This version of the page http://kpi.ua/offices (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-10. The original page over time could change.
Адміністрація | Національний технічний університет України

Адміністрація

Ректорат НТУУ "КПІ", адміністративні органи університету

Адміністративні підрозділи НТУУ "КПІ"

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» заснований у 1898 році як Київський політехнічний інститут імператора Олександра II і є національним самоврядним (автономним) державним вищим навчальним закладом дослідницького типу. НТУУ "КПІ" акредитований за статусом вищого навчального закладу IV рівня і має право на провадження освітньої діяльності з метою підготовки фахівців відповідного освітньо-кваліфікаційного рівня.

Освітня діяльність здійснюється на підставі таких документів:
  • Статут НТУУ „КПІ”, затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 р. № 1332;
  • Ліцензія серія АГ № 582622 від 15.12.2011 р.;
  • Сертифікат про акредитацію серія РД-IV № 119061 від 15.02.2010 р.
Поштова адреса: 03056, м. Київ, Солом’янський район, пр-т Перемоги, 37 [місцезнаходження НТУУ "КПІ"]
Юридична адреса: 8038900000 03056, м. Київ, Солом’янський район, пр-т Перемоги, 37
Адреса електронної пошти: post@ntu-kpi.kpi.ua

Запобігти пожежі!

Щороку на Землі виникає понад 6 000 000 пожеж. З них близько 60 000 – в Україні. Пожежі завжди були одним із найтяжчих народних лих. У середні віки великі міста Європи систематично спустошувалися пожежами. Неодноразово палав Київ і Москва, а Страсбург у XIV столітті горів вісім разів. Двічі вигоряв Берлін.

НТУУ «КПІ» став другим серед українських вишів за популярністю в Інтернеті

6 лютого оприлюдено рейтинг університетів за їхньою популярністю в Інтернеті World Universities Web Ranking 2013.

Рейтинг побудований на алгоритмі, що охоплює три неупереджених та незалежних веб показники ВНЗ у трьох різних системах:

Рейтинги, місця, наука, знання…

У жовтні 2012 року опубліковано черговий рейтинг 400 університетів світу, який складає британський журнал "Times Higher Education" і в якому, на жаль, нема жодного українського вишу. Попри різне ставлення до таких рейтингів (наприклад, в іншому – вітчизняному – наш рідний університет стоїть першим), треба все ж зрозуміти, які показники визначають престижний міжнародний ранжир.

Проект ЮНІДО: нові технології, нові перспективи

29 січня у залі засідань Вченої ради НТУУ "КПІ" відбулася урочиста церемонія офіційного представлення в Україні проекту Організації Об'єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО) "Сприяння адаптації та впровадженню ресурсоефективного та більш чистого виробництва шляхом створення і роботи Центру більш чистого виробництва в Україні" та відкриття цього Центру.

[анонс до 26.04.13] Проведення медичних оглядів студентів 3 курсу

Виконуючи Постанову Кабінету Міністрів України «Про обов’язкові медичні огляди деяких категорій населення від 5 вересня 1994 р.№532 та рішення Ради ректорів Київського регіону № 129-563 від 19 вересня 1994 р.», з 07.02.2013 по 26.04.2013 в НТУУ "КПІ" будуть проведені медичні огляди студентів 3 курсу.

На засіданні Вченої ради: 14.01.13

Перше у 2013 році засідання Вченої ради НТУУ “КПІ” відбулося 14 січня. На його початку головуючий перший проректор НТУУ “КПІ” проф. Ю.І.Якименко привітав з ювілеєм завідувача кафедри математичної фізики ФМФ С.Д.Івасишена та з присудженням премій Президента України молодим ученим – доцента кафедри інтегрованих технологій машинобудування ММІ к.т.н.

Новорічні міні-інтерв’ю

М.Ю.Ільченко, академік НАН України, проректор з наукової роботи НТУУ "КПІ"

– Шановний Михайле Юхимовичу, чим Вам запам'ятався рік, що минає?

VI Міжнародний форум з проблем трансферу технологій та інновацій

20-21 грудня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» пройшов VI Міжнародний форум «Трансфер технологій та інновації: інноваційний розвиток та модернізація економіки». Участь у ньому взяли не лише науковці, але й підприємці, представники неурядових організацій та посадовці центральних і місцевих органів виконавчої влади України.

Нові лабораторії для підготовки майбутніх енергетиків

17 грудня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» відбулося офіційне відкриття трьох навчальних лабораторій, обладнання для яких передали університету компанія ДТЕК і Публічне акціонерне товариство «Київенерго». Нову техніку отримали три факультети, які готують фахівців для енергетичної галузі.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • в кінець »