This version of the page http://www.uapp.org/bases.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-15. The original page over time could change.
Mediamap / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Mediamap

УАВПП спільно з міжнародною організацією International Media Support (IMS) з метою вивчення ринку друкованих ЗМІ, реалізує проект щодо вивчення реальної кількості діючих в Україні газет та журналів. Всього в Україні зареєстровано близько 30 тисяч друкованих видань. Діюче законодавство передбачає процедуру видачі свідоцтва про видання друкованого ЗМІ, проте не передбачає порядку припинення його дії, таким чином більшість видань, що перестали видаватися юридично продовжують існувати.  Наявність бази діючих видань дозволить видавцям планувати бізнес з урахування всіх реальних конкурентів, а також зроблять зрозумілою та прозорою систему медіа власності в Україні.

 

Базу зформовано виходячи з актуальної інформації про видання які видавались протягом року:

1) інформація з каталогів підприємств розповсюджувачів преси: УДППЗ «Укрпошта», ДП «Преса».

2) інформація одержувачів обов’язкових примірників документів: Книжкова палата, НБ імені Вернадського, Держкомтелерадіо, Державна реєстраційна служба(Мінюст).

3) інформація державних органів, що видають власні видання: Міністерства та відомства, міські та районні державні адміністрації.

 

Підготовлена база уточнюється та доповнюється відомостями, що надаються видавцями. Для цього ми просимо надсилати повідомлення у довільній формі до офісу УАВПП

Контакти:

lawyer@uapp.org,

04071, м. Київ, вул. Межигірська 22 оф. 20

Тел./факс (0 44) 425-57 87

 

Ви можете завантажити базу в форматі EXEL.

 

З огляду на вимоги Законодавства про захист персональних даних, ми наразі перебуваємо у процесі реєстрації бази персональних даних, оскільки інформація про засновників видань у тому числі містить їх персональні дані. відповідну інформацію буде доповнено після реєстрації .

  • 4 серпня 2012Медіакарта Українських газет та журналів 2012

    Станом на липень 2012 року в Україні видається 2924 друкованих видань. Перелік видан наведено у вигляді електроннолї таблиці Exel. Для зручності роботи з таблицею, пошуку та сортування рекомендуємо застосовувати функцію Сортування і Фільтри.


    Докладнiше