Мівіна

     

У 1996 році більшість українців не знали, що таке продукти швидкого приготування. І для споживачів поява на ринку вермішелі швидкого приготування ТМ «Мівіна», назва якої незабаром стала загальною, було справжнім відкриттям. Адже без особливих зусиль за 3 хвилини можна приготувати повноцінне свіже гаряче блюдо! ТМ «Мівіна» всього за рік домоглася широкої популярності та довіри з боку покупців. Загальна кількість вироблених упаковок вермішелі швидкого приготування ТМ «Мівіна» до 1997 року досягла 1 мільйона. З цього першого стрімкого успіху почалася грандіозна історія бренду «Мівіна». У 1999 році була запущено виробництво смакових приправ, 2000 рік - став роком появи на українському ринку картопляного пюре швидкого приготування. До 2001 року «Мівіна» була абсолютним лідером серед торгових марок продуктів швидкого приготування вітчизняного виробництва, залишаючись таким і сьогодні.

У 2010 році розпочалася нова історія розвитку підприємства. Швейцарська фірма Nestle S.A., найбільший світовий виробник продуктів харчування та напоїв, оголосила про придбання ТОВ «Техноком», лідера українського ринку продуктів швидкого приготування та приправ під торговою маркою «Мівіна».

З купівлею ТМ «Мівіна» Nestle розширила власне кулінарне портфоліо та зміцнила присутність компанії в одному з найбільш швидко зростаючих сегментів українського ринку продуктів харчування.

Завдяки розвинутій та ефективній системі логістики та дистрибуції Nestle в Європі, продукти ТМ «Мівіна» стали більш доступними для споживачів, особливо – в країнах Центральної та Східної Європи. Інтеграція широкого асортименту кулінарної продукції ТМ «Мівіна» в портфоліо Nestle зміцнила курс компанії на виробництво продуктів економ-класу – споживач отримає продукти харчування високої якості за доступною ціною.