This version of the page http://uz.gov.ua/?m=all.road&lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-30. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Зменшена вартість проїзду у швидкісних електропоїздах Інтерсіті+

Укрзалізниця впровадила власну систему продажу квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху приміських поїздів

Новини

29.01.2013

На вокзалі Сімферополь здані в експлуатацію пішохідний перехід над коліями і касовий термінал для приміського сполучення

Сьогодні на вокзалі м. Сімферополь введені в експлуатацію конкорс (пішохідний перехід над залізничними коліями), який з'єднав між собою вокзальний перон і платформи для приміського сполучення (№ 5 і 6), і приміський касовий термінал. На урочистостях з нагоди запуску в експлуатацію новобудов були присутні заступник Голови Ради міністрів АР Крим Валерій Пальчук, начальник Придніпровської залізниці Ігор Гладкіх, начальник Кримської дирекції залізничних перевезень Придніпровської залізниці В`ячеслав Гудим, голова Республіканського комітету АРК з транспорту та зв`язку Микола Черевков.
29.01.2013

Сергій Болоболін: залізничники сподіваються на підтримку Уряду, який знає і розуміє проблеми галузі

29 січня 2013 року Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул та Міністр інфраструктури України Володимир Козак представили колективу нового генерального директора Укрзалізниці Сергія Болоболіна.
Закрити