This version of the page http://lybidavto.ukravto.ua/ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-05. The original page over time could change.
Про компанію | Автосалон "Лыбидь-АВТО"
Про компанію
Новини та акції
Автомобілі
  • Opel
  • Chevrolet
  • ЗАЗ
  • Chery
  • LADA
  • TATA
  • JAC
  • I-van
Сервіс та гарантія
Запчастини
Фінансові послуги
Контакти
  • Юридична інформація
Головна → Про компанію

Про компанію

Філія «Либідь-АВТО» - є підрозділом найбільшої в Україні автомобільної Корпорації «УКРАВТО», і спеціалізується на продажі,ремонті, гарантійному і сервісному обслуговуванні автомобілів різних марок, а також на продажі запасних частин. 

 

На автомобільному ринку підприємство працює більше 35 років. Підвищені вимоги до кваліфікації персоналу, висока якість проведення робіт, вживання сучасного устаткування і інструментів, розумні ціни, індивідуальний підхід до клієнта і його машини – ось основні принципи нашої роботи.

 

Філія «Либідь-АВТО» є офіційним представником виробників комерційних автомобілів TATA, JAC і автобусів I-VAN, а також  легкових автомобілів Opel, Chevrolet, ЗАЗ, Сhery, LADA і сертифікованим сервісом по гарантійному обслуговуванню цих автомобілів. 

 

Підприємство складається з двох самостійних відділень:

Філія «Либідь-АВТО» на 14 км. Житомирського шосе

Філія «Либідь-АВТО» в історичному центрі Києва по вул. Павлівська, 28


Офіційний статус Філії «Либідь-авто» і склад автомобілів, який знаходиться безпосередньо на території, дозволяють мати в своєму розпорядженні наявність автомобілів в потрібній для Вас комплектації. Фахівці вФілії «Либідь-авто» познайомлять Вас з особливостями і технічними новинками автомобілів, допоможуть оперативно і зручно зробити покупку. При необхідності фахівці з кредитування і страхування допоможуть оформити кредит на автомобіль на вигідних умовах і застрахувати його.

Всі необхідні платежі Ви можете зробити як через касу підприємства на Павлівській, так і через відділення БРОКБІЗНЕСБАНКА на Житомирському шосе.

 

Філія «Либідь-АВТО» представляє Вашій увазі Сервісний центр, на якому виконуються всі види ремонтних робіт, починаючи від заміни гальмівних колодок і масла, і закінчуючи ремонтом двигуна і КПП, а також проводиться установка газобалонного устаткування і все це у виконанні професіоналів своєї справи на найбільш сучасному устаткуванні.

На Житомирському шосе Філія «Либідь-авто» відкриває для Вас двері прем'єра-центру BOSCH Service де проводиться ремонт, обслуговування паливної апаратури і дизельних двигунів BOSCH.

BOSCH Service це Європейський стандарт якості.

 

Ви маєте можливість оформити індивідуальне замовлення під автомобіль з набором додаткового устаткування, яке Вас цікавить. На підприємстві здійснюється професійний монтаж аудіо- і відеосистем, установка механічних, електронних, у тому числі і охоронних систем на автомобілі будь-яких марок.

 

На всі запчастини наше підприємство надає гарантію від 6-ти місяців до 2-х років. На підприємстві є склад запчастин на автомобілі. Висока якість виконання робіт в сукупності з використанням оригінальних запасних частин, кваліфікована консультація є заставою успішної роботи.

 

Ми прагнемо піклуватися про своїх клієнтів, не лише продаючи якісні авто за прийнятною ціною, і виконуючи високоякісний сервіс, але і пропонуючи привілеї після покупки автомобіля. Для клієнтів Філії «Либідь-АВТО» діють гнучкі системи знижок.

 

 Філія «Либідь-АВТО» завжди прагне радувати і дивувати Вас приємними знижками і всілякими акціями.