This version of the page http://undp.org.ua/ua/media (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-10. The original page over time could change.
Архів новин - Програма розвитку ООН в Україні
Програма розвитку Організації Об'єднаних Націй

UNDP in Ukraine

  • English
Архів новин

Болючі точки українського судночинства

6 лютого 2013р. м. Київ - Питання реформи української судової системи є актуальним як всередині України, так і поза її межами. Так, тема незалежності судової гілки стала однією із найбільш часто згадуваних тем під час проходження Україною Універсального періодичного огляду (УПО) у Женеві наприкінці жовтня минулого року. Країни-члени ООН надали Україні більше 20 рекомендацій щодо покращення ситуації у цій сфері.
Детальніше...
 

Конкурс проектних пропозицій з використання біомаси для енергетичних потреб у муніципальному секторі

Програма розвитку ООН в Україні запрошує до подання заявок на конкурс проектних пропозицій для нового проекту ПРООН/ГЕФ «Розвиток та комерціалізація біоенергетичних технологій у муніципальному секторі в Україні» оголошує конкурс  проектів з використання біомаси у комунальному секторі
 

Прес-клуб на тему: «Незалежність судової системи в Україні та рекомендації ООН»

У середу, 6 лютого 2013 року, о 10:30 у приміщенні інформаційного агентства «Укрінформ» (вул. Богдана Хмельницького, 8/16) відбудеться прес-клуб на тему: «Незалежність судової системи в Україні та рекомендації ООН».
 

Національні консультації з питань порядку денного розвитку після 2015 року продовжуються

Київ- 29 січня 2013 у приміщенні Інституту стратегічних досліджень була проведена експертна зустріч «Перспективи розвитку після 2015 року. Майбутнє, якого ми прагнемо» в рамках процесу національних консультацій з питань Порядку Денного Розвитку після 2015 року.
Детальніше...
 

Дискримінація в Україні: очевидна і прихована

Правозахисники стверджують: дискримінація в Україні – справжня проблема. Вона може торкнутися кожного, незалежно від статі, віку чи стану здоров’я.
Детальніше...
 

Майбутнє великого Дніпра - турбота трьох країн

В кінці року в офісі Міжнародної Комісії з захисту Дунаю у Відні відбулася зустріч представників Мінприроди Республіки Білорусь та України з експертами МКЗД з метою вивчення досвіду роботи Комісії, обговорення перспектив розвитку міжнародного співробітництва у басейні ріки Дніпро та створення Дніпровської Комісії.
 

Як проект ПРООН «Підтримка реформи соціального сектору в Україні» поліпшує вітчизняні соціальні послуги

Олена Іванова, керівник проекту ПРООН «Підтримка реформи соціального сектору в Україні» розповіла про головні виклики та пріоритети у реформації соціального сектору, його поточний стан та перспективи розвитку  у ексклюзивному інтерв‘ю для видання «Вісник».
Детальніше...
 

Запрошуємо журналістів на тренінг «Права людини та механізми ООН щодо їх захисту»

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у тренінгу «Права людини та механізми ООН щодо їх захисту», що відбудеться 9-10 лютого в м. Харків. До участі запрошуються представники регіональних та національних ЗМІ (журналісти, блогери, фрілансери тощо) зі всієї України, що мають зацікавленість у висвітленні тематики прав людини.
 

Україна спільно з ООН бере участь у визначенні глобальних пріоритетів розвитку світу

20 грудня 2012 року. Київ, Україна - Сьогодні в Україні розпочато процес проведення національних консультацій з метою визначення пріоритетів та формулювання рекомендацій щодо цілей розвитку після 2015 року шляхом активного залучення широкого кола фахівців та громадськості. Процес національних консультацій відбуватиметься в Україні в рамках глобального процесу, ініційованого Організацією Об’єднаних Націй у 100 країнах світу, із загальною метою визначення пріоритетів та цілей розвитку майбутнього.
Детальніше...
 

Катування та жорстоке поводження із людьми в місцях несвободи в Україні: як подолати цю практику?

18 січня 2013р. м. Харків – В рамках проекту ПРООН «Сприяння змінам через механізм Універсального періодичного огляду (УПО)» відбувся прес-клуб, присвячений проблемі жорстокого поводження в місцях несвободи в Україні. Подібні заходи, що проходять у різних міста України, присвячені одній чи декільком тематикам у сфері прав людини, що отримали відображення у 145 рекомендаціях від 57 країн-членів ООН наприкінці жовтня минулого року в рамках 2 циклу УПО у Женеві.
Детальніше...
 
  • «
  •  Початок 
  •  Попередня 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  5 
  •  6 
  •  7 
  •  8 
  •  9 
  •  10 
  •  Наступна 
  •  Кінець 
  • »


Архів новин  Електронна бібліотека  Відео  Фотогалерея  

Що ми робимо

Проекти

Лінки


 

Календар новин

< Лютий 2013 >
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28