This version of the page http://volvo.winnerauto.ua/ua/news/news3134 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-09. The original page over time could change.
В Аліканте відкрилось селище Volvo Ocean Race / Віннер Автомотів - офіційний дилер Volvo/Вольво
      Кросовери
    • XC60
    • XC70
    • XC90
      Універсали
    • V40
      CROSS
      COUNTRY
    • V60
    • V70
      Седани
    • S60
    • S80
      Купе
    • C30
    • C70
    • Продаж
      та послуги
     
     

    Новини







    В Аліканте відкрилось селище Volvo Ocean Race

    повернутись до списку

    Cелище Volvo Ocean Race у стартовому порту змагань Аліканте відкрилось для загальної публіки. Подія супроводжувалася грандіозною церемонією на очах 20 000 глядачів.
    Світло, музика, сотні виконавців і найкращі екіпажі яхт з усієї планети – і все це в одному місці заради урочистого відкриття селища перегонів. Ворота відчинилися для публіки о 19:30, і під променями призахідного сонця натовп хлинув до селища, спеціально збудованого для перегонів навколо внутрішньої гавані Аліканте.
    Люди мали час на те, щоб прогулятися селищем, спробувати атракціони, відчути атмосферу події. Одним з найпопулярніших місць для відвідування був інтерактивний розважальний центр Volvo Ocean Race Experience, що складався з атракціонів Ride, Dome, Pool і Grinding Challenge.
    Ride – це атракціон, що дозволяє відчути себе на борту яхти Volvo Open 70 посеред моря в екстремальних умовах. Dome – кінематографічний звіт про життя на борту під час перегонів, а Pool дозволяє учасникам продемонструвати свої тактичні навички під час імітації портових перегонів за участі зменшених моделей яхт Volvo Ocean Race. Grinding Challenge – це перевірка на витривалість, яка дає уявлення про те, наскільки виснажливим у фізичному плані може бути перебування на яхті.
    Потім гучність динаміків збільшили, й екіпажі восьми яхт-учасниць перегонів влаштували справжній парад яхт у гавані під ритми пісень кожної з команд. Потім усі команди по черзі виходили на сцену. Вихід кожної команди супроводжувався справжнім шоу.
    У своєму коментарі щодо гоночного селища Кнут Фростад, головний виконавчий директор Volvo Ocean Race, не забув і про роботу мешканців міста: „Ми дуже раді, що початок перегонів відбудеться у такому прекрасному місці. Аліканте поставило амбіційні цілі для організації грандіозних проводів учасників перегонів. Сьогодні, озирнувшись навколо, я можу сказати тільки те, що мешканці міста перевищили усі сподівання”.
    Вечір закінчився дуже ефектно. „Ефекти” забезпечили 100 кг феєрверків. Ці яскраві вогні стали чудовим завершенням церемонії відкриття. 
    Селище Volvo Ocean Race буде відкритим для публіки сім днів на тиждень аж до старту першого етапу перегонів у Кейптауні 11 жовтня. Ворота селища відчинятимуться щодня о десятій ранку і зачинятимуться опівночі. У вечори, коли в селищі відбуватимуться концерти, ворота залишатимуться відчиненими до другої години ночі.
    Перегони Volvo Ocean Race 2008-09 стануть десятими перегонами за історію цього океанічного марафону. Регата розпочнеться в Аліканте (Іспанія) 4 жовтня 2008 року у вигляді портових перегонів. Яхти вперше зайдуть в нові для цих перегонів порти у Кочині (Індія), Сінгапурі та Цингтао (Китай) і, нарешті, вперше в історії перегонів фінішують у російському місті Санкт-Петербург. Довжина маршруту перегонів - приблизно 37000 морських миль, тривалість - 9 місяців, кількість портів, де зупиняться учасники, - 11.  Volvo Ocean Race – це елітна регата для професійних яхтсменів.

    повернутись до списку