This version of the page http://ru.tsn.ua/analitika/krik-tishi.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-13. The original page over time could change.
Крик тиші - Мнения - ТСН.ua
Архив RSS
  • Регистрация
  • Вход up_down
Выбор Редакции
  • Огромная стая голодных волков на юге Украины уничтожает все на своем пути

    1/12  
  • Apple планирует выпустить "умные" часы с изогнутым экраном

    2/12
  • Многострадальная акула Биг Джон покинула киевский аквариум

    3/12
  • Влюбленных на День Валентина прокатят вокруг Киева на ретро-поезде

    4/12
  • Умер экс-министр и депутат Украины Геннадий Удовенко

    5/12
  • После отречения Папы в купол собора Святого Петра ударила молния

    6/12
  • В Мексике нашли в пирамиде скульптуру самого древнего бога

    7/12
  • 17-летнему юноше нужно 40 тысяч долларов на лечение рака крови!

    8/12
  • Рада отказалась нанимать для Фарион переводчика с русского

    9/12
  • Новым Папой Римским может стать украинец

    10/12  
  • Жена Потапа приводит к нему голых женщин и требует больше секса

    11/12  
  • В вашей помощи нуждается 2-летняя Вероника!

    12/12

Крик тиші


Украина, 29 октября 2012, 12:03 Печать

Насправді тисячі порушень розбилися німими скаргами об неприступні стіни ЦВК і глузливими відрижками лягли у рішення судів, які іменем України порушення визнали "непорушеннями".

Роман Чайка
Читачі побачать цей текст уже після закриття дільниць, коли партійні штаби будуть публічно сваритися: визнавати ці вибори чесно-демократичними, чи сфальшованими.

Але окрім вкидання бюлетенів та їх підрахунку у день голосування, спотворення волевиявлення народу тривало декілька місяців до цього. Аж до останньої хвилини недільного вечора.

І навіть у так званий "день тиші" промивання мізків забороненою рекламою тривало. Це бачили усі, але впритул не помічали ні Центрвиборчком, ні генпрокуратура, ні міліція, ні суди.

День голосування та ніч підрахунку голосів залишимо для окремого реагування майбутніх прокурорів – озирнемося на один день назад.

Для майбутніх судових баталій не гріх пригадати хоча б декілька фотофактів.

У свідомості радянських людей місце "єдиної і спрямовуючої" сили КПРС міцно зайняла Партія Регіонів. На червонопрапорній (тобто, на синьо-білій) Одещині цей маразм виліз вуличним перформенсом "Народ сказал – партія сдєлала".

З російським триколором та автобусами з написом "Новороссія" Одещина встала у чергу до лікаря:

Нажаль, невідомо чи серед ескулапів, які оглядали хворих одеситів, були психіатри – лікарі скромно небажали позувати фотографам.

Навіть у "день тиші", коли будь-яка агітація заборонена, центр Дніпропетровська виглядав, як "Лєнінська кімната в СРСР":

Австрійський син голови Партії Регіонів, який на декілька місяців прибув до донецького Слов'янська, Алєксєй Азаров теж в одному місці бачив закон України. Його агітація обліпила у тиху суботу всі автобусні зупинки та смітники міста:

А от на Оболонському масиві столиці свіжезакатані асфальтові латки насміхалися над законом про вибори у день тиші. Чинний депутат з фракції Партії Регіонів у Верховній Раді Вадим Столар фарбованими трафаретами замалював камінний та дорожній простір району.

Щоправда, ніде цей демократ не вказував своєї приналежності до "регіоналів" і скромно замовчував свою причетність до афери з Еліта-центром.

Він навіть програв усі суди спортсмену-кандидату Сілантьєву, у якого оскаржував право киян знати про його "еліто-центрову" геройську сторінку біографії. Фарбоване порушення ніхто і не пробував зафарбувати:

Навіть у тих західних куточках країни, де назва партії в устах місцевого люду частіше вживається як лайливе слово, демонстративні порушення заборони агітації на громадському транспорті вражали своїм цинізмом:

І так було в більшості областей країни:

Це лише краплинка цинізму від влади. Насправді тисячі порушень розбилися німими скаргами об неприступні стіни ЦВК і глузливими відрижками лягли у рішення судів, які іменем України порушення визнали "непорушеннями".

Влада місяцями волала з екранів як вона зацікавлена у справедливості виборів та легітимності результатів. Але саме партія прем'єра/президента і продемонструвала увесь спектр можливих та нововигаданих порушень. Страх втрати абсолютної влади виявився більшим за страх невизнання українських виборів.

Роман Чайка

Читайте также:
  • Записки антинародника

    21 жовтня 2012, 16:54
  • Дари демократії

    8 жовтня 2012, 11:03
Теги: Чайка
Заметили ошибку?
Пожалуйста, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter
Разместить в блоге Переслать Печатать
По материалам:
Сортировать по:
дате    
популярности    
  • Нет комментариев
  • Комментировать
Для того, чтобы оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь через:
ТСН ВКонтакте Facebook Twitter
Или создайте новую учетную запись
Осталось символов: 1000
Мета-Новости
Loading...
Загрузка...