This version of the page http://kpi.ua/news-fel (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-12. The original page over time could change.
ФЕЛ | Національний технічний університет України

ФЕЛ

Факультет електроніки НТУУ "КПІ" [ФЕЛ]

Факультет електроніки

Декан: професор Жуйков Валерій Якович
Адреса: 03056, Київ-56, вул. ак. Янгеля 16/9, навчальний корпус 12, кiмн.115
Телефон: 454-94-32, 454-94-40, 406-83-06
e-mail: fel@kpі.ua
Офiцiйний сайт факультету: http://fel.kpi.ua
День факультету: передостання п'ятниця травня

Успіх науковців ФЕЛ

Багатий урожай нагород зібрали співробітники ФЕЛ у 2012 році на міжнародних та національних освітянських виставках.

Відкриття лабораторії експрес-мікроскопії

6 грудня в НТУУ «КПІ» відкрито спільну Українсько-Японську навчально-наукову лабораторію експрес-мікроскопії. Обладнання для неї надала університету японська компанія «Tokyo Boeki Technology Ltd», а допомогу щодо організації цієї акції – Українсько-Японський центр НТУУ «КПІ».

Вітаємо переможців олімпіади з теорії електронних кіл “ТЕК’2012”

22 листопада 2012 року відбулася V олімпіада з теорії електронних кіл, яка була присвячена пам’яті професора Сігорського Віталія Петровича, видатного вченого та педагога. В олімпіаді прийняли участь студенти таких факультетів та інститутів: ІПСА, РТФ, ММІФ, ФЕА, ФЕЛ. Переможцями стали:

Попов Антон. На ФЕЛ досліджують здоров'я людини

У складі Київського політехнічного є підрозділи, без яких неможливо уявити технічний університет: машино- та приладобудування, хімічних та енергетичних технологій, радіотехніки та електроніки тощо.

Інноваційна розробка Наукового парку та ФЕА

У жовтні 2012 р. Науковим парком "Київська політехніка"  спільно з факультетом електроенерготехніки та автоматики (кафедра техніки та електрофізики високих напруг) введений у дію та метрологічно атестований Держспоживстандартом України, на замовлення Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго", високовольтний подільник напруги класу 220 кВ (ВПН-220) для визначення безпосередньо у високовольтних електромережах показників якості електроенергії (спільно з відповідними серійними електронними приладами).

Ними пишається ФЕЛ

[анонс - 16-19.04.13/подання доповідей до 01.12.12] ХХХІІІ Міжнародна наукова конференція «Електроніка та нанотехнології» (ELNANO-2013)

Національний технічний університет України «Київський Політехнічний Інститут» 16-19 квітня 2013 року проводитиме ХХХІІІ Міжнародну наукову конференцію «Електроніка та нанотехнології» (ELNANO-2013).

Успіх науковців кафедри КЕОА на конференції МЕСО-2012

З 19 по 21 червня 2012 р. в м. Бар (Чорногорія) пройшла Середземноморська конфе­ренція з вбудованих систем MECO-2012 (Mediterranean Conference on Embedded Computing, www.meco2012.com), у роботі якої взяли участь науковці з-понад 30 країн світу. Наш університет представляли зав.

ХХХII Міжнародна науково-технічна конференція Електроніка і нанотехнології

10-11 квітня 2012 року в НТУУ "КПІ" відбулася XXXII Міжнародна науково-технічна конференція "Електроніка і нанотехнології". Організатором конференції поряд з іншими кафедрами факультету електроніки виступила кафедра фізичної та біомедичної електроніки. До програмного та організаційного комітетів конференції увійшли такі відомі вчені, як академік НАН України, професор Ю.І.Якименко, професори Клаус-Йорген Вольтер, В.І.Тимофєєв, В.Я.Жуйков, В.Б.Максименко, О.П.Мінцер, Ю.М.Поплавко та інші.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • далі ›
  • в кінець »