This version of the page http://uz.gov.ua/?m=info.news.anons&lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-02-01. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Зменшена вартість проїзду у швидкісних електропоїздах Інтерсіті+

Укрзалізниця впровадила власну систему продажу квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху приміських поїздів

Новини

31.01.2013

Керівництво та інженерний склад Української залізничної швидкісної компанії провели прес-тур на ТПС «Дарниця»

31 січня 2013 року керівництво та інженерний склад Української залізничної швидкісної компанії влаштували журналістам день відкритих дверей та продемонстрували нові сучасні технології на технічній пасажирській станції «Дарниця» у Києві. Зокрема, журналістів ознайомили із особливостями підготовки до рейсів швидкісних поїздів виробництва компанії HYUNDAI Rotem, ознайомили з інноваційними технічними рішеннями в організації роботи ТПС «Дарниця».
31.01.2013

“Роботи з модернізації та усунення виявлених технічних недоліків швидкісних електропоїздів HYUNDAI Rotem відбуваються згідно з графіком” – директор ДП УЗШК Леонід Лобойко.

31 грудня, за дорученням Міністра інфраструктури України Володимира Козака, ДП “Українська залізнична швидкісна компанія” організувала прес-тур для національних та галузевих ЗМІ з метою ознайомлення журналістів і громадськості з новими умовами і стандартами технічного обслуговування швидкісних електропоїздів виробництва південно-корейської компанії HYUNDAI Rotem.
Закрити