This version of the page http://undp.org.ua/ua/home (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-13. The original page over time could change.
Програма розвитку ООН в Україні
Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй

UNDP in Ukraine

  • English

Програма розвитку ООН в Україні

Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй (ПРООН) є глобальною мережею ООН в галузі розвитку, організацією яка виступає за позитивні зміни та надає країнам доступ до джерел знань, досвіду та ресурсів задля допомоги людям в усьому світі будувати краще життя. Ми співпрацюємо з 177 країнами світу, допомагаючи їм знаходити власні шляхи розв'язання глобальних та національних проблем в галузі людського розвитку. Покращуючи свої власні можливості, вони мають змогу використовувати досвід та знання співробітників ПРООН та широкого кола наших партнерів.

В Україні три головні сфери нашої діяльності в галузі розвитку зосереджуються на демократичному врядуванні та місцевому розвитку; подоланні бідності, досягненні процвітання та українських Цілей розвитку тисячоліття; на енергетиці та навколишньому природному середовищі.

В кожній з цих тематичних сфер ми забезпечуємо баланс між впровадженням заходів щодо розробки політико-правових документів, аналітично-дорадчою діяльністю, заходами з поліпшення спроможності наших національних партнерів та окремими пілотними проектами. ПРООН впроваджує свою діяльність в Україні з 1993 року.

Допомагаємо розробити українські рішення задля досягнення українських цілей розвитку.

 
Останні події 

Національні консультації з питань порядку денного розвитку після 2015 року продовжуються

Київ- 29 січня 2013 у приміщенні Інституту стратегічних досліджень була проведена експертна зустріч «Перспективи розвитку після 2015 року. Майбутнє, якого ми прагнемо» в рамках процесу національних консультацій з питань Порядку Денного Розвитку після 2015 року.
Детальніше...
 

ПРООН продовжує зміцнювати спроможність уряду України для ефективної відповіді на епідемію ВІЛ/СНІДу

ПРООН надала підтримку Державній службі України з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних захворювань при проведенні засідання з громадського обговорення проекту Концепції Загальнодержавної соціальної цільової програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки (Програма). Засідання відбулося в залі колегій МОЗ України 7го лютого 2013р. за головування Тетяни Александріної, Голови Держслужби України соцзахворювань. Програма заходу включала презентацію проекту Концепції Оленою Єщенко, Заступником Голови Держслужби України соцзахворювань та подальше обговорення Концепції представниками центральних органів виконавчої влади, громадянського суспільства, міжнародних організацій та головними лікарями обласних центрів СНІДу.
Детальніше...
 

Болючі точки українського судночинства

6 лютого 2013р. м. Київ - Питання реформи української судової системи є актуальним як всередині України, так і поза її межами. Так, тема незалежності судової гілки стала однією із найбільш часто згадуваних тем під час проходження Україною Універсального періодичного огляду (УПО) у Женеві наприкінці жовтня минулого року. Країни-члени ООН надали Україні більше 20 рекомендацій щодо покращення ситуації у цій сфері.
Детальніше...
 

Конкурс проектних пропозицій з використання біомаси для енергетичних потреб у муніципальному секторі

Програма розвитку ООН в Україні запрошує до подання заявок на конкурс проектних пропозицій для нового проекту ПРООН/ГЕФ «Розвиток та комерціалізація біоенергетичних технологій у муніципальному секторі в Україні» оголошує конкурс  проектів з використання біомаси у комунальному секторі"
Детальніше...
 
Більше новин...
  • Прес-клуб на тему: «Незалежність судової системи в Україні та рекомендації ООН»
  • Дискримінація в Україні: очевидна і прихована
  • Майбутнє великого Дніпра - турбота трьох країн
  • Як проект ПРООН «Підтримка реформи соціального сектору в Україні» поліпшує вітчизняні соціальні послуги
  • Запрошуємо журналістів на тренінг «Права людини та механізми ООН щодо їх захисту»
Архів новин...

Що ми робимо

Проекти

Лінки


 

Звіти:

 

Відео: