This version of the page http://imi.org.ua/world (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-11. The original page over time could change.
Світ | Інститут Масової Інформації
EN UA
Моніторинг | Наші партнери | Підписатись
У Туреччині біля посольства США тяжко поранено журналістку
3 Лютий, 18:41
Турецька журналістка Дідем Тункай з каналу цілодобих новин NTV стала жертвою теракту біля американського посольства в Анкарі, повідомиляє сайт «Репортерів без кордонів».
 
Вона йшла на зустріч з послом Френсісом Ріккардоне, а опинилася у відділі інтенсивної терапії столичної лікарні, куди її терміново доправили. Дідем зазнала поранень у шию, очі й вуха і перебуває у критичному стані. Лікарі борються за її порятунок.
 
New York Times атакують китайські хакери після статті про прем'єра КНР
31 Січень, 13:17
Американська газета New York Times повідомила, що протягом чотирьох місяців піддається хакерським нападам з Китаю, що могло бути викликане публікацією статті про "прихованих багатствах" родичів прем'єра КНР.
 
"Останні чотири місяці китайські хакери постійно атакують New York Times, проникаючи в її комп'ютерні системи і отримуючи паролі її журналістів та інших співробітників", - повідомили представники газети, передає РІА Новости з посиланням на Рейтер.
 
Іранських журналістів заарештовують через співпрацю із західними ЗМІ
30 Січень, 12:37
Іранська влада заарештувала групу журналістів, які звинувачуються у співпраці з критиками режиму та іноземними новинними організаціями, повідомляє CNN.
 
Служби безпеки, маючи відповідний ордер, провели арешти журналістів у неділю. За даними інформагентства Mehr News Agency (MNA), рейди було вчинено, зокрема, на редакції видань Etemad-e Melli, Bahar, Arman і Shargh.
 
Російського журналіста звільнили з телеканалу за зізнання у гомосексуальності
28 Січень, 23:22
Журналіст Антон Красовський більше не працює на телеканалі Kontr TV, який він запустив разом з письменником Сергієм Мінаєвим. Про це повідомляє «Газета.Ru» з посиланням на власне джерело на телеканалі. За ствердженням джерела,  Красовський «був звільнений».
 
Таїландський журналіст отримав 10 років в'язниці за образу монархії
23 Січень, 12:26
Суд у Таїланді засудив до десяти років тюремного ув'язнення головного редактора громадсько-політичного журналу, повідомляє Lenta.ru з посиланням на Associated Press. Сомьота Пруксакасемсука визнали винним в образі монархії.
 
Євросоюз запропонував посилити контроль за ЗМІ
22 Січень, 16:45
Спеціальний комітет, заснований Євросоюзом для вироблення рекомендацій щодо забезпечення свободи преси, запропонував створити загальні правила регуляції ЗМІ для всіх членів ЄС. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на The Financial Times.
 
Загинув відомий білоруський журналіст Юрій Гуменюк
21 Січень, 14:44
У Гродно 19 січня загинув 43-річний журналіст і поет Юрій Гуменюк.
Після страйку проти цензури в китайській газеті звільнили редактора
19 Січень, 15:28
У китайській газеті «Наньфан Чжоумо» (Southern Weekly) змінився головний редактор, повідомляє South China Morning Post. Замість Цань Хуана призначено штатного працівника газети Ван Генхуея (Wang Genghui).
 
Кореспондент розділу "Злочинність" The Sun заарештований за підкуп чиновників
18 Січень, 15:39
 
Кореспондент розділу "Злочинність" британського таблоїду The Sun Ентоні Франс заарештований за звинуваченням у підкупі посадових осіб. Про це повідомляється в мікроблозі SkyNews.
 
Це повідомлення підтверджує The Daily Telegraph з посиланням на джерела в самій The Sun. Разом з 39-річним журналістом були арештовані два співробітники лондонської поліції. У Скотленд-Ярді заявили, що осудні трьом заарештованим злочини були скоєні в період з 2004 по 2011 роки.
 
Австралійський суд забов’язав Google оприлюднити дані блогерів, яких звинувачують у наклепі
17 Січень, 17:32
Суд штату Північна Австралія забов’язав Google оприлюднити дані анонімних блогерів, котрі звинувачуються в образі колишнього футболіста, а нині бізнесмена Шена Редбоуна, пише The Herald Sun.
 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • в кінець »
Проект існує за підтримки:
Відродження