This version of the page http://www.zbitnev.org/novasyla (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-14. The original page over time could change.
Всеукраїнська партія «Нова Сила» - Юрій Збітнєв. Персональний сайт
персональний сайт
пошук
Нова Сила
Всеукраїнська партія «Нова Сила»
Антиліберальний маніфест
Голова партії
Дата реєстрації і номер свідоцтва: 16.12.1999, № 1281
Голова партії: Збітнєв Юрій Іванович
Ідеологія партії «Нова Сила» - солідаризм.
 
Партія виступає за:
- ухвалення нової Конституції шляхом реалізації механізму Конституційних Зборів;
- проведення політико-територіальної реформи;
- сильну президентську владу.

 
Політична люстрація, боротьба з нелегальной міграцією, енергетична безпека, розвиток транспортних коридорів, здоров'я нації, єдина церква, соціополіси, місцеве самоврядування – ось деякі програмні тези партії.

На думку лідера партії Юрія Збітнєва в країні панує псевдодемократія - країна знаходиться на межі управлінського колапсу, що може не лише привести до дестабілізації управління, але й представляти загрозу безпеці сусідніх держав, у тому числі й державам Євросоюзу. Лише через механізми прямої демократії, персональній відповідальності можливе реальне становлення української нації.

За час своєї діяльності партія регулярно брала участь в парламентських виборах, виборах в муніципальні ради місцевих рівнів. Лідер партії Юрій Збітнєв був кандидатом в Президенти України в 2004 році. На сьогодні партія має своїх представників в місцевих радах. Представників у Верховній Раді немає. Серед членів партії присутні колишні депутати парламенту, керівники підприємств, представники наукових і підприємницьких кругів.

Представники партії брали активну участь в проголошенні незалежності країни, підготовці Конституції і «помаранчевої» революції. Активісти партії в час «помаранчевої» революції підтримали зміну влади сподіваючись на реальні зміни. З 2005 року, переконавшись в зраді ідеалів, ухвалюють рішення піти в опозицію і активно протистоять існуючій владі.

У парламентських виборах 2006 р. партія вперше проголосила курс на корінне перетворення країни, зміну існуючої системи шляхом реалізації механізму Конституційних Зборів. Створений оргкомітет з проведення Конституційних Зборів. Таку форму прямої демократії підтримали сотні громадських організацій країни. Лідер «Нової Сили» спільно з іншими партіями виступили з відкритим листом до секретаря НАТО з приводу недоцільності вступу України в цю організацію. Підтримується активний зв'язок з українською діаспорою, в тому числі й в Придністров'ї.

Створена група стратегічного розвитку країни 2015, до складу якої входять відомі політологи, економісти і аналітики.

Партія проводить активну міжнародну діяльність: спільно з Фондом безпеки РФ розроблено ряд проектів по питаннях енергетичної безпеки, транспортних коридорах в рамках взаємодії з Шанхайської організації співпраці (ШОС); веде активний діалог з європейськими політичними партіями (Австрія, Данія, Швеція); бере участь в Європейському Форумі Альпбах (Новий Давос). Цього року прийнято рішення про відкриття представництва Форуму в Україні.

Лише за період 2008- 2009 років представники партії взяли участь в десятках різних форумів, акціях протесту і демонстраціях, («Дістали», «Геть Усіх», «Антивакцинальна кампанія», Пікетування уряду і так далі) що закликають до зміни системи і відставки керівництва країни.


Більш детальну інформацію про діяльність партії можна знайти на наступних сайтах:

http://observer.sd.org.ua
http://www.hvylya.org
www.zbitnev.org


Новини
Всі
9 березня 2012
ОМБУДСМАН КАРПАЧЕВА: «Забота о мигрантах и зарубежных украинцах – наш долг и показатель государственности»
26 лютого 2012
Президент из прошлого и "страна с голым задним местом"
4 січня 2012
Зустріч Богдана Данилишина з Головою виконкому Громадянського Конституційного Конгресу України Юрієм Збітнєвим
Публікації
Всі
11 лютого 2013
Манифест всеукраинского стачечного комитета
29 січня 2013
Время остановиться, господа олигархи
25 січня 2013
В Приднестровье должен быть спец представитель от Украины
Партнери