This version of the page http://volvo.winnerauto.ua/ua/news/news2949 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-07. The original page over time could change.
Новітня технологія „City Safety” від Volvo Cars здобуває свою першу британську нагороду / Віннер Автомотів - офіційний дилер Volvo/Вольво
      Кросовери
    • XC60
    • XC70
    • XC90
      Універсали
    • V40
      CROSS
      COUNTRY
    • V60
    • V70
      Седани
    • S60
    • S80
      Купе
    • C30
    • C70
    • Продаж
      та послуги
     
     

    Новини







    Новітня технологія „City Safety” від Volvo Cars здобуває свою першу британську нагороду

    повернутись до списку

    Нова система компанії Volvo Cars „City Safety”, яка допомагає уникати зіткнень на низькій швидкості або пом’якшувати їхні наслідки, була відзначена нагородою в категорії „Технологія” на конкурсі „Fleet World Honours1 Awards 2008” у Лондоні 13 травня. Це перший британський трофей цієї системи. „City Safety” – абсолютно нова система, що увійде до стандартної комплектації нового Volvo XC60.
    Коли автомобіль рухається на швидкості нижче 30 км/год, система „City Safety” використовує технологію лазерних датчиків для розпізнавання присутності інших транспортних засобів на відстані до 10 метрів перед переднім бампером авто та реагує на ті транспортні засоби попереду, що або стоять на місці, або рухаються в тому самому напрямі, що й саме авто. Якщо проміжок між автомобілями продовжує зменшуватися, а водій залишається бездіяльним, гальмова система автомобіля спрацьовує автоматично.
    „City Safety” має значний потенціал для зменшення ризику травм для людей та пошкоджень для кузова. Вона також може знизити витрати на страхування: британське відділення Volvo Car наразі веде переговори зі страховими компаніями щодо зменшення розміру страхових платежів у Великобританії для автомобілів, обладнаних „City Safety”.
    Голова суддівського журі Джордж Еммерсон так прокоментував нагороду: „У результаті відданої роботи Volvo над створенням передових технологій з’явилося багато важливих розробок у галузі безпеки. „City Safety” поки що залишається однією з наймайстерніших: вона прогнозує час зіткнень на низькій швидкості і запобігає їм. „City Safety” запропонує автомобілістам фінансові, експлуатаційні та соціальні вигоди, які заслуговують на визнання”.
    Джон Воллес, менеджер з корпоративного продажу та лізингу в британському відділенні Volvo, стверджує: „Зважаючи на те, що згідно з дослідженнями 75% зареєстрованих зіткнень відбуваються на швидкості нижче 18 миль/год (прибл. 30 км/год) і в 50% цих випадків водій навіть не намагається загальмувати до зіткнення, легко побачити, який потенціал має „City Safety” для зменшення кількості подібних ДТП. Крім підвищення рівня безпеки, система також знижує експлуатаційні витрати - чудова новина для ділової людини, і я радий, що це помітили члени журі".

    повернутись до списку