This version of the page http://cvu.org.ua/?&lim_beg=180&mid=fp (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-01-30. The original page over time could change.
Комiтет виборцiв України-> Про КВУ-> Перша сторінка
[  English version  ]
> Про КВУ > Перша сторінка
 Діяльність КВУ 
Из краматорской "Батькивщины" бегут ее члены

Актив городской краматорской организации ВО «Батькiвщина» в массовом порядке пишет заявления о добровольном сложении с себя членства в партии. Причина – несогласие с «приватизацией партии личностями", которые не имеют с ней "ничего общего". Об этом сообщает краматорский портал «Общежитие».

02 Серпня 2012 15:10 , Донецька обл.
«Умирай, бедняга, если заболел»

Как возникла тема? Было обращение в Центр правовой информации и консультаций, работу которого поддерживает в Северодонецке Луганское областное отделение Комитета избирателей Украины (ЛОО КИУ), коллег-правозащитников из Харькова. Они просили помочь северодончанину, отцу которого прекратили подавать на дому помощь в обезболивании (рак 4-й стадии), настаивая на госпитализации.

Ирина Чернобай, http://svsever.lg.ua/2012/07/умирай-бедняга-если-заболел/
01 Серпня 2012 21:02 , Луганська обл.
Попередній аналіз КВ КВУ: кримчан в майбутній раді буде небагато

Тільки один представник АР Крим попав в першу сотню виборчого списку Партії регіонів – це нардеп Василь Кісельов. Втім, і його 98 рядок зовсім не гарантує йому попадання в Верховну раду. Вочевидь, єдиний реальний шанс пройти до парламенту с партією влади для представників Криму – це виграти вибори в мажоритарному окрузі.

doc1343817884Попередній аналіз КВ КВУ кримчан в майбутній раді буде небагато.doc (29Kb)
Прес-служба Кримського відділення ВГО «Комітет виборців України»
01 Серпня 2012 13:42 , Україна
Рівненський КВУ проводитиме правову просвіту виборців області

Проводитимуть широку правову просвіту виборців Рівненщини та активізовуватимуть громадян до участі у виборчому процесі фахівці РОГО «Комітет виборців України». Комплекс відповідних заходів, передбачений у проекті «Правова обізнаність виборця – запорука його свідомого вибору», організація розпочала реалізовувати з липня цього року.

Святослав Дубов, інформаційний відділ РОГО КВУ
31 Липня 2012 14:48 , Рiвненська обл.
В Одесі розповіли про передвиборну ситуацію в регіоні

27 липня в Одесі відбулась прес-конференція, на якій презентовано Звіт про моніторинг передвиборної ситуації в Одеській області за період травень-липень 2012 року.

doc1343671579Zvit po resultatam monitoryngu peredvybornoji sytuaciji v Odeskij oblasti (traven-cherven 2012 roku).pdf (321.3Kb)
Прес-служба Одеської обласної організації ВГО "Комітет виборців України"
30 Липня 2012 17:05 , Одеська обл.
Бахтєєва перед виборами подарувала донецькій міліції автомобілі

Керівництво обласного МВС і начальники донецьких райвідділів зустрілися з народним депутатом України Тетяною Бахтєєвою.

30 Липня 2012 16:09 , Донецька обл.
Місцева влада практично не готується до виборів

Органи місцевої влади в АР Крим не приділяють належної уваги підготовчій діяльності до виборів народних депутатів України. К таким висновкам прийшли в Кримському відділенні Комітету виборців України, за результатами третього етапу програми довготермінового спостереження за виборчою кампанією.

doc1343649515Місцева влада практично не готується до виборів.doc (29.5Kb)
Прес-служба Кримського відділення ВГО «Комітет виборців України»
30 Липня 2012 14:57 , Україна
Донеччина: Партія регіонів вручає тюнери для цифрового телебачення

24. 07. 2012 року у комунальній газеті «Вечерняя Макеевка» вийшла публікація під назвою «Цифра» стучится в дома, благодаря Партии регионов». У публікації повідомляється про те, що представники Кіровської районної у м. Макіївка організації Партії регіонів вручили двом громадянам похилого віку тюнери для цифрового телебачення та підключили їх до телевізорів.

30 Липня 2012 08:16 , Донецька обл.
Реєстрація мажоритарників у ЦВК: ризики для кандидатів

Позбутися сильного конкурента й перемогти, істотно скоротивши видатки на агітацію - це цілком досяжно для майбутніх кандидатів в одномандатних округах у найближчі три тижні. І для цього не потрібно порушувати закон - потрібна лише готовність членів ЦВК використовувати існуючі пробіли в законодавстві.

Олексій Свєтіков, Луганське обласне відділення КВУ
29 Липня 2012 12:41 , Луганська обл.
Председатель Херсонского областного совета Виктор Пелых официально признался в бездеятельности

Председатель облсовета Виктор Пелых официально заявил, что не знает когда и как отчитываются депутаты перед своими избирателями. В письме, отвечающем на запрос КВУ о предоставлении информации про результаты обсуждений отчетов деятельности депутатов по итогам ноября 2010 - ноября 2011 гг. , чиновник оправдал свое незнание статьей 58 закона «О местном самоуправлении в Украине».

Политическая Херсонщина
27 Липня 2012 15:12 , Херсонська обл.
ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ДОВГОСТРОКОВОГО СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА ПІДГОТОВКОЮ ДО ВИБОРІВ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ У ЛИПНІ 2012 РОКУ

Замість усунення недоліків чинного Закону “Про вибори народних депутатів України”, парламентом 5 липня 2012 року у першому читанні та в цілому було ухвалено Закон “Про особливості забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів 28 жовтня 2012 року”, яким передбачено здійснення відеофіксації ходу голосування та підрахунку голосів на звичайних виборчих дільницях. Цей Закон у разі його підписання Президентом України суттєво не вплине на прозорість голосування та підрахунку голосів на дільницях, однак ще більше посилить рівень неузгодженості законодавства, яким врегульовано порядок проведення виборів в Україні.

doc1343385161CVU-July-fin.doc (1704.5Kb)
Прес-служба КВУ
27 Липня 2012 13:28 , Україна
Безкоштовні комп'ютерні курси йдуть на літні канікули

Безкоштовні комп'ютерні курси для малозабезпечених громадян, що з початку цього року діють у Херсоні, йдуть на літні канікули. Навчання нових груп, що наразі формуються, розпочнеться у вересні, як і раніше на базі Херсонської обласної організації КВУ.

прес-служба ХОО КВУ
25 Липня 2012 14:09 , Херсонська обл.
Загальні тенденції нинішньої виборчої кампанії на Херсонщині

Довгострокові спостерігачі КВУ оприлюднили свій черговий звіт по спостереженню за дотриманням виборчого законодавства на Херсонщини. Були названі головні порушення, які вони вже зафіксували на виборах та визначені загальні тенденції нинішньої виборчої кампанії.

25 Липня 2012 13:54 , Херсонська обл.
Херсонське КВУ створило рейтинг тих, хто вже не шкодує грошей на вибори

Спостерігачі Херсонської обласної організації КВУ склали рейтинг "щедрості" потенційних кандидатів у народні депутати від Херсонської області. На першому місці з великим відривом - регіонал Олексій Журавко. На другому - Андрій Путілов, який цього разу йде у парламент від "УДАРу".

25 Липня 2012 13:47 , Херсонська обл.
«Виборча кампанія у липні: результати моніторингу КВУ»

27 липня 2012 року о 12. 30 у приміщенні УНІАН (вул. Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція Комітету виборців України.

doc1343212957CVU-anons_27.07.12.doc (32Kb)
Прес-служба КВУ
25 Липня 2012 13:40 , Україна
 
 "Політична Україна" 
 Інформація, розміщена в розділі "Політична Україна" не відображає офіційну позицію Комітету виборців України і може містити твердження, які не підтримуються КВУ 
Медицина по-северодонецки: болеть имеешь право! А вот рентген – как врач решит

Последнее обстоятельство, на которое нельзя не обратить внимание: я обратился к врачу, в его рабочее время, в помещение, где он ведет медицинскую практику, по профилю его специализации. Я рассказал ему о симптомах своей болезни. И я ушел от него без каких-либо назначений или направлений. То есть по-сути в предоставлении медицинской помощи врач мне отказал. Разве нет?.

22 Сiчня 2013 09:00 , Луганська обл.
Суд посчитал, что Козюберда не должен быть городским головой Рубежного

В понедельник, 14 января, рубежанский городской суд (судья Москаленко) завершил рассмотрение административного иска Константина Козюберды к Рубежанскому городскому совету о признании незаконным и отмене решения горсовета от 27 июня 2012 года №22/65. Напомним, что этим решением депутаты досрочно прекратили полномочия рубежанского городского головы.

Пресс-служба ЛОО КИУ
15 Сiчня 2013 16:41 , Луганська обл.
Операция «И» в Северодонецком суде

Весело и фривольно проходило в понедельник судебное заседание в северодонецком городском суде по иску народного депутата Юлия Иоффе к редактору газеты «Третий сектор» Алексею Светикову. Представитель истца и ответчик предались буйству фантазии, трактуя текст, который стал поводом для подачи иск на миллион гривен. Что почему-то было явным поводом для веселья всех присутствующих, включая суд.

Ирина Чернобай, http://svsever.lg.ua/2013/01/operatsiya-i-v-severodonetskom-sude/
15 Сiчня 2013 11:31 , Луганська обл.
Ах, как трудно получить в северодонецком горсовете ученический отпуск!

В Северодонецком горсовете разгорается очередной кадровый конфликт, теперь в центре его оказалась заведующая отделом по работе со СМИ Елена Соловьева. Которой уже вручено уведомление об увольнении с 29 марта сего года – по сокращению штатов.

Пресс-служба ЛОО КИУ, http://svsever.lg.ua/?p=4474
11 Сiчня 2013 09:32 , Луганська обл.
Как сделать диссидента из пятилетнего мальчика

Диссидент (отступник, инакомыслящий) — человек, политические взгляды которого радикально расходятся с господствующими в стране его проживания. Зачастую этот конфликт личных убеждений с господствующей доктриной приводит к гонениям, преследованиям и репрессиям со стороны официальных властей. (Википедия).

Пресс-служба ЛОО КИУ, http://svsever.lg.ua/?p=4486
11 Сiчня 2013 09:31 , Луганська обл.
Судья Александрова не стала вызывать свидетелей. И телевидению тоже отказала

В предварительном заседании северодонецкого городского суда по иску Юлия Иоффе было рассмотрено и отклонено заявление о вызове для допроса в качестве свидетелей Дмитрия Фирташа и Сергея Левочкина. Письменное заявление об этом подал ответчик с целью выяснения важных, по его мнению, обстоятельств дела. А именно, действительно ли Юлий Иоффе не имеет отношения к политической группе Фирташа-Левочкина, и существует ли такая группа на самом деле.

Пресс-служба ЛОО КИУ, http://svsever.lg.ua/2012/12/sudya-aleksandrova-ne-stala-vyizyivat-svideteley-i-televideniyu-tozhe-otkazala/
25 Грудня 2012 12:02 , Луганська обл.
Безработный представитель Иоффе в суде сравнил группу Фирташа-Левочкина с ОПГ

В понедельник, 24 декабря, в северодонецком городском суде состоялось предварительное заседание по иску народного депутата Юлия Иоффе к редактору газеты «Третий сектор» Алексею Светикову о взыскании морального ущерба в 1 млн. гривен. Интересы депутата представлял луганчанин Константин Свиридов, сообщивший суду, что он нигде не работает.

Пресс-служба ЛОО КИУ
25 Грудня 2012 10:35 , Луганська обл.
Не конец света, но тьмы достаточно

Решением Синода УПЦ от 20 декабря 2012 г. (журнал № 107) освобожден от управления Северодонецкой епархией и почислен на покой Агапит, архиепископ Северодонецкий и Старобельский. «Почислен на покой» в миру означает что-то вроде безработного. Права служения не лишен, но рабочего места нет.

Ирина Чернобай, http://svsever.lg.ua/2012/12/ne-konets-sveta-no-tmyi-dostatochno/
25 Грудня 2012 10:32 , Луганська обл.
Депутати Кузнецовська знову хочуть позбутись мера міста

14 грудня депутати Кузнєцовскої міської ради прийняли рішення про дострокове припинення повноважень Кузнецовського міського голови Сергія Анощенка. Ініціатор розгляду цього питання – депутат Юрій Кравець. Він вважає, що міський голова Сергій Анощенко за два роки на посаді розколов депутатський корпус та не виконував об´єднавчої функції. Пропозицію підтримали 28 із 29 присутніх обранців.

Портал "Четверта влада"
23 Грудня 2012 15:56 , Рiвненська обл.
Як підприємцю змінити КВЕД без стояння в черзі?

Впродовж останніх кількох тижнів по всій Україні, в тому числі і на Рівненщині, можна спостерігати значні черги підприємців до державних реєстраторів. Такий ажіотаж пояснюється тим, що підприємці та інші суб'єкти господарювання до кінця цього року повинні змінити старі класифікатори видів економічної діяльності (КВЕДи), вказані в державному реєстрі для визначення, хто і яким видом діяльності займається, на нові.

Юридичний відділ РОГО КВУ
17 Грудня 2012 19:10 , Рiвненська обл.
Нардеп Иоффе хочет через суд обогатиться на два миллиона

Народный депутат Юлий Иоффе подал в районный суд Луганска и в Северодонецкий городской суд иски о защите чести и достоинства, якобы «пострадавшие» во время избирательной кампании. В обоих исках он требует взыскать с ответчиков по миллиону гривен морального ущерба. В Луганске ответчиком по иску является бывший соперник Иоффе в избирательном округе Юрий Хохлов, а во втором – редактор газеты «Третий сектор» Алексей Светиков.

Пресс-служба ЛОО КИУ)
10 Грудня 2012 10:53 , Луганська обл.
 
© Комiтет виборцiв України 1999-2012
Україна, 04071, Київ-071, а/с 56
Тел/Факс: (+38044) 425-21-66,
(+38044) 425-23-01
(+38044) 425-37-20
Оформлення та програмування
Микола Павленко
Час генерації сторінки: 2.5136 c