This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/Volvo_V40_Cross_Country (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-09. The original page over time could change.
Volvo Car Corporation презентує V40 Cross Country / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Запис до сервiс центру



 
Новини

Volvo Car Corporation презентує V40 Cross Country

Потужний та виразний позашляховик

Volvo Car Corporation розпочала шлях до абсолютно нового сегменту позашляховиків ще з випуском автомобіля V70 в 1997 році. Тепер, через 15 років по тому, новий позашляховик V40 Cross Country піднімає на нову висоту унікальне поєднання потужної витривалості та виразної елегантності, створивши позашляховик в сегменті C.

«Новий позашляховик V40 Cross Country створено як продовження традиції, розпочатої з кросовера V70 в 1997 році. Він розроблений для тих, хто прагне отримати відчуття пригоди в повсякденному житті», - повідомив Лекс Керсмакерс, перший Віце-президент по управлінню стратегією продуктів та транспортної лінійки в Volvo Car Corporation . Він доповнює: «І коли ви потребуєте відпочинку від міста, він достатньо потужний для того, щоб віднести вас і все ваше спорядження до вашої улюбленої пригоди і назад. Проте, на гору вам все ж доведеться забиратися самостійно».

Потужний позашляховик

Якщо моделі Volvo XC з радістю розминають свої м’язи, то позашляховик V40 Cross Country може похвалитися елегантною витривалістю у поєднанні унікальних характеристик та стильного дизайну.

«Існує чітка відмінність між нашими моделями XC та Cross Country. Моделі Volvo XC мають чіткий позашляховий характер з унікальним кузовом, включаючи підвищену посадку, а моделі Cross Country є виразними позашляховими версіями наших динамічних універсалів та хетчбеків», - пояснює Лекс Керсмакерс. Він доповнює: «Коли мова йде про динаміку водіння, V40 Cross Country з готовністю приймає виклик будь-яких спортивних автомобілів-конкурентів. В ньому присутнє привабливе поєднання спортивності та комфорту».

В автомобілі V40 Cross Country водій сидить на 40 мм вище, аніж у стандартній версії V40, що значно підсилюється деякими унікальними деталями Cross Country:

· Колеса такого ж розміру як у Volvo V70, включаючи 19-дюймові ободи

· Передня частина кузова з темним відмінним бампером, передня решітка у вигляд сот та вертикальні фари денного світла.

· Змодельовані контрастні пороги

· Задній бампер з вбудованою захисною пластиною

Елегантний, витончений позашляховик преміум класу

Проте, характеристики п’ятидверного, п’ятимісного позашляховика преміум класу покращили позашляховими деталями, такими як чорна глянцева рама навколо чорних корпусів дзеркал заднього виду та глянсові релінги, що здіймаються над дахом.

«V40 Cross Country зберіг витонченість V40, інтегрувавши масивність у дизайні з особливою увагою до деталей. Він має виразний характер, який обіцяє неупередженому шукачу пригод чудове проводження часу», - говорить Саймон Ламар, менеджер з зовнішнього оформлення V40 Cross Country.

Мідне та коричневе оздоблення

В інтер’єрі, мідний заводський колір екстер’єру, відображається в контрастній прошивці – та його можна підкреслити навіть більше, обравши світло-мідний колір центральної консолі. Шкіряна внутрішня оббивка доступна в п’яти кольорах, включаючи колір Espresso Brown .

«Наші клієнти – індивідуалісти, тому ми прагнемо надати їм максиму можливостей. Будь-який вибір матиме потужне, емоційне вираження, як і зовнішній вигляд автомобіля», - заявляє Марія Уггла, менеджер з оформлення та дизайну матеріалів автомобіля V40 Cross Country. Вона продовжує: «Внутрішня оббивка в двох тонах є ідеальним вибором для тих, хто хоче справді індивідуального оформлення. Для вибору доступна ціла низка індивідуальних можливостей. Темна елегантність? Скандинавська яскравість? Спортивна потужність? Просто оберіть інтер’єр, який найкраще підходить саме для вас!».

Різносторонність для необмежених пригод

V40 Cross Country пропонує клієнтам, які шукають гострих відчуттів, відповідну різносторонність, котра донесе вас і ваших друзів до необмежених пригод.

Дві частини 40/60 заднього сидіння, надзвичайно легко складаються. Вантажне відділення можна обладнати практичною сіткою для утримання вантажу. Сітка для утримання вантажу надається для вибору, як додаткова опція, а сталева версія доступна в якості аксесуару.

Автомобіль може бути замовлено з подвійним дном вантажного відділення з функцією складання. Дана опція надасть декілька переваг:

· Складіть – й отримаєте відсік для продуктів

· Розкладіть – й отримаєте найкращий об’єм для багажу

· Вирівняйте – завантажуйте подовжені предмети

· Поверніть на 180˚ для захисту та збільшення об’єму

Переднє пасажирське сидіння складається, надаючи можливість отримання більше простору та об’єму. Окрім двох постійних крючків, рівень подвійного дна, який складається, обладнано додатковими крючками для багажу. Між верхнім та нижнім дном є прихована зона для зберігання речей.

Серед аксесуарів доступний «Органайзер для вантажу», який дозволяє утримувати невеликі предмети в безпеці та в порядку.

«Розумне» зберігання

Під підлокітником знаходиться відділення для зберігання, котрим можна скористатись для CD та інших невеликих предметів. Підлокітник також обладнано роз’ємом для USB/iPod чи AUX в залежності від аудіо-системи. В консоль попереду підлокітника вбудовано два утримувачі склянок.

Ящик для дрібних речей має місце для двох банок або пляшок з напоями, які тримаються в прохолоді завдяки холодному повітрю, що подається з електронної системи клімат-контролю. Додаткові зручні речі:

· Передні сидіння та центральне заднє сидінні обладнані підголівниками, що регулюються по висоті

· Над дверцятами водія знайшов місце тримач для окулярів

· У відділенні для дрібних речей є підставка для ручок

· Вбудований тримач для склянки на задньому сидінні

Ще одна корисна деталь для шукача пригод взимку - спеціально спроектований, відділення осушення та зберігання шкребка для очистки від льоду в обох панелях передніх дверей.

Сім різних варіантів освітлювання

Внутрішнє освітлення спроектоване для надання відчуття «театрального освітлення». Світлодіодні лампи використовуються для освітлення стратегічних важливих зон. Водій може насолоджуватися переходом від червоного до синього кольору, яке налаштовується відповідно до температури інтер’єру, або обрати між іншими сімома кольорами. Яскравість освітлення для читання спереду і ззаду регулюється та налаштовується під кожного індивідуально.

Повний привід значно посилює потенціал автомобіля

V40 Cross Country характеризується бездоганною динамікою керування завдяки повному приводу, який доступним при бензиновому турбованому двигуні Т5, що значно посилює можливостей їзди по всіх дорогах та в будь-яку погоду.

V40 Cross Country доступний з п’ятициліндровий 2,5-літровий двигун Т5 потужністю 254 к.с. та 400 Нм крутячим моментом, включаючи 40 Нм наддуву, що збільшується під час прискорення. Автомобіль оснащено автоматичною трансмісією з динамікою розгону від 0 до 100 км/год за 6,1 сек. Споживання палива становить 7,8 л/100 км при комбінованому циклі.

На деяких ринках Т5 також доступний в 2-літровій версії з 213 к.с. та 300 Нм крутячого моменту.

Також існує модель Т4 з 1,6-літровий двигун GTDi, 180 к.с. та з максимальним крутячим моментом 270 Нм, включаючи 30 Нм наддуву. Споживання палива – 5,5 л/100 км, рівень викидів СО2 - 129 г/км.

2-літровий п’ятициліндровий двигун Т4 з 180 к.с. та 300 Нм крутячого моменту доступний на деяких ринках.

Трансмісія Powershift

Версія Т5 оснащена шестиступеневою автоматичною коробкою передач, а версія Т4 доступна в поєднанні з автоматичною шестиступеневою трансмісією Powershift або шестиступеневою ручною коробкою передач.

Дизельна версія для більшої економії пального

П’ятициліндровий 2-літровий турбодизельний двигун D4 було оптимізовано для задоволення керуванням з економією пального. Його потужність становить 177 к.с. та крутячий момент 400 Нм на широкому діапазоні обертів на хвилину. Динаміка розгону від 0 до 100 км/год займає 8,3 сек. з автоматичною коробкою передач (і 8,6 сек. з ручною). Споживання палива та викиди СО2 становлять 4,4 л/100 км (117 /км) з ручною коробкою передач, та 5,2 л/100 км (137 г/км) з автоматичною.

Крім того, доступний 2-літровий двигун D3, потужністю 150 к.с. та 350 Нм крутячого моменту. Обидва турбодизельні двигуни доступні з шестиступеневою автоматичною трансмісією або шестиступеневою ручною коробкою передач.

Старт-стоп на всіх версіях

Усі версії двигунів оснащені функцію старт-стоп та регенерацією енергії гальмування, чи то ручні, чи то автоматичні коробки передач.

Система автоматичного контролю стійкості на спуску

Задля максимального комфорту їзди в умовах різкої зміни висоти, V40 Cross Country Т5 також оснащено системою автоматичного контролю стійкості на спуску, який автоматично контролює швидкість автомобіля, при русі крутими схилами. В V40 Cross Country доступна функцію Hill Hold, яка спрощує рушання з місця на схилі.

Фокус на Європу та Китай

Volvo Car Corporation планує щороку продавати 17 000 нових автомобілів Volvo V40 Cross Country. Близько 50% від загальної кількості надійдуть європейським клієнтам, і 30% – для китайський покупців.

V40 Cross Country буде сконструйовано автомобільним заводом корпорації Volvo в Генті, Бельгія. Виробництво розпочнеться в листопаді 2012 року.

Детальніше про автомобілі Вольво http://volvo.winnerauto.ua/

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д