Русский Головна
Allianz Україна

Страхування співробітників

У сучасному світі саме персонал є основним ресурсом бізнесу. Компанії прагнуть залучати та утримувати найбільш кваліфіковані кадри.

За таких умов страхування життя, здоров’я та медичних витрат співробітників є ефективним інструментом підвищення продуктивності, лояльності та мотивації персоналу, а також закріплення за компанією репутації привабливого роботодавця. Адже гарантія фінансового захисту дозволяє працівнику сконцентруватися на досягненні найкращих результатів у роботі. Водночас завдяки страхуванню ви зможете оптимізувати витрати підприємства на оплату лікарняних та уникнути додаткових витрат на виплати у разі нещасних випадків.

Оберіть готові програми Allianz Україна зі страхування співробітників або замовте індивідуальний страховий продукт, який врахує завдання, бюджет і сферу бізнесу саме вашої компанії.
Скористайтесь перевагами страхування в Allianz:
  1. Стабільність і надійність, забезпечені об’ємом страхових резервів компанії, перестраховим захистом, унікальним досвідом і професіоналізмом співробітників.
  2. Рейтинги фінансової стійкості Allianz – АА за версією Standard and Poor’s та Аа3 за версією Moody’s.
  3. Оперативність при узгодженні умов та укладанні договору страхування.
  4. Допомога в оцінці ступеню ризику та у виборі страхових програм, які максимально задовольнять індивідуальні потреби кожного клієнта.
  5. Гнучка система тарифів і знижок, з урахуванням особливостей діяльності клієнта та інших чинників, істотних для визначення ступеню ризику.
Залишити відгук
Напишіть мені
Зателефонуйте мені
Право клієнта

Повідомити про
страховий випадок

Медичне страхування,
страхування від нещасного випадку,
страхування подорожуючих.

0 800 500 649
+380 44 459 00 56
+380 44 521 95 50

© Allianz 2013. Всі права захищено.
Наверх