This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/Porsche_in_LA (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-10. The original page over time could change.
Porsche на автосалоні у Лос-Анджелесі / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

Porsche на автосалоні у Лос-Анджелесі

Штутгарт. Porsche продовжує свій розвиток на автомобільному ринку США, плануючи одну світову та одну американську прем’єри на автосалоні у Лос-Анджелесі 2012. США залишаються найбільшим ринком збуту для Porsche. За 10 місяців цього року Porsche AG реалізувала 28 226 автомобілів у даному регіоні, з яких 9 764 екземплярів - Boxster, Cayman та 911. У порівнянні з відповідним періодом минулого року обсяги продажу зросли на 13%. Лише в жовтні власникам було передано 3 211 нових Porsche, що на 41% більше, ніж роком раніше.

Світова прем’єра компактного спортивного автомобіля на автосалоні у Лос-Анджелесі стане додатковим імпульсом для позитивної динаміки продажу. Porsche вперше продемонструє новий автомобіль міжнародним ЗМІ під час прес-конференції 28 листопада о 12:05. Також на американському ринку дебютує 911 Carrera 4, який легко відрізнити завдяки більш широкій задній частині кузова та традиційній смузі між задніми ліхтарями. Типові налаштування повного привода з акцентом на задні колеса гарантують максимум задоволення від керування 911 даного покоління незалежно від дорожнього покриття та погодних умов. Завдяки представленню двох нових спорткарів в Сполучених Штатах Porsche створює передумови для подальшого успіху на найбільшому для бренду ринку.

Детальніше про автомобілі Порше http://porsche.ua/dealers/kiev/

Порше Центр Київ
Київ, вул. Велика Васильківська, 5
(Бессарабський квартал),
тел.: +38 (044) 492-92-22, факс: 492-92-20

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д