This version of the page http://www.uba.ua/ukr/about_programme/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-09. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС


ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Програма

Стратегічні напрямки діяльності Президента АПУ на 2011-2013 рр.

1. Лобіювання професійних інтересів правників через постійний моніторинг законодавства та підготовку зауважень до законопроектів, що мають визначальний вплив на професію, та її активну участь в обговорені зазначених законопроектів на стадії їх підготовки, зокрема, таких, що стосуються:

  • реформування адвокатури;
  • реформування системи судоустрою та судочинства;
  • реформи кримінального судочинства (новий КПК);
  • професійної діяльності правників.

2. Захист членів АПУ та правників загалом від свавілля правоохоронних органів шляхом підвищення ефективності роботи та популяризації «Гарячої лінії АПУ», зокрема, через:

  • створення груп оперативного реагування щодо випадків  незаконного втручання в діяльність правників під час здійснення ними професійної діяльності, які б складалися із досвідчених адвокатів та були б сформовані в усіх містах, де є відділення АПУ;
  • координацію роботи усіх зазначених груп на рівні Секретаріату АПУ;
  • надання діяльності зазначених груп максимальної публічності та, таким чином, популяризації «Гарячої лінії АПУ».

3. Подальший розвиток та популяризація Третейського Суду АПУ, як альтернативної незалежної платформи для вирішення спорів.

4. Посилення регіональної присутності АПУ через: створення відділень АПУ в регіонах, де в даний час відсутні відділення АПУ, ведення практики кураторства регіональних відділень Членами Правління, проведення окремих заходів АПУ щонайменше раз на рік в найбільш активних регіональних відділеннях – на заході, сході та півдні, посилення активності роботи відділень АПУ через максимальне залучення до засідань комітетів, що відбуваються в Києві, регіонів через інтернет-трансляції та інтернет-конференції, введення практики проведення щонайменше раз на рік одного засідання кожного комітету в регіональному відділенні, введення практики Президента та Членів Правління щонайменше раз на рік до кожного регіонального відділення АПУ.

5. Популяризація діяльності АПУ за кордоном шляхом заснування ще однієї щорічної Конференції АПУ за участі членів Правління АПУ в діяльності міжнародних організацій, що об’єднують правників (IBA, AIJA, ABA etc).

6. Надання більших можливостей для комунікації між членами АПУ через заснування традиції неформального спілкування членів керівників органів АПУ з членами АПУ шляхом проведення раз на квартал «Feedback Party» і неформальній обстановці, участь у якому була  б безкоштовною для членів АПУ ті загального збільшення неформальних заходів для членів АПУ на кшталт «Lawyers` Parties» щонайменше раз на два місяці.

7. Впровадження системи надання безоплатної правової допомоги незахищеним верствам населення на регулярній основі та по найбільш резонансним справам, де сторони не можуть дозволити собі адвоката.

 

Програма роботи та напрями діяльносіт Асоціації правників України на 2009-2011 роки

Програма роботи та напрямки діяльності Асоціації правників України на 2007-2008 роки