This version of the page http://www.molodist.com/competition_program (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-10. The original page over time could change.
КОНКУРСНА ПРОГРАМА - МОЛОДIСТЬ Київський мiжнародний кiнофестиваль
УКР ENG

КОНКУРСНА ПРОГРАМА


 

> МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС >

Програма короткометражних фільмів

Фестивальна програма короткого метру представляє збірку найцікавіших робіт молодих режисерів зі всього світу — найперспективніші кіномитці представлять свої фільми особисто. Невеликі, не довші за 30 хвилин, хронометражі надають молодому режисерові майже безмежні можливості для наближення до Шедевру, а також і шанси на отримання Золотого Оленя Міжнародного кінофестивалю «Молодість» — визнаного у світі знавця молодого кіно.

Призи, на які претендують фільми програми:

Приз за Найкращий короткометражний фільм / Приз ім. Іва Монтана найкращому молодому актору / Гран-Прі / Приз глядацьких симпатій

 
Програма студентських фільмів

Головне завдання фестивалю «Молодість» – сприяння розвитку молодого кіно. І саме з цією метою ми шукаємо та відбираємо на всіх найважливіших фестивалях твори талановитої молоді. Шукаємо та знаходимо – і, таким чином, надаємо можливість юним талантам посісти належне місце у сучасному кінопроцесі. Кожного року ми презентуємо біля трьох десятків найцікавіших студентських робіт. Можете бути певні – ви не відчуєте себе викладачем, зденервованим перегляданням зошитів бездарних учнів з поганим почерком. Це – справжнє кіно!

Призи, на які претендують фільми програми:

Приз за Найкращий студентський фільм / Приз ім. Іва Монтана найкращому молодому актору / Гран-Прі / Приз глядацьких симпатій

 
Програма повнометражних фільмів

Щороку близько десятка дебютних повнометражних фільмів представлять найактуальніші тенденції розвитку європейського і світового кіно. Це – фільми вчорашніх студентів або тих молодих професіоналів, чий розвиток відбувався поза стінами навчальних закладів. Традиційно, свій перший великий творчий успіх молоді режисери представляють особисто.

Призи, на які претендують фільми програми:

Приз за Найкращий повнометражний фільм / Приз ім. Іва Монтана найкращому молодому актору / Гран-Прі / Приз глядацьких симпатій

 

> НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС >

Першорядним завданням для фестивалю зажди був и залишається пошук, відбір та просування українських фільмів. Історично, секція «Панорама українського кіно» була першою позаконкурсною програмою фестивалю. Згодом вона була визначена як «Національна конкурсна програма» й, таким чином, досі триває процес її трансформації на серйозну платформу для представлення українського кіно – як аматорського, так і  професійного. Наразі вона має власне журі, до якого входять не лише українські, але іноземні кінопрофесіонали, окремий заохочувальний грошовий приз, який надає режисеру потенційну можливість знімати.

Приз за Найкращий фільм / Спеціальні дипломи

 

> АЛЬТЕРНАТИВНИЙ КОНКУРС >

«Сонячний зайчик» (SunnyBunny)

 «Сонячний зайчик» - це головний вітчизняний культурний ЛГБТ захід, відомий далеко за межами України.

Заснована 10 років тому, це друга в світі (після Teddy Award на Берлінале) програма ЛГБТ фільмів на основних міжнародних кінофестивалях (2007 року ЛГБТ премію Queer Lion було започатковано також на Венеціанській Мострі, а з 2010 року приз Queer Palm вручають і в Каннах).

За роки свого існування «Сонячний зайчик» став важливою комунікативною платформою для ЛГБТ спільноти України. Це подія, створена спільнотою для спільноти. А масштаб та світове визнання кінофестивалю «Молодість» дає змогу широкої суспільної дискусії тем та питань, які підіймаються в рамках програми.


Історія програми
Каталог фільмів 2011

Приз за Найкращий фільм / Спеціальні дипломи
 
© Molodist international film festival
   
Регламент
Майстерня талантів: про проект
Фотогалерея
Архів

Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
пошук
Партнери
Всі партнери 

Вхід
login
password

Зареєструватися

МКФ Молодість: вул. Хорива 39-41, офіс 53, Київ, Україна, 04071
Тел.: (+380 44) 461 9803 (дирекція/бухгалтерія); 425 9735 (програма); 425 9750 (дистрибуція). Факс: (+380 44) 545 6246
so_happy@molodist.com
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: UpLab & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: Andriy Prokopenko
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює