде проволока у отвір бусини. Можна комбінувати бісер і великі бусини - тоді сердечко буде виглядати ефектніше.
2. Бісер або бусини - червоного, рожевого та білого кольору.

Як робити.
Все напрочуд просто!
На проволоку нанизуємо бісер та бусини у тій послідовності, яка тобі подобається. Хвостики проволоки дуже акуратно ховаємо у крайні бусини. Для міцності можна протягнути проволоку через бусини два рази - тоді форма буде триматись краще.
Що вийшло? Вийшло коло. Вигни його у формі сердечка - і даруй на радість!

 

www.my.class.ua 

Коментарі

Anonymous
Коментарів: 1
Re: Робимо валентинки власноруч
Добавлено : Tue February 12, 2013, 14:46:45


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 1431

Новини партнерів